Dünyayı Ortadan Deldiğimizi Düşünün [Beyin Fırtınası]
-
bence yer çekimi yok olur :)
-
Bauer açıklamış bence.
-
salınım hareketi yaparak bir kuzey kutbuna bir güney kutbuna gider durursun.
-
dostum eğer dünyayı delersek dünyada yaşayan iki ayaklı deliklerin bayramı olur :))
-
kuzey ve güneyden çekirdeğe kadar deldiğini arada bir boşluk olduğunu var sayarsak valla dostum sen oraya atlamadan uzaydaki bütün ufak parçacıklar uydularımız herşey onun içine girip dolduracaktır :D
-
hocam dünyayı ortadan deldinde bu arada cekirdeğide deldin ve dünya denge yörüngesinden cıktı. kusura bakma ne oldugunu görmeden ya güneşe yaklaşıp yanarak ölecez yada güneşten uzaklaşıp donarak ölecez bence kapat deliği rüzgar yapıyor
-
çekirdeği zedelersin ki o kadar aşağıya nasıl bir sondaj vuracaksın bilmiyorum ama o mağmayı delecek bişi bulsan gerisini nasıl olacağını deneyi yaptıktan sonra görebiliriz
-
merkeze kadar iner, çekim kuvvetinin sıfırlandığı yerde mantıken üzerinden basınç da kalkacağı için dışa doğru patlarsın, hani o şemsiye açılmışçasına :D
-
Hocam ortada beyin fırtınası yapacak bir durum yok merkeze gidebiliyorsan git orda durursun zaten sen merak etme.Bence daha mantıklı şeyler konuşun mesela paralel evren geçiş teorileri ,istila teorileri vs..