İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Efsane Cuma Sonrası Kargolarına Ulaşabilen Var Mı ?
Efsane Cuma Sonrası Kargolarına Ulaşabilen Var Mı ?
-
almadım birşey bilmiyorum :D
-
4 adet kargomun 3 ü geldi. 1 i daha yeni kargoya verildi. 28 kasım gibi sipariş vermiştim.
-
23 Kasım'da aldığım ürün sözde bulunduğum yere geldi ama dağıtıma çıkarılmadı.bekliyoruz 23 Aralık Ocak ....
-
5 6 tane ulaştı
2 tane nin 1 tanesi tedarik aşamasında
1 tanesi kargo kayıp yada eksik geldi diye iade
:)
bu ne demek bekliyeyimmi iptal mi edeyim . şimdi bu totoşlar yoğunluktan parayıda iade etmez ammk
hadi bu belli iptal edecekler :) bu FİYAT SAHTE İDİ SADECE SATIYOR GÖRÜNMEK İÇİN AÇTIKLARI VE ASLA GÖNDERMEYECEKLERİ ÜRÜNLERDE.
-
GodKlaus bunu yazdı
Hepsiburadayla görüştüm şimdi. Sırada trendyol var. Bakalım onlar ne diyecek.
Bu mesajı güncellerim :D
Hepsiburada => siperişirin en geç 18 aralığa kadar adresinize ulaşmış olacaktır.Trendyol => ürününüz tedarik aşamasında. 25 aralığa kadar beklemenizi rica ediyorum.
Kitapyurdu =>
Cesnist bunu yazdı21 Kasım Hepsijet daha haber alınamadı.
Aynısı benimde. Hepsijet esenyurtta bekliyor görünüyor.
Bide afedersiniz monitor aldım :D
Puzzle gibin birleştiririm artık
-
beni kargolar dondu kaldı .
10 gündür aynı şekilde duruyor
-
25 kasımda telefon sipariş ettim rendyoldan hala tedarik aşamasında görünüyor canlı desteğe yazdım son teslim tarihi 24 aralık görünüyor o süre geçmediği için işlem yapamayız diyorlar
-
Hepsiburadadan aldığım ürün 3 haftanın sonunda elime ulaştı. Müşteri hizmetlerini aradım işleminizi hızlandırıyoruz dediler aramasam bi 3 hafta daha beklerdim heralde.
-
Ankaradan kırklareliye gelen kargo ne hikmetse mng kargo kırklarelide kayıp olarak geçildi. Bugün pederi saldım üstlerine.
Bakalım eve gelsin ne olacak telefonda pek anlayamadım :)10 kasım günü verdim siparişi. Bi de 20 kilo deterjan. Ufak tefek bişi olsa okey kaybet.
Ne yapabilirim bu durumda ya para iadesi alın yada yeni ürün göndersin trendyol dediler.
Ama kaybeden mng. Trendyol niye yeni ürün gönderecek ben onu anlamadım
-
OdiN bunu yazdı
10 kasım günü verdim siparişi. Bi de 20 kilo deterjan. Ufak tefek bişi olsa okey kaybet.
şimdi emin oldum
piçler o ürünü o fiyattan satmamış .sadece reklam olsu diye o fiyata 1000 tane ürün koymuş . bizim gibi kerizler alıyor 1 ay paralarımızı kullanıp yollamıyorarl
benim omomatiklerde aynı
kargoda eksik geldiği için iptal
vay şerefsiz ibneler vay .