Durmak Yok Yola Devam :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------

exca bakıyorumda yeni arayışlar içindesin :|

edit: bu resim ülkemizde dinin ne kadar cahil yaşandığının belirtisidir.

kız türbanla takılıyo dövme yaptırıyo ama bilmiyoki amk salağı dövme yaptırdıgı zman abdesti kabul olmayacak ve ölene dek cünüp geziek :||||||||||

benim bildiğim kadarıyla geçici döwme yaptırınca abdest kabul olmuo ve geçici döwme cıkınca abdest alınca kabul oluo.

normal dövme yaptırınca abdest kabul oluo die biliorm cünkü normal dövme deri altına yapılıo . ? 

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    CaMeL bunu yazdı:
    DeFactorx bunu yazdı:

exca bakıyorumda yeni arayışlar içindesin :|

edit: bu resim ülkemizde dinin ne kadar cahil yaşandığının belirtisidir.

kız türbanla takılıyo dövme yaptırıyo ama bilmiyoki amk salağı dövme yaptırdıgı zman abdesti kabul olmayacak ve ölene dek cünüp geziek :||||||||||

benim bildiğim kadarıyla geçici döwme yaptırınca abdest kabul olmuo ve geçici döwme cıkınca abdest alınca kabul oluo.

normal dövme yaptırınca abdest kabul oluo die biliorm cünkü normal dövme deri altına yapılıo . ?

evet  aynen öyle

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Her gördüğünüz sakallıyı hacımı zannediyorsunuz. Sizene kızın zevkinden ister dövme yaptırır ister başka birşey. İlla türbanlı diye birşey takıştıracaksınız. Dövme yaptırınca abdest olmaz diye birşey söz konusu değil.

http://www.biriz.biz/abdest/abd3.htm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

Provakasyon veya değil, sonuç olarak bi kapalı dövme yaptırmış.(bence provake amaçlı ya neyse konuya dönelim)

Arkadaşlar dövme yapmak günahtır neden diyeceksiniz?

İnsanın kendine bile bile işkence etmesi günahtır da ondan. Ve bunun dışında emaneti hor kullanma durumu söz konusu o da ayrı bi mevzuu...

Ama ömür boyu cünüplük tamamen bir yalan.

Kalıcı dövme derinin altına yapılır gusule mani değildir. Yani ömür boyu cünüp falan kalmazsınız. Ha bu resimdeki kalıcı dövme mi bilmiyorum. Normalde hint kınası ile dövme yaptırmak falan caiz diye biliyorum.

Son olarak birisi açık bi insan dövme yaptırabilir insanlar görüyo dien arakdaşa soruyorum afedersin götünün üstüne dövme yaptıran da insanlar görsün die mi  yaptırıo...

İslam da saç boyamaya da izin verilmiştir. Bi kadın saçını boyayabilir. E hani başı kapalıydı?

Evet boyar ama kocasına güzel görünmek için boyar. Bunu da o amaçla yapılmış gibi kabul etmeye çalışıyorum.

Gerçi sokakta görsem döverim böyle tipleri de neyse... (sırf islamı karaladıkları ve insanların ellerine malzeme bıraktıkları için.)

Neyse Selametle...

Aaaa Bi dakka şimdi birşey ilgimi çekti...

(postu yazarken resim aşağıda görünüo da :D

Yok yok kesin provakasyon bu. Bi kere kızın üzerindeki 0 kol.

Başındaki başörtüsü ile çelişio bu...

Gerçekten ya bu kız cahil olarak örtüyo başını. ya da proveke...)

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

zuahahahah exca hakkaten durmak yok yola devam :K

bu arada neden sinirleniyonuz anlamadim yalan mi gerçek mi neden ne için vs yaptigini sonuçta bilemicez

ama bildigimiz birsey var herkes isine geldigi gibi yorumlar :D

bu yüzden de sinirlenmeyin, herkesin bakis açisi farkli, iki dakkda degistiremessiniz, eger mutlaka bisi anlatmak istiosaniz da iyi argumanlar bulun aq 20 senedir ayni seyler duyoruz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

la şimdi farkettim treasure :D

http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=68

:d:d:d:d 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ya anlamadığım şey, her türban takana neden dindar gözüyle bakılıo ki? o zaman cumaya giden de dindar olsun, her oruç tutan dindar olsun m.k

türban dinimizde ne kadar var orası da ayrı bi tartışma konusu tabi..

ben cumadan çıkıp içki içmeye gittiğim zamanları bilirim, ben de mi şimdi burdaki kızın durumuna düşmüş oluom :| 

şu an neye tepki vermek istediğimin farkında deilim,30 saati aşkındır uyumuyorum kafam astronot durumda :) ama illa benim tepkimi hak eden bişi olmuştur burda :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Türban bir simge olduğu için her giyene o gözle bakılyo.

Hem cumadan cıkıp içkini iç 4 günde vücuttan çıkar.Bi dahaki cumaya git sonra yine iç ama madem gidiyosun niye içiyosun orası da ayrı ..

Toplam Hit: 7863 Toplam Mesaj: 49