Düsman Icerde Ataya Hakaret Eden Belediye Baskani
-
benim gozumde yunanlidan, ermeniden, vatani bolmeye calisanlardan daha tehlikeli bir insan. ustelik Ataturk'un Kurdugu Turkiye Cumhuriyetinin ekmegini yiyen, suyunu icen, havasini icine ceken bir insan.
ustelik bu insan bir belediye baskani iste bu insan musvettesinin
madem tepki vereceksiniz buyrun dusmani uzaklarda aramayin
DUSMAN ICERDE
underzero
Belediye başkanından Ata'ya inanılmaz hakaret
28.02.2007 Çarşamba 17:32
Mimarsinan Belde Belediye Başkanı Bozgeyik, Atatürk'ü fıkra konusu yaptı. Başkan, sözde komik hikayesinde, Ulu Önder'e şekerli kahve içtiği için çok çirkin yakıştırmalarda bulundu.
Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırının sayıldığı ülkemizde, bir ulusu kurtaran Atatürk fıkralara malzeme yapıldı. Geçtiğimiz günlerde sahil şeridine yasa dışı olarak inşaat hafriyatı döktürüp rant elde ettiği iddialarıyla manşetlere çıkan İstanbul Büyükçekmece'nin Mimarsinan Belde Belediye Başkanı AKP'li Cuma Bozgeyik, bu kez başka bir skandala imza attı. Söz konusu olay, 19 Mayıs 2005'te, Başkan Bozgeyik ve belde halkının, bir otobüsle Yunanistan'ın Kalikratya bölgesine kültür seyahati sırasında yaşandı.
Bozgeyik, tur otobüsünün mikrofonunu alıp Atatürk ile ilgili akıl almaz bir fıkra anlattı. Sözde hikayeye göre, Aydın Kuşadası'nda şekerli kahve içenlere "İ..e" yakıştırması yapılıyordu. Bozgeyik'in anlattığı fıkrada da kahvesini şekerli içen Ata'ya çirkin ithamlar vardı. Sözde yaşanmış fıkrayı kahkahalarla anlatan Bozgeyik'in konuşmaları, geziye katılanlar tarafından kameraya kaydedildi. Atatürk'le ilgili densiz efe fıkrasını sorduğumuzda ise Bozgeyik efelenerek yanıt verdi: Siz kimin adamısınız!
İŞTE O REZİL SÖZLER
İşte Cuma Bozgeyik'in uydurduğu fıkra:
Kuşadası'nda Ata hayranı bir efe varmış. "Atatürk" denilince; iri yarı, pala bıyıklı, dev gibi bir adam hayal ediyormuş. Bir gün Ulu Önder, Kuşadası'na gelmiş. Ancak Atatürk trenden inmiş, kısa boylu bir adam. Bıyık mıyık da yok. Efe bir yıkılmış, "Olsun sesi gürdür" demiş. Atatürk bir konuşmuş, sesi cılız bir adam. Efe bir kez daha yıkılmış. Sonra Atatürk şekerli kahve isteyince, efe "Bana bunu da mı yapacaktın Paşam" diyerek yere yığılmış. Efendim, özür dilerim o yörede şekerli kahveyi afedersiniz i..eler içermiş. (Başkan dahil herkes gülüyor.)
Erhan ÖZTÜRK
http://www.haberbu.com/haber_detay.php?id=8014 -
madem tepki vereceksiniz
bu insan musvettesinin adres bilgileri www.nihatsirdar.com sitesinden alinti yaparak veriyorum:
Cuma Bozgeyik mail adresi :
cumabozgeyik@istanbul-mimarsinan.bel.tr
bakalim yunanliya verdiginiz tepkiyi bu adama verebilecekmi TURK MILLETI... -
Şerefsiz adam hala görevde duruyor çıkıp özür dilemiş bide arsız herif
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=761 -
aq çocukları.. bunları başa getirenlerde kabahat.. adam gibi biri lazım bu ülkeye o da mevcut deil.. cem uzan gelse daha iiydi aq..
-
a.q. dumun çocuu :@
bunu görevde tutanlara tahtibatın db si girsin yetmezse , google ın db si girsin o.ç. ları :@
vatan hainleri :@ -
ne oldu yunanliya tepki veren yurdum insani
simdi neden susuyorsunuz.
ustelik bunu yapan icimizden biri oldugu halde
niye tepkinizi veremiyorsunuz
icimizdeki dusman disardakinden daha tehlikeli degilmi.
Hakaret edilen kisi ATATURK
hakareti eden kisi ATATURK un kurdugu CUMHURIYET in ekmegini yiyen bir belediye baskani.
susun, kafanizi kumun altina gomun, bunuda gormeyin... -
böyle belediye başkanının üstünden türkiye cumhuriyeti geçsin! :@
-
hocam artık çok fazla esneklik gösterdik elastik olduk çıktık ataymış vatanmış milletmiş bayrakmış bu tür değerlerden ödün verdik veriyoruz ortalıgın a.koydular wala
-
İran'da Tayyip hayranı bir imam varmış. "Tayyip" denilince; efendi,saygılı,dürüst bir adam hayal ediyormuş. Bir gün Tayyip İran'a gelmiş. Ancak Tayyip uçaktan inmiş yalancı,üç kağıtçı bir adam.Zeka falanda yok.İmam bir yıkılmış, "Olsun belki saygılı biridir" demiş. Tayyip bir konuşmuş, bakmış ağzı bozuk,terbiyesiz bir insan.İmam bir kez daha yıkılmış. Sonra Tayyip şekerli kahve isteyince, İmam "Bana bunu da mı yapacaktın Tayyip bey" diyerek yere yığılmış. Efendim, özür dilerim o yörede şekerli kahveyi afedersiniz ipneler içermiş.
----------------------------------------------------------------------
Hala o Atasına saygı duymayan o.çnu görevde tutan dallamaya bende bu fıkrayı uygun gördüm. -
şimdi bu a.kodumun evladını vereceksin Askeriyeye Vursan Göte Soksun kalayı Askeriye devrim yaprsa şaşırmayın suları ısınıyo...
-
Gerçekten çok merak ediyorum bu video yayınlanmasın diye uğraşan o kadar insan bakalım bunun için de uğraşacak mı? Yok eğer uğraşmıyorsa niye ? Dışardan birine yüklenmek daha mı hoşumuza gidiyo ?
Toplam Hit: 3446 Toplam Mesaj: 31