Durmak Yok Yola Devam :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    okul bunu yazdı:
    -----------------------------
    italyan bunu yazdı:

Bu fotoya siyasal açıdan değil sanatsal açıdan bakın.Burada kavramların çelişkisi var.Resim fake olsa bile çok derin manalar içeriyor...

Pekçok yoruma müsait. bir yorumu , özgülük arayışı ve isyankarlık .Fakat kendi içerisindeki isyan ve bu isyanı hiçbir zaman dışa yansıyamayacak tabuların arasında sıkışmışlık hissi belkide...

Diğer bir anlam ise cehalet ve görülene özenmek.Eğer dindar ise dövmenin günahını bilmeli fakat bilmiyor.Ve üstüne özenerek dövme yaptırıyor.Din konusunda bilgisi olmamasına rağmen koyu dindar ve türban takıyor.Güzel çelişkili bir anlam.

İki güzel anlam içeren güzel bir foto.Böyle şeyleri siyasal olarak yorumlayanların aq.ua..

koyu dindar ve türban takıyor.  işte senın dinden anladııgn bu  her türbanlı koyu asırı dinci mi oluo? yok böle bişe ya türbanlı olan bir bayan asırı dinci defil dinin getrdiklerını yerıne getiriodur asırı dincilik ise budan tamamen ayrı bişeydir bu konuyu dini veya siyasi olarak kullanıp dini kötüleyen o masa olarak kullanılanlara acıyorum benlıklerini kaybedip bir masa gibi verilen bilgiyi düsünmeden bir makına gibi yapıolar işte onları allah islah etsin diyorum bu lafım belirli kişilere degildir anlaması gerekenler anlasın yeter

Oradaki ironiyi anlayamayacak bir insanın , aklınca güzel şeyler sarfediyo olmasıda çok ayrı bir ironi oluşturuyor.Resmi sanatsal olarak yorumlamaktan acizsin çok güzel alkışlıyorum seni.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

bukonuyu acan arkadasım neyin peşinde ılk once onu sormak ıstıyorum yanı mılletın basartulu olması veya olmaması koluna dovme yaptırması veya yaptırmaması bizi niye siklerki birak millet istediğini yapsin dovmeside olsun basında eşarbida dininini istediği gibi yaşar ister cenabet olur namaz kılar isterse dovme yapar, herkezın dıni kendısinedir herkezın dın anlayısı farklıdır bu kızın cahıllıgıdır , ilahi kitabimizi herkez farklı farklı yorumlar tabi bu yanlıstır ama o ınsanın dogrusudur onu dogru secmıstır ve o dogru ustunde yaşar bizene amınakoyım bızene, demokrasi ile yonetıluyorsak demokrasinin birinci temelı olan insanın yasamina ve tercihlerine saygi duymak televızyonlardan iranmı olcaz sumu olcaz bumu olcaz haberlerıne gaza gelip millet paronoyaklaşiyor sonuctata boyle tip insanlar cıkıyor ortaya, sankı bızım mılletımız hiristiyanda  musluman oluyor gibi yansıtılıyor oysakı bızım mılletımız herzaman musluman bunu anlayın graip olan birşey yok 

başartulu olupta cins takılanlar hep vardi ve olacaklardır bunu kullanarak birşeyler ima etmek isteyenler ucuz zihniyetlerdır ucuz provakasyondur yemeyın bizi  artık mılletımız bunları yemıyor 

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    italyan arkadasım konuyu acan arkadas "Durmak yok yola devam" akpnin sloganıyla konuyu acınca bizde bu orantıda konuyu değerlendiriyoruz sanatsal cercevenden çik istersen anahaber bultenlerıne bir gozat

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Bu tamamen münferid bir olaydır. 

Türbanla dövmeciye girmek dövme yaptırmak serbesttir ,ancak üniversitelere girmek ders öğrenmek yasaktır.

her başı açık kötü diye bişey olmadığı gibi her türbanlı da iyi diye bişey yoktur.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Durmak yok yola devam:|

Bu da benden olsun. Durmak yok yola devam cidden :| 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

geyik mesajlar dışında bu fotoğraf üzerinden yapılan tartışmalar beyhude değil mi

fotoğrafta ne var : türbanlı  hatuna benzer biri var ve koluna dövme yaptırıyor gibi

ee ne olmuş

münferid bu olaydan kime nereye mesaj yollıcaksın ? fotonun akp ile , türban sorunu ile ,laik rejim ile hebele hubele ile alakası yok

bu foto üzerinden genelleme yapılamayacağını hepimiz biliyorsak sorun ne ? 

dinin aşırısı,koyusu  nedir ya , din kendisi aşırılıktan men ediyor zaten

yumicik  ne yaa :D 

Bu niymiş la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:

Birileri başı açık dövme yaptıran birinin resmini koymuyorsa bunu koyman saçmalık değilmi ?

İnsanların yaşam tarzını dini inanışlarını eleştirmek cumhurbaşkanının bile hakkı değilken size ne oluyor anlamadım.
    O bayan öyle inanıyor ister dövme yaptırır ister bi yerlerine piyırsing (yazılışını bilmiyorum cahilliğime verin) taktırır.
    Kimene ? Sanane ! Banane !

Türban takıp fahişelik yapanlarıda gördük.Namazında niyazında olanlarıda.Bu bir yaşam tarzıdır kimse karışamaz!
    Kişisel tercihlere saygı lütfen!

:) forumda böyle ince konularda iki şey tartışmayı başlatıyor.

1-koyu biçimde desteklemek (ben nadiren yaparım)
    2-Koyu biçimde saldırmak(her zaman yaparım)

Bak başladı.

Şidmi gelelim soruna.İSteyen türban taksın fakat kızdığımız nokta türban takıyorsa dinine  normalden bağlı demektir (yada biz öyle biliyoruz)Yani bir koyuluğun simgesi olmaya kurban gidiyor Türkiye de.NEyse türban takan bir insan şunu bilmelidir ki dövme günahtır.Bu karı bir daha gusul abdesti alamaz.

Gerçi ben dinci gözüküp bira içeninden tut dinci milli eğtim müdürü olup karılarla basılanına kadar gördüm.Kim neyi söylüyor ne bok yiyiyor belli değil.Dedik ya parayla imanın kimde olduğu belli diil die.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

Kinaya benziyor??, benim monitör güzel göstermiyo :p

Ama dinin yasaklarini dogrularini bilmeyen
    ailesinin baskisiyla turban takmis, 
    cahil bir kadin, fake, veya magazin camiasinda yasayan sosyete bir kadin da olabilir olabilir de olabilir...:)

Hiç sasirmiyorum
    Bu ülkede hoca sifatini tasiyarak, kanal kanal gezerek,
    müslümanlara yanlan yanlis fetva vererek türkiyeyi karistirip
    alay koknusu olan,
    zekeriya beyaz'in tavuktan kurban olur, çiplak namaz kilinir,
    oruç cinsellikle açilir... dini saptirarak
    bu tür fetva vermeye devam eden olursa
    koluna dövme de yapan olur, percing'de...

(not : belkide pisman olmus dövmesini aldiriyo kadincigaz, günahini almayin yaww :D)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    çakma türbanli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    Hepiniz aklı basında dusunen bir topluluksunuz hangi resmin fake olup olmayacagını bilicek kadar da tecrube sahibisinizdir bos yere geyik yapıp bazı kişileri yanlış bilgilendirmeyelim...

onekine?
Toplam Hit: 8119 Toplam Mesaj: 49