Duşta Kullanıla Bilen Traş Makinesi Arıyorum
-
Philips HS8440 kullanıyorum 5 ay önce aldım 5 aydır canını okudum desem yeridir :} 3 kez şarj ettim daha şarj ömrü çok uzun ayrıca nemlendiricisi cabası... Fiyatı hepsiburada da indirimde (220 TL civarı) şu an ben YKM' den 350 TL' ye almıştım tevsiye ederim.
-
Bunlar şeylerdeki kıllarıda alıyor my?
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Bunlar şeylerdeki kıllarıda alıyor my?
-----------------------------Neylerdeki ?
-----------------------------penisteki demek istemiş :D
-
WildWamqire bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------Bunlar şeylerdeki kıllarıda alıyor my?
-----------------------------Neylerdeki ?
-----------------------------penisteki demek istemiş :D
-----------------------------alıyolar alıyolar
-
hacım bence hic elektrikli şarj makinalı o zımbırtılarla uğraşma.2 tane Philips in 1 tane Braun un tras makinasını kullandım ama sonra Gilette blue 3 kullan atlara döndüm.Ha o kullan atlarla uğraşamam diyorsan bence Gilette mac3 yada gilette fusiona bak derim.
-
bişey sorcam ben sakal traşını 3 haftada bir felan oluyorum o da çok uzun olduğu için jiletle olamıyorum berberde oluyorum sürekli, bu aletler uzun sert sakalı da kesebiliyor mu?
ayrıca sinek kaydı değil de istediğimiz ölçüde kısaltabiliyorlarmı?
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------remington dan şaşmican dayii :|
-----------------------------kesinlikle katılıyorum. f/p markasıdır kendisi
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------bişey sorcam ben sakal traşını 3 haftada bir felan oluyorum o da çok uzun olduğu için jiletle olamıyorum berberde oluyorum sürekli, bu aletler uzun sert sakalı da kesebiliyor mu?
ayrıca sinek kaydı değil de istediğimiz ölçüde kısaltabiliyorlarmı?
-----------------------------braun cruzer3 kullanıyorum, ayarlanabilir başlığı var ve istediğin boyutta kesebiliyosn.
konuyu açan arkadaşada tavsiye edebileceğim bir makina. duşta filanda kullanabiliyrsun sorun olmuyor -
Duşta olmasının esprisi ne malum ALETe zarar verebilir. :)
-
oha lan sikinize sürüp sonrada suratınızamı sürüyonuz vay aq:S