E Okul Hack Öğrenci Kurnazlığı
-
ya veriyorda hangi öğretmen onun sahte ssl olduğunu anlayabilir ki?
-
nessaj bunu yazdı:
-----------------------------ya veriyorda hangi öğretmen onun sahte ssl olduğunu anlayabilir ki?
-----------------------------
anlamaz.
yinede https protokolleri vs güvenliği hakkında bili alabilirsin; http://www.tahribat.com/Forum-Https-Protokolu-Ve-Guvenligi-148765/
sahte ssl -
ben 8. sınıfta yaptım yakalandım hatta konum vardı burda sildirdim .
hocam 3 hafta kala değiştir demişsin ben 2 hafta kala değiştirdim yakalandım hocalar son ana kadar sisteme giriş çıkış yapıyolar bazı öğrencilere sözlü notu falan .
yakalanmam da komik . bütün dersleri 2 - 3 puan yükselttim ingilizcem 1 di 55 ten 3 yapmıştım . hocalarda beni seviyordu .. ingilizceci not defterine göz gezdirirken bana 1 verdiğini görüyor 2 yapalım şunu diye sisteme giriş yapıyor . 3 ü görünce :D diğer hocalarla paylaşıyor herkes şok oluyo :D sonra ceza falan almadım ama acayip rezil oldum velim geldi :D
resmen rezillik :D
açıkcası böyle şeylere hiç gerek yok notunu değiştirdin yakalandın yada yakalanmadın hocanın pek umrunda olmaz kaybeden hep sen olursun .
okulda birşeyler öğrenemedikten sonra notun 5 olsa ne olur ki ..
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Üniversitede okurken, bir arkadaşım yemişti bu boku okuldan atıldı garibim,
-----------------------------Yıllar sonra Herhangi bir bilişim sektörünün patronu olarak karşına çıkmasın :D
-
oturun çalışın
-
garip..
-
O oluşturduğun spy'lı resim %99 antivirüs programlarına takılacaktır. Zamanında chat odalarında kandırdığımız elemanların bilgisayarlarına atar zevk için msnlerine girip milleti evine davet ederdik :D
-
İstedikten sonra rahatlıkla yapılabilir. Öğretmenlerin bilgisayar bilgisi çat-pat. Ayrıca öğretmenler ie kullanmak zorundalar. Çünkü eokul başka browser desteklemiyor. Elinize ne geçer belki 3-5 not yükselmesi. Bu kadar uğraşacağına biraz daha ders çalış zaten alırsın.
Ama ben kendim kodlayacam keyloggeri. Deneme yapacağım dersen saygı duyarım. Ya da bütün öğretmenlerin bilgisayarını ele geçirecek bir trojan kodlayacağım dersin elinden öperim.
Hatta okuldaki ağı komple ele geçirmek için çalışmalar yapacağım, ağ protokollerini öğreneceğim de tamam. Okullardaki ağlarn çoğu bozuk. Güvenliksiz.
Bilgi güçtür.
Gerisi boş. 50 almışsın 60 almışsın ne yazar.
-
wikwik bunu yazdı:
-----------------------------İstedikten sonra rahatlıkla yapılabilir. Öğretmenlerin bilgisayar bilgisi çat-pat. Ayrıca öğretmenler ie kullanmak zorundalar. Çünkü eokul başka browser desteklemiyor. Elinize ne geçer belki 3-5 not yükselmesi. Bu kadar uğraşacağına biraz daha ders çalış zaten alırsın.
Ama ben kendim kodlayacam keyloggeri. Deneme yapacağım dersen saygı duyarım. Ya da bütün öğretmenlerin bilgisayarını ele geçirecek bir trojan kodlayacağım dersin elinden öperim.
Hatta okuldaki ağı komple ele geçirmek için çalışmalar yapacağım, ağ protokollerini öğreneceğim de tamam. Okullardaki ağlarn çoğu bozuk. Güvenliksiz.
Bilgi güçtür.
-----------------------------eokul browser ayırımı yapmıyor :)
-
wikwik bunu yazdı:
-----------------------------İstedikten sonra rahatlıkla yapılabilir. Öğretmenlerin bilgisayar bilgisi çat-pat. Ayrıca öğretmenler ie kullanmak zorundalar. Çünkü eokul başka browser desteklemiyor. Elinize ne geçer belki 3-5 not yükselmesi. Bu kadar uğraşacağına biraz daha ders çalış zaten alırsın.
Bilgi güçtür.
-----------------------------
Lisede bende yapmayı düşündüm fakat okulda bi bilişim hocası çok fena bir yazılımcı çıktı. :D Okula sunucu kurmuş herif. Belirtilen mac adresleri dışında başka bilgisayarlar internet hattına dahil olamıyor. Çoğu bilişim hocasının mail adreslerini buldum, çoğu şeyi hazırladım. :F Amacım o hocaları hacklemekti ama olmadı uğraşamadım.
Hiçbir zaman not kaygımda olmadı. Bir mi veriyor ver anasını satim diyip otururdum. :)
Not: Firefox Opera alayı sorunsuz çalıştırıyor merak etme.