E Okul Hack Öğrenci Kurnazlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

ya veriyorda hangi öğretmen onun sahte ssl olduğunu anlayabilir ki?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

nessaj bunu yazdı:
    -----------------------------

ya veriyorda hangi öğretmen onun sahte ssl olduğunu anlayabilir ki?

anlamaz. 

yinede https protokolleri vs güvenliği hakkında bili alabilirsin; http://www.tahribat.com/Forum-Https-Protokolu-Ve-Guvenligi-148765/

sahte ssl

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

ben 8. sınıfta yaptım yakalandım hatta konum vardı burda sildirdim . 

hocam 3 hafta kala değiştir demişsin ben 2 hafta kala değiştirdim yakalandım hocalar son ana kadar sisteme giriş çıkış yapıyolar bazı öğrencilere sözlü notu falan . 

yakalanmam da komik . bütün dersleri 2 - 3 puan yükselttim ingilizcem 1 di 55 ten 3 yapmıştım . hocalarda beni seviyordu .. ingilizceci not defterine göz gezdirirken bana 1 verdiğini görüyor 2 yapalım şunu diye sisteme giriş yapıyor . 3 ü görünce :D diğer hocalarla paylaşıyor herkes şok oluyo :D sonra ceza falan almadım ama acayip rezil oldum velim geldi  :D

resmen rezillik :D  

açıkcası böyle şeylere hiç gerek yok notunu değiştirdin yakalandın yada yakalanmadın hocanın pek umrunda olmaz kaybeden hep sen olursun . 

okulda birşeyler öğrenemedikten sonra notun 5 olsa ne olur ki ..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Üniversitede okurken, bir arkadaşım yemişti bu boku okuldan atıldı garibim,

Yıllar sonra  Herhangi bir bilişim sektörünün patronu olarak karşına çıkmasın :D

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oturun çalışın

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

garip..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

O oluşturduğun spy'lı resim %99 antivirüs programlarına takılacaktır. Zamanında chat odalarında kandırdığımız elemanların bilgisayarlarına atar zevk için msnlerine girip milleti evine davet ederdik :D

http://yanduvar.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

İstedikten sonra rahatlıkla yapılabilir. Öğretmenlerin bilgisayar bilgisi çat-pat. Ayrıca öğretmenler ie kullanmak zorundalar. Çünkü eokul başka browser desteklemiyor. Elinize ne geçer belki 3-5 not yükselmesi. Bu kadar uğraşacağına biraz daha ders çalış zaten alırsın.

Ama ben kendim kodlayacam keyloggeri. Deneme yapacağım dersen saygı duyarım. Ya da bütün öğretmenlerin bilgisayarını ele geçirecek bir trojan kodlayacağım dersin elinden öperim. 

Hatta okuldaki ağı komple ele geçirmek için çalışmalar yapacağım, ağ protokollerini öğreneceğim de tamam. Okullardaki ağlarn çoğu bozuk. Güvenliksiz.

Bilgi güçtür.

Gerisi boş. 50 almışsın 60 almışsın ne yazar.

Bilgi Güçtür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

wikwik bunu yazdı:

İstedikten sonra rahatlıkla yapılabilir. Öğretmenlerin bilgisayar bilgisi çat-pat. Ayrıca öğretmenler ie kullanmak zorundalar. Çünkü eokul başka browser desteklemiyor. Elinize ne geçer belki 3-5 not yükselmesi. Bu kadar uğraşacağına biraz daha ders çalış zaten alırsın.

Ama ben kendim kodlayacam keyloggeri. Deneme yapacağım dersen saygı duyarım. Ya da bütün öğretmenlerin bilgisayarını ele geçirecek bir trojan kodlayacağım dersin elinden öperim. 

Hatta okuldaki ağı komple ele geçirmek için çalışmalar yapacağım, ağ protokollerini öğreneceğim de tamam. Okullardaki ağlarn çoğu bozuk. Güvenliksiz.

Bilgi güçtür.

eokul browser ayırımı yapmıyor :)

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

wikwik bunu yazdı:

Bilgi güçtür.

Lisede bende yapmayı düşündüm fakat okulda bi bilişim hocası çok fena bir yazılımcı çıktı. :D Okula sunucu kurmuş herif. Belirtilen mac adresleri dışında başka bilgisayarlar internet hattına dahil olamıyor. Çoğu bilişim hocasının mail adreslerini buldum, çoğu şeyi hazırladım. :F Amacım o hocaları hacklemekti ama olmadı uğraşamadım. 

Hiçbir zaman not kaygımda olmadı. Bir mi veriyor ver anasını satim diyip otururdum. :) 

Not: Firefox Opera alayı sorunsuz çalıştırıyor merak etme.  

ne diyon?
Toplam Hit: 13217 Toplam Mesaj: 65