İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Efsane Cuma Sonrası Kargolarına Ulaşabilen Var Mı ?
Efsane Cuma Sonrası Kargolarına Ulaşabilen Var Mı ?
-
umit bunu yazdı
hepsiburadadan mama aldım 6 aralık kargoya veriliş görünüyor , hala bekliyorum
dün ulaştı nihayet
-
kargo firmaları bunların dönemsel pompalarına kızarak kota koydular. artık firmalar kapasitesinin üzerinde teslimat yapmayacaklar.
bu da bu sitelerin kendi lojistik ağını kurması anlamına gelecek bu da ulaştırma maliyetlerine ne kadar yansıyacak göreceğiz
-
weskeyy bunu yazdı
23 Kasım'da aldığım ürün sözde bulunduğum yere geldi ama dağıtıma çıkarılmadı.bekliyoruz 23 Aralık Ocak ....
Hepsiden aldığım ürünü ptt kargo sonunda dün getirmiş yılın kargosuydu ptt kargo özel ödülü hak ettin.....
-
Bende de sıkıntı oldu 3 haftada geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirince düzelttiler.
-
12 Aralıkta HepsiBurada'dan aldığım cep telefonu halen PTT tuzla şubesinde yatıyor.
-
Trendyol 1 ay tedarik bekledim ve geçen gün geldi.
-
Arkadaşlar , bütün kargo şirketleri toplanıp rest çektiler.
bize ödediğiniz paralarla kendimizi ve operasyonu geliştiremiyoruz. bu Black Friday ürünlerininizi de günde 10k , 10k dağıtıcaz dediler.
o yüzden baya aksadı kargolar ama bence iyi yaptılar. Hepsi ortak bir fiyat belirleyip bu fiyatın altına hizmet yok gibi birşey dediler.
önümüzddeki günler, eskisi gibi kargo ücreti extra olucak yada 50Tl değilde 150 Tl üzeri alışverişe ücretsiz olacak vs.. vs..
Bu işlerden sonra normal kullanıcıya da kargo ücreti ucuzlar belki.
-
Dün akşam hepsijet getirdi, benimkinin yanında 2 kişinin daha kargosunu verdi imza falanda almadı :S
Teslim hızı gerçekten jet gibi. Dur kardeşim napıyorsun demeye kalmadan koşarak gitti eleman
-
Yurt içine oluşturduğum şikayete bu gün dönnüş yaptılar
Alo . Kargonuz gönderilmemiş. Satıcı ile görüşün .
???????
Hanfendi kargo sizde gözüküyor. Bana takip numarası veren siz siniz .
?????
Eeeee hebele hubele zap zup
Satıcı ile görüşün
-
Yurt içine oluşturduğum şikayete bu gün dönnüş yaptılar
Alo . Kargonuz gönderilmemiş. Satıcı ile görüşün .
???????
Hanfendi kargo sizde gözüküyor. Bana takip numarası veren siz siniz .
?????
Eeeee hebele hubele zap zup
Satıcı ile görüşün