folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düz Lise Mezunları Önlisans(2 Senelik) Sözel Okullar Hakkında Bilgi Aranıyor.

Düz Lise Mezunları Önlisans(2 Senelik) Sözel Okullar Hakkında Bilgi Aranıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:
    -----------------------------

öyle ama devir öyle ki hic yoktan iyidir hem alışmak lazım insan ilişkilerinde nasıl evlenecem fln die soruyorum bazen kendime .. kendimi aşmam lazım bu belki başlangıç olabilir öyle deilmi :)

hehe neden olmasin:) ama okuldaki derslerden bu konuda medet umma.. vakıf üniversiteleri dışındaki okullarda sadece teorik bilgi öğrenirsin. arkadaş çevresi filan yaparak sosyalleşebilirsin o ayrı konu:)

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Hocam düz lise mezunuysan 0.3 lu puanın ile 2 seneliklerden tercih yapabilirsin, eger bu 261 senin 0.8li puanınsa 0.3 lu puanın ile hicbir yere giremezsin malesef, yok eger 261 0.3 puanınsa girebilirsin sanırım.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı eşit agırlık puanın 210 falansa turizm bölümünü rahat secersin bende sözelden turizm önlisans seçtim gerçekten geleceği olan bi bölüm hele almanca ruscayı zamanla sökersen tam kebab olur

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    Hocam düz lise mezunuysan 0.3 lu puanın ile 2 seneliklerden tercih yapabilirsin, eger bu 261 senin 0.8li puanınsa 0.3 lu puanın ile hicbir yere giremezsin malesef, yok eger 261 0.3 puanınsa girebilirsin sanırım.

malesef DkN haklı galiba:( benim girdiğim sene (2005)  0,8li sözel puanım 319'du.. düzlise eşitağırlık öğrencisiydim.

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

261 sozel1 puanım 0.8 e gore olanı wermisim..

0.3 e göre sözel 1 : 226,084
    0.3 e göre ea 1 : 205,677

bu arada eşit ağırlık ögrencisiydim..

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

peff dgs mat türkçe soruyolarsa mat bok etti işi

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

0.3 e göre sözel 1 : 226,084
    0.3 e göre ea 1 : 205,677         beyler bu puanlara göre saglam guzel bir 2 senelik üniversite yokmudur piyasada :S..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

beyler 1 kişi uyar desin kafayı yicem sabahtan beri ewin içinde sağa sola dönüp duruyorum PffFF :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:

beyler 1 kişi uyar desin kafayı yicem sabahtan beri ewin içinde sağa sola dönüp duruyorum PffFF :S

dostum dediğim gibi eşit ağırlık 0,3 lü puanını söyle ben sana bakiyim bölümlere yada sözel 0,3 lü puanını yaz 261 yazmıssında 0,3 lü mü 0,8 li mi belirtmemişsin ama sözelden en mantıklı önlisans büro yönetimi ve sekreterlik olur zaten puanlarıda çok yüksek deil

adüt : hacı yukarıdaki puanları görmedim şimdi puanların berbat olduğu konusunda bizimle hemfikir olduğunu düşünüyorum ben bitlis eren üniv. adilcevaz meslek yüksekokulu turizm ( i .ö) okuyorum benım de bölüm sözeldi eşit ağırlık 0,3 puanım 204,754 gibi bişeydi ve yerleştim ha sözel 0,3 lü puanlada büro normal öğretime yerleşirsin aynı üniversite ama doğu işte gelirmisin bilmem ama adilcevz bitlisin ilçesidir çok güzeldir www.adilcevaz.com www.adilcevaz.net www.adilcevazmyo.yyu.edu.tr

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

yukarıya yazmıstım ama tekrardan yazim.. 

0.3 e göre sözel 1 puanım : 226,084
    0.3 e göre ea 1 puanım     : 205,677

Toplam Hit: 4835 Toplam Mesaj: 32