Efsanevi Komutan SKYTURK´E Konuştu
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Osman PAMUKOĞLU gördüğüm en iyi askerlerden biri ama aynı zamanda gördüğüm en beceriksiz siyasetcilerden birisi...Arkadaşların dediği gibi artık her anlamda emekli olması gerekiyor...
-----------------------------Arkadaşlar ne denek "artık her anlamda emekli olması gerekiyor" cümlesi? Ne anlama geliyor bunu biriniz açıklar mı? Adamın yaşı daha genç, yapacağı şeyler vardır, adam niye emekli olsun? Siyasete atılıp yeni bir parti kurmadı diğer mevcut partilerde olumsuzluk yaratmış olabilir çünkü onlardan bir kısım oyları kendine çekebilir.
Siyasi beceriksizliğini nereden çıkarıyorsunuz? Daha ne gördünüz, ne biliyorsunuz?
:)Sen dünkü konuşmayı izledinmi? ve beden dlinden anlarmısın? bir insanın jest ve mimikleri onu ele verir bunu biliyormuydun?
dünkü konuşmada ne kadar dolaştı eli ayağı birbirine farkındamısın?
oysaki bir siyasetci her ne koşulda olursa olsun kendisini ele verecek jest ve mimiklerden kaçınmalıdır...
oysaki osman pamukoğlu bunun aksine amatörce parmaklarıyla oynadı...sürekli oturduğu yerdeki pozisyonunu değiştirdi..
çünkü osman pamukoğlu'da biliyordu;
"Söylediklerinin bir anlık heyecan olduğunu"
şahsen;
osman pamukoğluna atılacak oylar boşa gider görüşündeyim.Bikere muhalefet yapacak çizgide yok...Başbakanlık yapacak çizgi'de yok...Osman pamukoğlu elini ayağını çekmeli bu tip profesyonel işlerinden.
-
Hea boş yere kaç skorski düşürdü, kaç askeri şehit etti... İran karakollarını boş yere taradı. Az daha cumhuriyet birikimleri bi savaşa feda oluyordu.
Şimdi de bakıyosun 3-5 tane puşili göt veren gelip 15 Mehmetçiği şehit ediyor. Sonra 3-5 kişi 300-500 kişi olarak tanımlanıyor. Arkadaşım bu 500 kişi nasıl oluyor da bu kadar rahat sınırı geçiyor. Hayalet mi bu 500 kişi. Hiç mi gören olmuyor. Orduya bu kadar para harcanıyor da ne oluyor bu paraya. 100 tane uydu atacak paran yok mu. Sana ait kaç uydu yörüngen var. Niye değerlendirilmiyo. Bu işte bi iş var ama düşündüğüm gibi iğrenç bir şey değildir inşallah... Keşke efsane komutanda Yaşar Büyükanıt gibi asker gibi asker olsaydı... Ama ben kendini efsane olarak tanımlayan adamın efsane biri olduğuna inanmıyorum.
Uzun işler bunlar neyse... Her şekilde yine Tayyip iktidar olacakta zaten keşke Tayyip'te bazı işleri doğru yapsa. O da adileşmeye başladı.
-
%1500 haklı bu adam.Kelimesi kelimesine, şerefsizim aynı şeyleri düşünüyorum.
idam istense getirilebilir.biz avrupa deiliz.Zamanında Osmanlı padişahları da çeşitli alanlarda avrupa sistemlerini uygulamaya çalışı ama sonuç ortada.Stratejik ve siyasi olarak özgün sistemler üretmeliyiz.
-
Teror konusunda tam yetki verilmesini isterim ben Pamukogluna. Bilgili, uzman, tecrubeli..
Ama devleti yönetme konusunda ise tam güvenemem..Teror konusunda diktatör olabilir bi yere kadar ama devlet yönetimi bu kadar diktatör bi hava icinde olan bi adama emanet edilemez.
-
Juba bunu yazdı:
Bi bok bilip bilmeden konuşmayın senin gördüğün geçirdiğin tecrübenin 10 katını geçirdi o adam bırakta senden fazla bilgisi olsun bişey diyorsa bildiği vardır. Bi bokada muhalefet olmayın anasını satayım.
-----------------------------hocam işin açıkcası seninle bi konu da aynı fikirde olacağımızı düşünmezdim..
herneyse ağzı olan konuşuyor derler ya...
bu stratejisine bok attığınız herif aynı anda 5 dağa operasyon düzenleyip geride yüzlerce leş bıraktı.leşleri de kurda kuza yem etti toplattırmadı.başka kim ne yaptı şehitlerimiz için?
bu siyasetten anlamıyor dediğiniz herif 5-6 tane kitap yazdı ve yazdığı kitaplar yok sattı.fikirleri binlerce kişi tarafından benimsendi, milyonlar tanıdı..
siz istediğiniz kadar konuşun ne fayda?
şuan başımızdakileri düşünün.medyadan başlayın her bi boku kontrol ediyorlar.bu adamı kanalD,star,Atv vs.. gibi büyük kanallarda çıkartmıyorlar.bi ara showTv bi söyleyişi yapmıştı çıkartçaz dediler altyazı geçtiler fakat engellediler.sonra ki gün çekilen fax,e-mail ve telefonlar yüzünden 2-3dakikalık bi görüntü yayınlamak zorunda kaldılar.peki neden önünü kesiyorlar paşamızın bi fikriniz var mı?aslında bu görüşlerinde saklı ama anlayabilene...
bi ara avrasyaTv çıkardı bu adamı.bu kanalın adını kaçınız duydu?oysa ki bu kanal reklamlarından tutun herşeyiyle Atatürk'le ilgili mesajlar veriyor.yani bağımsız olarak çalışıyor.tam 6 saat ceviz kabuğu programına konuk oldu paşamız.kaçınız dinlediniz ki yorum yürütüyorsunuz? kaçınız hangi fikrini biliyor bu adamın?tamam konuşmasında biraz sorun olduğu bi gerçek.ama can kulağıyla dinlenirse verdiği mesajlar ve fikirler tam bir siyaset adamına ait şeyler..bizim başımızda vırvır konuşan insanlar zaten var.azcık icraat yapıp, çenesini kapalı tutacak adamlar lazım .
-
Juba bunu yazdı:
Bi bok bilip bilmeden konuşmayın senin gördüğün geçirdiğin tecrübenin 10 katını geçirdi o adam bırakta senden fazla bilgisi olsun bişey diyorsa bildiği vardır. Bi bokada muhalefet olmayın anasını satayım.
-----------------------------juba'yı severim tepki göstermim dedim ama gördüm ki alıntı yapılıp takdir edilince mesaj söylemeden geçemicem juba aga neden ağır şekilde eleştiriyorsun?
sen benle aynı fikrde değilsin ben senle aynı fikirde değilim ama ben sana "bi bokdan anlamıyorsun" diyormuyum??
ama sen gördüğüm kadarıyla seninle aynı düşüncede olmayan kişilere ağır ithamlarda bulunabiliyorsun...
öncelikle bilki;
kimse seninle aynı görüşü savunmak zorunda değil...
2.olarak osman pamukoğlu komutanlık yapsın siyaset işine girmesin iyice batarız söylim...sonra osman pamukoğlunun yerine alternatif aramakla yıllarınızı geçirirsiniz...
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Juba bunu yazdı:
-----------------------------juba'yı severim tepki göstermim dedim ama gördüm ki alıntı yapılıp takdir edilince mesaj söylemeden geçemicem juba aga neden ağır şekilde eleştiriyorsun?
sen benle aynı fikrde değilsin ben senle aynı fikirde değilim ama ben sana "bi bokdan anlamıyorsun" diyormuyum??
ama sen gördüğüm kadarıyla seninle aynı düşüncede olmayan kişilere ağır ithamlarda bulunabiliyorsun...
öncelikle bilki;
kimse seninle aynı görüşü savunmak zorunda değil...
2.olarak osman pamukoğlu komutanlık yapsın siyaset işine girmesin iyice batarız söylim...sonra osman pamukoğlunun yerine alternatif aramakla yıllarınızı geçirirsiniz...
hajı juba doğru söylüyor ülkemize böyle tuttuğunu koparan insanlar lazım... pamukoğlunda bu yetenek var komutanlık dönemlerinden bunu çok iyi biliyoruz oyumuda bu adama vereceğim zaten diğer partiler ne bok yedi ? birde bunu deneyelim...
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Teror konusunda tam yetki verilmesini isterim ben Pamukogluna. Bilgili, uzman, tecrubeli..
Ama devleti yönetme konusunda ise tam güvenemem..Teror konusunda diktatör olabilir bi yere kadar ama devlet yönetimi bu kadar diktatör bi hava icinde olan bi adama emanet edilemez.
-----------------------------diktatör halkı ezer halk üzerinden kazanır.Sence bu adamın halkı ezme gibi bi gayesi war mı?
Biz buna kararlılık diyoruz.devlet yönetiminde de aynı kararlılığı gösterecek adam varsa o geçsin başa ama yok işte.Zamanında Atatürk için de diktatör dendi.Atatürk Kubilay'ın öldürülmesi olayından sonra İstiklal mahkemeleri kurdurup hainleri astırmıştı hatırlarsan.Demek ki bazen bu gerekiyormuş.Devlet yönetimi dediğimiz şeye gelince RTE de bu konuda bişi bilmio ama başımızda başbakan danışmanı Egemen Bağış ne derse onu yapıo egemen bağış kimin istediğini yapıo AB ve ABD.Egemen Bağış a verilmesi düşünülen görev ne AB başmüzakerececiliği....Bu böyle gider.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Sen dünkü konuşmayı izledinmi? ve beden dlinden anlarmısın? bir insanın jest ve mimikleri onu ele verir bunu biliyormuydun?
dünkü konuşmada ne kadar dolaştı eli ayağı birbirine farkındamısın?
oysaki bir siyasetci her ne koşulda olursa olsun kendisini ele verecek jest ve mimiklerden kaçınmalıdır...
oysaki osman pamukoğlu bunun aksine amatörce parmaklarıyla oynadı...sürekli oturduğu yerdeki pozisyonunu değiştirdi..
çünkü osman pamukoğlu'da biliyordu;
"Söylediklerinin bir anlık heyecan olduğunu"
şahsen;
osman pamukoğluna atılacak oylar boşa gider görüşündeyim.Bikere muhalefet yapacak çizgide yok...Başbakanlık yapacak çizgi'de yok...Osman pamukoğlu elini ayağını çekmeli bu tip profesyonel işlerinden.
-----------------------------demişsin...
Ben SkyTürk'te yayınlanan o programı izledim. Hiç de "eli ayağına dolaşmadı". Orada türkiyedeki herhangi bir siyasetçiden de daha iyi konuştu. Burada insanların "beden dilini" tartışmıyoruz. Ayrıca Osman Pamukoğlu'nun "elinin ayağına dolaşması" nın sebebini "söylediklerinin bir anlık heyecan" olduğunu söylemişsin. Osman Paşa gibi bir adamda bir anlık heyecan olacağını sanmıyorum, ancak sen bir anlık gaza gelip böyle birşeyler yazmış olabilirsin.
Gerekli maddi destek sağlandığında, profesyonelliği göreceksin...
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------valla bence imralıdakinin asılmasını pkk lılar bizden daha çok ister.biz diyoruzki o orospu çocugu eceliyle öldüğünde bile ülkede fırtınalar kopacak siz diyosunuzki asalım.adamı asarız çok süper koz veririz ellerine.henüz pkk konusunda ikilemeye düşen halkta gider öbür tarafa.
osman paşa güzel konuşmuş.ama dikkat edin imralıdakini asalım demiyor.teslim olmayan zorla silah bıraktırılan teroristleri asalım diyor.o imralıdaki gerizekalının bi boka yaradığı yok.üst düzey yöneticileri dağda,ırakta..zaten herifler kürt milliyetçisi.bir türkün bu davayı savunamayacağını söylüyolar.
o yüzden bırakın bu asın kesin ayaklarını.bir ülkeden bir ülkeye giden petrol gibi adamın üstünden anlaşma imzalandı.asamayız beyler bunu her konuda söylüyosunuz.hadi sizi geçtim mitinglerde ip atan siyasetçiler bile var " asacak ip mi bulamıyosunuz?"diye.başa gelsin göriyim nasıl asıyor onu diyenler.
evet imralıdaki köpek idam edilemez bu konuda bazı mercilere zamanında güvence verildi.Asılmasının bi faydası da olmaz zaten.pkk bu itin yakalanmasından sonra diğer grubun yönetmine geçti.ama dağda teslim olayına ben çok karşıyım.dağda görülen ne kadar it soyu warsa öldürülmeli.çünkü CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ.
o adam aktif olmasa bile içten içe pkk sempatizanı olacak ve başka gençlere de bunu aşılayacak.Ayrıca da benim vergimle o adama barınak aş su verilmesini de ben içime sindiremem.Bırak beni şehit ailelerini bi düşünün..