Duşta Kullanıla Bilen Traş Makinesi Arıyorum
-
netten bikaç alete baktım 100% su geçirmez felandiyor ama duşta kullanıla bilir yazmıyor şöle 100 lira civarlarında sert sakalları kesebilecek bir alet olursa güzel olur
-
yüz için mi vucut için mi ? sadece sakal kesiceksen sinekkaydı bi makine al, yok her türlü kullanırım diyorsan BaByliss marka bi ürün vardı vatan bilgisayarın sitesinde olacak 90 lira falandı. kullanıorm memnunum. %100 su geçirmiyor.
-
Hoca güvenip alınmaz mazallah elektrik falan çarpar nene lazım :P
-
sir bunu yazdı:
-----------------------------yüz için mi vucut için mi ? sadece sakal kesiceksen sinekkaydı bi makine al, yok her türlü kullanırım diyorsan BaByliss marka bi ürün vardı vatan bilgisayarın sitesinde olacak 90 lira falandı. kullanıorm memnunum. %100 su geçirmiyor.
-----------------------------hocam omakine sinek kaydı yapmıyormu sakalları nasıl yapıyor
-
2 senedir philips hs 8020 kullanıyorum. rahatlıkla duşta kullanabilirsin, arka kapağının kenarında kırık olmasına rağmen su geçirmiyor
-
god bunu yazdı:
-----------------------------2 senedir philips hs 8020 kullanıyorum. rahatlıkla duşta kullanabilirsin, arka kapağının kenarında kırık olmasına rağmen su geçirmiyor
-----------------------------180 den başlıyor be hocam
-
hocam yapma elektrikle şaka olmaz zurnayı elektriğe kaptırırsan görürsün su geçirmezi :))
-
Bende de 4-5 senelik bi philips var nazar değmesin daha sorun çıkarmadı. (Duşta da kullanılabiliyor)
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------hocam yapma elektrikle şaka olmaz zurnayı elektriğe kaptırırsan görürsün su geçirmezi :))
-----------------------------saçma sapan konuşmayın adam prize takip öyle kullanmayacak banyoda ya şarj edip öyle kullanacak max 9v bişey zaten o kadar girse de bişey olmaz ya :)
-
hocalar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim en son bu üründe karar kıldım
-
remington dan şaşmican dayii :|