folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Düşmanın Adını Değiştirirsek Ne Olur?

Düşmanın Adını Değiştirirsek Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLOODHOUND
    BLOODHOUND's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:))) ama benim karnım hala aç...bu övgü laflarını nedense tuzu kuru olan arkadaşlar söylüyor..ben görmedim ki çevremde bir tane fakir olupta onları destekleyeni...yani AKAPE (EYKEYPİ)de olabilir...siyasetin karşılığı yalandır arkadaş...unutmayın...siyaset bir oyundur...satranç oyunudur...bu oyunda piyon olmak isteyen varsa durmak yok yola devaaamm :D 

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Önce bebek katili dersin atarsın içeri adı olur İmralı ,millet düşünür ki İmralı tatil köyü

Sonra dağ kadrosunu yönlendirmek lazım dersin Pekeke koyarsın adını ama resmiyeti olsun istersin Kandille pazarlığa oturmaya kalkarsın 

Şehirlerde yapılanmamız olsun isteriz dersin Keceke olursun içine kendi Mit elemanlarını yerleştirip Serpilleri yakarsın otobüslerde ama Keceke diye içeri atılanları bi gecede serbest bırakırsın adı olur Paralel

Baktın halkın arasına karışıp legal birde ayağımız olsun dersin Hedepe olmuşun en nihayetinde o da gelir senden gördüğünü sana satmaya kalkar ağzına sçar 

Artık gördün ki bunlar iyiden iyiye insan içine çıkar oldular sözleri dile gelir oldu barajı bile geçtiler oyunuzu çaldılar herşey orda tersine döner

Bunlar Pekaka bunlar terörist demeye başlarsın ve herşey başa döner ,,,

Geriye ne mi kalır ?

"Bizi kandırdılaar..." .)

Toplam Hit: 4157 Toplam Mesaj: 33
kitle psikolojisi