Düsman Icerde Ataya Hakaret Eden Belediye Baskani
-
ben bu konuyu ona buna kufur edin diye acmadim
tepki gosterin denilince niye vurmak, kirmak, sovmek anliyorsunuz.
buraya yazacaginiza adamin mail adresine bir tepki maili yazin -
O adam okuyacakmı o mailleri sence o adamın değil hala belediye başkanı olarak kalması hapise tıkılması lazım.Biz onun mailine yazsak ne fayda edecek.Derhal görevden uzaklaştırılması ve ceza alması lazım.
-
underzero hocam hadi adamın mailini verdinde adamın fıkramıdır nedir barii onu yazmasaydın be hocam rene hocam zaten youtubedeki atatürk için yapılan videodan çok o kadar yayınlanmasına kızdı ve bunu yayınlayanlarda gene atatürkü savunanlar oldu yanii.
yani fıkrayı yazıpta deşmeseydin yarayı!
-
hocam mail yollamak sorun değil ama mailleri toplu silmesi de sorun değil
-
ama mailini yazman iyi oldu biraz söveriz:D
-
xursi
o youtube deki video yu yunanlinin koyduguna bile supheliyim.
kim oldugu kimin yaptigi belli olmayan bir olaya bu kadar tepki veren bir millet
bu ulkenin ekmegini yiyen birine niye tepki gostermiyor.
fikrayi yazdim amacim hakaretin boyunutu gorebilmeniz icin. -
Yaa kaç kişi kim tepki verecek ne diye verecek,verince ne oLacak? bırakın bunLarı.Zamanında Tayyip Erdoğan hakaret etmedimi M.K.Atatürk e?
Bakın adam şimdi nerde!!!
Tayyipi kim oturttu o koLtuğa,biz.AL işte bizim tepkimiz budur.Yakında o adamda basbakan oLursa şaşırmayın...Daha neLer duyacağız neLer.
O videoyu icimizden birinin koymadıgı ne maLum?
Tek çare bunLarın kökünü kurutmak ama onada eLden birşey geLmiyor -
hocam anladım! sende haklısın benim idolojimde asla hiç bir milletin atasına peygamberine küfür etmek yoktur çünkü ben onların atasına peygamberine küfür edersem onlarda eder.
underzero kardeş haberin yayınlandığı siteyede baktım ..
her halde büyüük ihtimal adam mahkemelik olmuştur.. -
301. Madde Kalksın mı Kalkmsın mı ? Diye tartışan milletimiz, kalkmasın diye ibneler madem kalkmasın diyorsunuz niye maddeyi uygulamıyorsunuz..
Süs mü koydunuz, onurunuza mı yediremiyorsunuz?
Sizler bizi bu çamur lekeleri ile yaşatmaya devam edecekseniz yazıklar olsun size... -
bir yunandan daha degerliymis
demekki kufur edebilmek icin olcu Turkiye vatandasi olmak
ve bu ulkenin ekmegini yiyebiliyor olmak yeterliymis.
Toplam Hit: 3659 Toplam Mesaj: 31