folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düsman Icerde Ataya Hakaret Eden Belediye Baskani

Düsman Icerde Ataya Hakaret Eden Belediye Baskani

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cumabozgeyik@istanbul-mimarsinan.bel.tr

şerrrrrefsiz belediye başkanı karşıma çıkarsa bir gün tuzlu su içirecem bu şerefsize :D herkes tepkisini beirtsin ben baya güzel bir tepki belirtim belediye başkanına töbe estagf.. sabah sabah küfür ettim Allahım sen beni affet.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Atılmış görevinden zaten soysuz it. Bastım adanalı aksanıyla okkalı bir mail.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    underzero abü bunada tepki veririz ama şu var adam derki bana hakaret ettiniz sora al başına belayı unutma bu ülkeyi kims evdiyse kim canını verecek kadar iyi olduysa hep damga yemişti sen bölücüsün sen bunu yapamzsın ebn tepkimi göstericem merak etme ben ne olursa olsun böle insalara asla taviz vermeeyceksin bunun gibilerin yeri bu vatanın dışıdır gene sinirlendim a.q
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    yawaş lan bu ne bu belediye başkanı yunanlı mı ? Yoqsa öz mü öz vatan haini mi ? Bence her ikisi de olabilir.Bu adamı sırf bu sözü yüzünden öldürürler bea :@

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    McyargiC dediklerine katilmiyorum buyur oku bunu :

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Mustafa Kemal Atatürk
    Bursa, 5 Şubat 1933

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    bu adamı doğuranı yavrum die kucağında taşianı evladım die başını okşiyanlarını a.q

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    FireX :
    İran"da Tayyip hayranı bir imam varmış. "Tayyip" denilince; efendi,saygılı,dürüst bir adam hayal ediyormuş. Bir gün Tayyip İran"a gelmiş. Ancak Tayyip uçaktan inmiş yalancı,üç kağıtçı bir adam.Zeka falanda yok.İmam bir yıkılmış, "Olsun belki saygılı biridir" demiş. Tayyip bir konuşmuş, bakmış ağzı bozuk,terbiyesiz bir insan.İmam bir kez daha yıkılmış. Sonra Tayyip şekerli kahve isteyince, İmam "Bana bunu da mı yapacaktın Tayyip bey" diyerek yere yığılmış. Efendim, özür dilerim o yörede şekerli kahveyi afedersiniz ipneler içermiş.
    ----------------------------------------------------------------------

Hala o Atasına saygı duymayan o.çnu görevde tutan dallamaya bende bu fıkrayı uygun gördüm.

--------

güzel bi fıkra , hem güzel hem gerçek !

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    serefszlikk

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    FireX :
    İran"da Tayyip hayranı bir imam varmış. "Tayyip" denilince; efendi,saygılı,dürüst bir adam hayal ediyormuş. Bir gün Tayyip İran"a gelmiş. Ancak Tayyip uçaktan inmiş yalancı,üç kağıtçı bir adam.Zeka falanda yok.İmam bir yıkılmış, "Olsun belki saygılı biridir" demiş. Tayyip bir konuşmuş, bakmış ağzı bozuk,terbiyesiz bir insan.İmam bir kez daha yıkılmış. Sonra Tayyip şekerli kahve isteyince, İmam "Bana bunu da mı yapacaktın Tayyip bey" diyerek yere yığılmış. Efendim, özür dilerim o yörede şekerli kahveyi afedersiniz ipneler içermiş.
    ----------------------------------------------------------------------

Hala o Atasına saygı duymayan o.çnu görevde tutan dallamaya bende bu fıkrayı uygun gördüm.

--------

güzel bi fıkra , hem güzel hem gerçek !

+1

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    böylesi bir terbiyesizlik olmaz ya!

Zihniyet hep aynı zihniyet!

Kubilay'ı öldüren, Sivas'ta aydınları yakan canilerden gelen bir birikim bu!

Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkmayan, bu değerleri yıkmaya çalışan zihniyette tabii ki bu değerleri bize kazandıran insana karşı bir öfke vücut bulacaktır...

Böylesi bir terbiyesizlik sindirilemez, sindirilmemeli!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 3445 Toplam Mesaj: 31