folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düz Lise Mezunları Önlisans(2 Senelik) Sözel Okullar Hakkında Bilgi Aranıyor.

Düz Lise Mezunları Önlisans(2 Senelik) Sözel Okullar Hakkında Bilgi Aranıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sorry_13 bunu yazdı:
    -----------------------------

Drawlord bunu yazdı:

beyler 1 kişi uyar desin kafayı yicem sabahtan beri ewin içinde sağa sola dönüp duruyorum PffFF :S

dostum dediğim gibi eşit ağırlık 0,3 lü puanını söyle ben sana bakiyim bölümlere yada sözel 0,3 lü puanını yaz 261 yazmıssında 0,3 lü mü 0,8 li mi belirtmemişsin ama sözelden en mantıklı önlisans büro yönetimi ve sekreterlik olur zaten puanlarıda çok yüksek deil

adüt : hacı yukarıdaki puanları görmedim şimdi puanların berbat olduğu konusunda bizimle hemfikir olduğunu düşünüyorum ben bitlis eren üniv. adilcevaz meslek yüksekokulu turizm ( i .ö) okuyorum benım de bölüm sözeldi eşit ağırlık 0,3 puanım 204,754 gibi bişeydi ve yerleştim ha sözel 0,3 lü puanlada büro normal öğretime yerleşirsin aynı üniversite ama doğu işte gelirmisin bilmem ama adilcevz bitlisin ilçesidir çok güzeldir www.adilcevaz.com www.adilcevaz.net www.adilcevazmyo.yyu.edu.tr

ayrıca bu puanlara batıdan bi yr bekleme ancak malatyadan doguya dogru olan unıvlere girebilirsin mesela yyu .kafkas , ağrı falan yani bu bölgelerdeki myo'lara ancak girebilirsin

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

uyar ustam turkiye'nin her yerini yazarım 2 sene nede olsa saolasın kaynak icin biraz bilgi edinim bari :)

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:

uyar ustam turkiye'nin her yerini yazarım 2 sene nede olsa saolasın kaynak icin biraz bilgi edinim bari :)

sen yine araştır bende senin puanlara göre araştırırım eger bahsettigim unıv düşünürsen pm den bana ulaş hertürlü yardımı esirgemem nasılolsa bitlisliyim kendi memleketim

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

tamam ustam saolasın sonuclardan sonra orası tutarsa pm yoluyla ulasacagım konaklamada fln yardımcı olursun heralde :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

peki beyler :

AOBP (0.8) Sözel 2 : 227,155  - Türkiye Başarı Sırası : 531 798

bu puanla biseyler olurmu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

2 senelik yazacaksan izmire gelirsen mermercilik sondaj jeoteknik jeoteknik sayısal ama girebilirsin belki yeni ama sondaj ve mermer teknikerliğine kesin girebilirsin mermer okursan dgs ye girip maden mühendisi olabilirsin sondajdan petrol mühendisi olabilirsin torbalı myo tercih senini :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

sayısal 1 ile nasıl tercih yapabilirim barajı gecmemisim ..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

Drawlord bunu yazdı:

peki beyler :

AOBP (0.8) Sözel 2 : 227,155  - Türkiye Başarı Sırası : 531 798

bu puanla biseyler olurmu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

...

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    Drawlord bunu yazdı:

sa mridler. ben duz lise mezunuyum gecen sene oss kazanamadım bu sene sözel 1 den 261 caktım sözel1 den gusel puana uygun guzel bolumler bilen warsa paylasırsa sevinirim arada kaldım simdiden saolun.

-----------------------------evt bende öleyim ya  2 senelik sözel  ve bakıyorum araştırıyorum nolcak bakalım

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
Toplam Hit: 4837 Toplam Mesaj: 32