E Okul Hack Öğrenci Kurnazlığı
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------wikwik bunu yazdı:
-----------------------------İstedikten sonra rahatlıkla yapılabilir. Öğretmenlerin bilgisayar bilgisi çat-pat. Ayrıca öğretmenler ie kullanmak zorundalar. Çünkü eokul başka browser desteklemiyor. Elinize ne geçer belki 3-5 not yükselmesi. Bu kadar uğraşacağına biraz daha ders çalış zaten alırsın.
Ama ben kendim kodlayacam keyloggeri. Deneme yapacağım dersen saygı duyarım. Ya da bütün öğretmenlerin bilgisayarını ele geçirecek bir trojan kodlayacağım dersin elinden öperim.
Hatta okuldaki ağı komple ele geçirmek için çalışmalar yapacağım, ağ protokollerini öğreneceğim de tamam. Okullardaki ağlarn çoğu bozuk. Güvenliksiz.
Bilgi güçtür.
Gerisi boş. 50 almışsın 60 almışsın ne yazar.
-----------------------------
Lisede bende yapmayı düşündüm fakat okulda bi bilişim hocası çok fena bir yazılımcı çıktı. :D Okula sunucu kurmuş herif. Belirtilen mac adresleri dışında başka bilgisayarlar internet hattına dahil olamıyor. Çoğu bilişim hocasının mail adreslerini buldum, çoğu şeyi hazırladım. :F Amacım o hocaları hacklemekti ama olmadı uğraşamadım.
Hiçbir zaman not kaygımda olmadı. Bir mi veriyor ver anasını satim diyip otururdum. :)
Not: Firefox Opera alayı sorunsuz çalıştırıyor merak etme.
-----------------------------okuldaki bütün bilgisyarlarda 1 sene öncesine kadar xp sp2 vardı, bütün bilgisyarlara ms08-067 ile sızıp ratımı kurdum, zaten şu anda bütün bilgisayarlar bneim elime geçti, hocalar her türlü durumda beni çağırıyorlar,kafama göre devamsızlık siliyorum, 1-2 kere not değiştirdim, ayrıca word dosyalarını tıopluyan bir yazılım yazdım, sayesinde baya baya soru arakladım- araklıyorum, okulda bilgisayarcı yok kafam rahat:D
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------wikwik bunu yazdı:
-----------------------------İstedikten sonra rahatlıkla yapılabilir. Öğretmenlerin bilgisayar bilgisi çat-pat. Ayrıca öğretmenler ie kullanmak zorundalar. Çünkü eokul başka browser desteklemiyor. Elinize ne geçer belki 3-5 not yükselmesi. Bu kadar uğraşacağına biraz daha ders çalış zaten alırsın.
Ama ben kendim kodlayacam keyloggeri. Deneme yapacağım dersen saygı duyarım. Ya da bütün öğretmenlerin bilgisayarını ele geçirecek bir trojan kodlayacağım dersin elinden öperim.
Hatta okuldaki ağı komple ele geçirmek için çalışmalar yapacağım, ağ protokollerini öğreneceğim de tamam. Okullardaki ağlarn çoğu bozuk. Güvenliksiz.
Bilgi güçtür.
Gerisi boş. 50 almışsın 60 almışsın ne yazar.
-----------------------------
Lisede bende yapmayı düşündüm fakat okulda bi bilişim hocası çok fena bir yazılımcı çıktı. :D Okula sunucu kurmuş herif. Belirtilen mac adresleri dışında başka bilgisayarlar internet hattına dahil olamıyor. Çoğu bilişim hocasının mail adreslerini buldum, çoğu şeyi hazırladım. :F Amacım o hocaları hacklemekti ama olmadı uğraşamadım.
Hiçbir zaman not kaygımda olmadı. Bir mi veriyor ver anasını satim diyip otururdum. :)
Not: Firefox Opera alayı sorunsuz çalıştırıyor merak etme.
-----------------------------okuldaki bütün bilgisyarlarda 1 sene öncesine kadar xp sp2 vardı, bütün bilgisyarlara ms08-067 ile sızıp ratımı kurdum, zaten şu anda bütün bilgisayarlar bneim elime geçti, hocalar her türlü durumda beni çağırıyorlar,kafama göre devamsızlık siliyorum, 1-2 kere not değiştirdim, ayrıca word dosyalarını tıopluyan bir yazılım yazdım, sayesinde baya baya soru arakladım- araklıyorum, okulda bilgisayarcı yok kafam rahat:D
-----------------------------Bütün suçlarınızı da burada itiraf etmenize gerek yok gençler. ;)
Aslında eline geçirmek yerine okula yardımcı olmak amacıyla düzenlemeler yapılabilir. Okul idaresiyle konuşup bilişim kulübü adı altında hack gurubu bile kurulabilir.(İdare bilmeyecek tabi:))
Arkadaşlar arasında böyle bir dayanışma olursa eminim ki üniversiteye gelinceye kadar çoğu şey halledilmiş olur.
Zaten ilköğretim ve lise hem çok uzun hem de gereksiz bir sürü şeyle dolu.Hayat boşuna gidiyor. değerlendirmek lazım. Bir sürü de proje...
Edit: Bu arada eokul firefoxta çalışmıyor. Ayrıca chrome da nispeten çalışıyor. Bir değişiklik mi oldu diye baktım. Yok hala aynı ;)
-
Keyloggerın logları göndereceği mailin yeni ve internet cafeden açılmış olmasına dikkat edin derim.
-
çok sağlam logger olsa ünide skip atıcam ortalığın anasını da maşa yetmiyo. ortalama derdim olmazdı. ama bu sene de bitirtmezlerle bişeyler düşünmenin zamanı geldi.bu yöntem kullanılabilir o zaman.
-
bide sağlam keylogger verseydin de öğrenci/çalışan herkes yararlansaydı :) güzel taktik ama anlattıkların :) "şerrefsizim aklıma gelmişti" demek istiyorum :)
-
birçok mürid sağlam keylogger istemiş tutamadım kendimi tık keylogger'i isteyecekler olursa link verdiğim konuda açıklamayı yapmıştım sanırım.
-
Bu iş için ayıracağın zamanı ders çalışmaya ayırsan zaten yüksek not alırsın !
+ bence bu çok amatörce...
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Bu iş için ayıracağın zamanı ders çalışmaya ayırsan zaten yüksek not alırsın !
-----------------------------yok öyle bi kovboy hocam . amaç sisteme yamuk yapmaksa gayet geçerli yöntem. hayatımın geri kalanında bi kere bile ihtiyacım olmayacak şeyler için niye yorayım kendimi ?
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Bu iş için ayıracağın zamanı ders çalışmaya ayırsan zaten yüksek not alırsın !
-----------------------------yok öyle bi kovboy hocam . amaç sisteme yamuk yapmaksa gayet geçerli yöntem. hayatımın geri kalanında bi kere bile ihtiyacım olmayacak şeyler için niye yorayım kendimi ?
-----------------------------buna ne kadar eminsiniz ya böyle nerden biliyorsunuz ki ders çalışın hacılar öyle piçlikler yapanlardan bi sik olacağını hic sanmıyorum
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------opusdei bunu yazdı:
-----------------------------buna ne kadar eminsiniz ya böyle nerden biliyorsunuz ki ders çalışın hacılar öyle piçlikler yapanlardan bi sik olacağını hic sanmıyorum
-----------------------------biyoloji dersinden bana yazılımcı adamın işine yarıyacak birşey söyle?