Düşmanın Adını Değiştirirsek Ne Olur?
-
madafaka
-
literatur bunu yazdı
@hipokondriyak Arapça'da "p" harfi yok "b" var. "He" yok demişsin fakat o da var. Bilmeden atmışsın.
Osmanlica yazicaktim
.canim.bilmeden atmak degil ne kadar ukalasiniz amk.
nerde he var amk cim.ha hı ha ile farklidir .
hipokondriyak tarafından 26/Tem/15 12:26 tarihinde düzenlenmiştir -
slanger bunu yazdı
Ağır apaçi lan videonun sonunda da kabile şefiyle ateş dansı yapıyor. hayatımda hiç bukadar apaçilik görmedim.
-
HolyOne bunu yazdıslanger bunu yazdı
Ağır apaçi lan videonun sonunda da kabile şefiyle ateş dansı yapıyor. hayatımda hiç bukadar apaçilik görmedim.
ahah anlamına komple uymak istediyse demekki :D tartışma kalitesini eleştirmek istedim bu arada
-
dasdsad kafası guzel cok guzel
-
RockZs bunu yazdı
Benim yorumum şu; insanlarda da aynı bilgisayara benzer bir array yapısı var, kavramlar bu array'larda tutuluyor gibi düşünelim. kavramları anlamsızlaştırmak (halkın olayları anlamasını zorlaştırmak) istersen array 'ı ikiye-üçe ayırırsın ve kodu buna uygun olarak değiştirirsin. insanlar önce koda adapte olamazlar (deaş ne ya dersin!), sonra yavaş yavaş eski array 'in içinden değerleri alıp, yenisine koyarlar. böylelikle-örneğin-, "esad" a ait iyi kodlar "esad" ın içinde kalır, ama kötü kodlar hep "esed" e yüklenir. bir zaman sonra "esed" yaygın olarak kullanılır ve artık karşında "kötü" bir "suriye yöneticisi" vardır.
Konuya atılan mesajları tek tek inceledim ve en mantıklısı bu geldi hocam. Ben bu söylenim değişikliklerinin dille ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Cumhurbaşkanı bu adama yıllarca Beşer Esad diye hitap etti. Araları bozulunca neden dili sürçmeye başladı. TRT ilk başlarda IŞİD'in haberlerini IŞİD diye yayınlıyordu. Dün izledim DAİŞ diye yayınlıyorlar. Bi dil sürçmesi ya da kullanım tarzı en başından beri öyle gelir öyle gider. Sonradan değişen dil alışkanlıkları bana hiç mantıklı gelmiyor.
-
@hipokondriyak :D ahahaha fena güldüm hocam. Hala sallıyorsun. Ha Hı( Xı ) bir de He var. Sondan üçüncü harf. Ahahaha nerde he var diyor :D http://www.google.com.tr/search?q=elif+ba&prmd=ivnsa&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIt-DHz9f4xgIVIZtyCh0Z-A1W#mhpiv=2
Bak burda ne var. Harfleri öğrenir gelirsen yarın da harekeleri çalışırız.
literatur tarafından 26/Tem/15 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -

Çalan grubu biliyorum.
İzmir Küçük Parkta bende dinlemiştim hatta birde fotolarını çekmiştim,
Çalıp dinleyenlerden para topluyorlar.
Çocuk zaten apayrı bi olay :)
zeybekustasi tarafından 26/Tem/15 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
O yazdıklarını bilemem ama AKEPE' ye AK Parti denilmesi tamamen psikolojik etken yaratmak içindir.
-
ozgunlu bunu yazdı
O yazdıklarını bilemem ama AKEPE' ye AK Parti denilmesi tamamen psikolojik etken yaratmak içindir.
katılıyorum; ayrıca bazı AKP'lilerin bu "akepe" vs "ak parti" ayrımına takılmalarını anlayamıyorum. "akepe" kötü birşey değil ki; "akape" deseler anlarım, belki "kahpe" yi çağrıştırabilir, ama "akepe" denmesi; "ak parti" denilmesinden daha doğru bence çünkü "ak" beyaz demek, beyazın da ne "AKP" ile, ne de "Adalet ve Kalkınma Partisi" ile ilgisi yok.