E Okul Hack Öğrenci Kurnazlığı
-
keylog/trojan yedirdikden sonra notlara müdahale değilde sınav sorularına odaklanmak çok daha iyi olur
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------keylog/trojan yedirdikden sonra notlara müdahale değilde sınav sorularına odaklanmak çok daha iyi olur
-----------------------------katılıyorum
edit: ayrıca bizim okuldaki hocalara hocam keylogger atsak size sistemi hızlandırıyormuş desek kabul ederler birine projeksiyon makinasına bağlayın dedik komut isteminden o kadar 10 dk sorna pc kapansın komutu verdik 10 dk sorna kapanınca ELEKTRİK KABLOSUNDAKİ virüstendir dedik kadın yedi yani onun için iş öyle ahım şahım değil
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------E-okul sisteminin yeni yönetmeliğine göre bir not girildekten 1 hafta sonra editlenmeye kapatılıyor. Meb'e postalanıyor. Denenmiş, görülmüştür.
Saygılar
-----------------------------
e-Okula girilmesiyle bitmiyor bu notlar okulun Bilsa sisteminede işleniyor. e-Okula 5 girmişsin ama Bilsa sisteminde 1'dir. :) Kabak gibin çıkarsın meydana.
Karne gününe yakın random bir şifre oluşturulup öğretmenlere veriliyor. 15 günlük bir şifre.
Genki'nin dediği gibi soruları çekip cevapları hazırlamak en mantıklısı. -
notlarınızı giriyorum gençler :F
edit in the postttt
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------en önemlisi konunda şu cümle Bölüm 1: (Öğretmene Keylogger Atma)
geresisi teferruattır onu yapabilecek kapasitede bir kişi yaptıysa zaten senin anlattığın diğer tüm şeylerden çok daha fazla kurnazca hareket eder ;)-----------------------------
üniversitede profesöre yedirme gibi bir hayalim var
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------genelde hocalar okulda giriyor notları. ağı snifflemek yeter
-----------------------------https olunca data crypted gelmiyor mu?
-
Geçen yıl bi arkadaşım bunu müdür yardımcısına yapmıştı sanrm,etkilide olmustu devamsızlıktan notlara kadar, bu sayede bütün derslerdede oynama yapabilmişti diye biliyorum bu seçeneğide göz ününde bulundurun:)
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------genelde hocalar okulda giriyor notları. ağı snifflemek yeter
internet explorer dışında browser kullanan hoca görmedim. sahte ssl ile halledilir ruhları bile duymaz. internet explorer diyorum çünki diyer browserlar çakabiliyor durumu.
edit: ha bide normal sniff olayından bahsetmiyorum man in the middle olayından bahsediyorum
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------nessaj bunu yazdı:
internet explorer dışında browser kullanan hoca görmedim. sahte ssl ile halledilir ruhları bile duymaz. internet explorer diyorum çünki diyer browserlar çakabiliyor durumu.
edit: ha bide normal sniff olayından bahsetmiyorum man in the middle olayından bahsediyorum
-----------------------------bak onu bilmiyodum, şu anda araştırıyorum, iyi oldu öğrendiğim,
arada öğrendik saolasın :D
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------nessaj bunu yazdı:
-----------------------------bak onu bilmiyodum, şu anda araştırıyorum, iyi oldu öğrendiğim,
arada öğrendik saolasın :D
-----------------------------sahte ssl hata vermez mi?
ie hariç diğer browserlar sahte sslleri çakıyor dediğin gibi. özellikle chrome ve firefox