Durmak Yok Yola Devam :|
-
nerden biliosun demek haddimize mi düştü babacım :D google da falan dövme nin genel amacı "İnsanların dövme yapma amacı duygularını dışa vurum, süs ya da gösteriş amaçlıdır." olarak geçio o malum yerlerine yaptıranlar hakkında fikrimyok :|
-
biri bulutu çağırsın :| aqp lisi :D efet durmak yok yola devam durdurana bariyer girsin amk :D
-
foto biraz fake geldi :F niye derseniz amk kızın kollarda baya bi pazu war :F bende öyle pazu yok şahsen :F
-
dini kötü göstermek isteyen oyunlar düzenleyen serefsiz biri bu resmi ceker o kadın dinle ilgisi yok dini kötü göstermek isteyen adiler bunları yayınlayyıp türkiyeyi karıstırıp türkiyedekilerin dinden soguması amaclıo bu oyunlara maşa olmayalım!!!
-
Ilımlı İslam :P
-
hacı bırakın allahınızı severseniz yok montajda yok provakasyon da
A.qduklarım sahilde öpüşür sevişir,sehrin en işlek caddesinde cak cak sakız götünde daracık kotla salına salına yürür sonra çıkar okuma hakkımız elimizden alınmasın okulda daha iyi koşullarda sevişmek istiyoruz der durur hiç mi görmüyonuz ben bunun gibi bi dünya kare görüyom hergün
kimse yanlış anlamasın gerçekten inanan insan yok demiyorum var -onlara da benim lafım yok- ama benim gördük,tanıdık türnbanlıların anca %10 u harbiden normal .bence normal olanlar sağa sola bağırcağına yukarda yazsğım fahişelere bağırsınlar bizde sonuna kadar destek verelim haklarını onlardan istesinler!
bu şekilde baş örtüsü(türban tartışması fln da istemiyorum bu saatte) siyasate alet olmaktan başka hiçbi işe yaramaz kanımca
-
hay aq başı açık olsada kapalı olsada insan o insan!!! dininin gereklerini yerine getirip diğer yandan da kendi istiklerini yerine getiriyor.
benim ramazan ayında oruç tutup, cuma günleri namaza gidip yinede rakı - şarap- bira içmem gibi bişi o hatunun yaptığı şeyde... alay edilecek birisi varsa o da bu resmi koyan olmalıdır!!!
-
Bu fotoya siyasal açıdan değil sanatsal açıdan bakın.Burada kavramların çelişkisi var.Resim fake olsa bile çok derin manalar içeriyor...
Pekçok yoruma müsait. bir yorumu , özgülük arayışı ve isyankarlık .Fakat kendi içerisindeki isyan ve bu isyanı hiçbir zaman dışa yansıyamayacak tabuların arasında sıkışmışlık hissi belkide...
Diğer bir anlam ise cehalet ve görülene özenmek.Eğer dindar ise dövmenin günahını bilmeli fakat bilmiyor.Ve üstüne özenerek dövme yaptırıyor.Din konusunda bilgisi olmamasına rağmen koyu dindar ve türban takıyor.Güzel çelişkili bir anlam.
İki güzel anlam içeren güzel bir foto.Böyle şeyleri siyasal olarak yorumlayanların aq.ua..
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------Bu fotoya siyasal açıdan değil sanatsal açıdan bakın.Burada kavramların çelişkisi var.Resim fake olsa bile çok derin manalar içeriyor...
Pekçok yoruma müsait. bir yorumu , özgülük arayışı ve isyankarlık .Fakat kendi içerisindeki isyan ve bu isyanı hiçbir zaman dışa yansıyamayacak tabuların arasında sıkışmışlık hissi belkide...
Diğer bir anlam ise cehalet ve görülene özenmek.Eğer dindar ise dövmenin günahını bilmeli fakat bilmiyor.Ve üstüne özenerek dövme yaptırıyor.Din konusunda bilgisi olmamasına rağmen koyu dindar ve türban takıyor.Güzel çelişkili bir anlam.
İki güzel anlam içeren güzel bir foto.Böyle şeyleri siyasal olarak yorumlayanların aq.ua..
-----------------------------koyu dindar ve türban takıyor. işte senın dinden anladııgn bu her türbanlı koyu asırı dinci mi oluo? yok böle bişe ya türbanlı olan bir bayan asırı dinci defil dinin getrdiklerını yerıne getiriodur asırı dincilik ise budan tamamen ayrı bişeydir bu konuyu dini veya siyasi olarak kullanıp dini kötüleyen o masa olarak kullanılanlara acıyorum benlıklerini kaybedip bir masa gibi verilen bilgiyi düsünmeden bir makına gibi yapıolar işte onları allah islah etsin diyorum bu lafım belirli kişilere degildir anlaması gerekenler anlasın yeter
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------exca bakıyorumda yeni arayışlar içindesin :|
edit: bu resim ülkemizde dinin ne kadar cahil yaşandığının belirtisidir.
kız türbanla takılıyo dövme yaptırıyo ama bilmiyoki amk salağı dövme yaptırdıgı zman abdesti kabul olmayacak ve ölene dek cünüp geziek :||||||||||
-----------------------------
bu resim ülkemizde dinin ne kadar cahil yaşandığının belirtisidir. merak etme DeFactorx bu ülkede din anlasıyısı gelişmistir cahillik gidrerek azalmaktadır bazı yobaz bilgisiz kafalardan cıkan sesler yüzünüden dinin cahilce oldugu düsündürülmesı istenilmekte ve bunun için bazı insanlar kullanılmaktadır bu oyunlara gelenlerde dinden sogumaktadır bu oyunlaraı düzenleyeyenler ve bu oyunda yer alanlara acıorum öbür tarafta ne yapakcakalr acaba