Düz Lise Mezunları Önlisans(2 Senelik) Sözel Okullar Hakkında Bilgi Aranıyor.
-
sa mridler. ben duz lise mezunuyum gecen sene oss kazanamadım bu sene sözel 1 den 261 caktım sözel1 den gusel puana uygun guzel bolumler bilen warsa paylasırsa sevinirim arada kaldım simdiden saolun.
-
halkla ilişkiler, insan kaynakları gibi bölümleri yazabilirsin. 3 büyük şehirde yaşıyosan iş bulabilirsin
-
puan uyarsa neden olmasın bu arada Ankara'da oturuyorum .
-
umarım yeter puanın inan hiç bi tahminim yok. ben halkla ilişkiler okudum iş başvurusu yapsam boşta kalmam bi çok arkadasım da güzel işler buldu
-
2 senelik halkla ilişkilerden 4 seneliğe geçiş zormu kolaymı
-
bende çene yoktur iletişim kuramam halkla ilişkiler bana ters gibi ama digerli uygun inş puan yeterde girerim ama ic anadoludaki okullara yetermiki puan?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------2 senelik halkla ilişkilerden 4 seneliğe geçiş zormu kolaymı
-----------------------------aslına bakarsan kolay. DGS sınavında çıkan sorular öss tarzında ve türkçe matematik soruluyo sadece. eğer DGS ye adam gibi çalışırsan geçebilirsin MYOda bizim sınıftan 2 arkadaş dgs ile geçiş yaptı. ben DGS çalışmamıştım AÖF ile işletme 4e geçiş yaptım..
-
ankarada bir yer tutturabilme ihtimalin az, halkla ilişkiler gazetecilik uygundur hocam
-
gazetecilik olabilir idaelimde zaten :) birde boyle sozel 1 gecen sene taban puanlarına gore bolumlerın adlarını nereden bulabiliriz ki :S ?
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------bende çene yoktur iletişim kuramam halkla ilişkiler bana ters gibi ama digerli uygun inş puan yeterde girerim ama ic anadoludaki okullara yetermiki puan?
-----------------------------iletişim becerin benim gibi az ise bu konuda kendine güvenemiyosan halkla ilişkilerden uzak dur:) iletişim kitapları okuyarak belki beceri kazanabilirsin.. benm iş başvurusu yapmama sebebim bu.. istemediğin bölümü okuyacağına hiç okuma dostum
-
öyle ama devir öyle ki hic yoktan iyidir hem alışmak lazım insan ilişkilerinde nasıl evlenecem fln die soruyorum bazen kendime .. kendimi aşmam lazım bu belki başlangıç olabilir öyle deilmi :)