folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Duşta Kullanıla Bilen Traş Makinesi Arıyorum

Duşta Kullanıla Bilen Traş Makinesi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Peroksit bunu yazdı:
    -----------------------------

oha lan sikinize sürüp sonrada suratınızamı sürüyonuz vay aq:S

O da bişe mi aynı fırçayı süren bile var :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

sinbonun İnce kılları Ense fual vs vs.. Olan makinelerinden kullanıyorum.
    bu 2. cisi. sakalı onla kesiyorum daha iyi oluyor. hemde sevilce yapmıyor...

2. ciyi almamdaki sebep. yere düşüp başlığı çıktığı zaman, benim yanlış monte etmemdi..
    suyla yıkadım birşey olmuyor... ama duşun içinde ne olur bilemem.

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/braun-cruzer-4-2838-tiras-makinesi/productDetails.aspx?productId=sgbraun2838&categoryId=26012156#Gorseller

sadece fual almak ıcın bı kac kere kullandım hedıye gelmıstı. ıkıncı makıne oldugundan ıstersen satabılırım hocam lınktekı urunu :)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Beyler işte orda durun.Ne phılıpsı,ne braunu,ne remıngtonu en babası işte budur : Ustura

Ben şahsen bütün kıl temizliğimi bununla yapıyorum,Yalnız tek bi noktaya dikkatinizi çekiyorum kullanımına biraz özen göstermeniz gerekiyor yoksa gerisini siz anladınız zaten :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

Beyler işte orda durun.Ne phılıpsı,ne braunu,ne remıngtonu en babası işte budur : Ustura

Ben şahsen bütün kıl temizliğimi bununla yapıyorum,Yalnız tek bi noktaya dikkatinizi çekiyorum kullanımına biraz özen göstermeniz gerekiyor yoksa gerisini siz anladınız zaten :)

görüntüsü bile korkunc  sünnetimi hatırlatıyo hayatta evıme sokmam bunu :D

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

arkadaşın duşta kullanım olarak belirttiği sert sakallarının olması ilk postta yazmış zaten =} konuyu yanlış yerlere çekmeyelim etek traşı olarak adlandırılan traş için tavsiyem ne makina ne jilet kullanmamak hamam otu verilen rusmayı krem haline getirip kullanmanız gerçekten başarılı ve güzel sonuç veriyor ardından bi nemlendirici krem...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:

arkadaşın duşta kullanım olarak belirttiği sert sakallarının olması ilk postta yazmış zaten =} konuyu yanlış yerlere çekmeyelim etek traşı olarak adlandırılan traş için tavsiyem ne makina ne jilet kullanmamak hamam otu verilen rusmayı krem haline getirip kullanmanız gerçekten başarılı ve güzel sonuç veriyor ardından bi nemlendirici krem...

Hacı doğrusu benim duşta o kadar vaktim olmuyor otla çöple uğraşacak kadar basıp geçiyorum jileti her tarafa :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

la bu sakallarımı yoluyo.canım pis acıyo ya .. ne için olduğunu çözemedim de en babası şu aşşadaki..

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bana geröekten sinek kaydı yapacak bir makina önerebilirmisiniz işim gereği her gün traş olmak zorundayım fiyatı ucuz 150 yi geçmesin

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

bana geröekten sinek kaydı yapacak bir makina önerebilirmisiniz işim gereği her gün traş olmak zorundayım fiyatı ucuz 150 yi geçmesin

aynen belki bende alabilirm..çok sert benim sakallar..traş bıçakları olmuyo..ya ustura ya da alternatiflere bakıcaz

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
Toplam Hit: 7464 Toplam Mesaj: 33