Efsanevi Komutan SKYTURK´E Konuştu
-
Askerikonuda birşey diyemem ama siyyasete girmemelioda cebinidoldurma peşinde onu efsane komutan tanıdıköyle kallmalı siyasete girerek kendi seviyesini düşürmemeli vemilliyetçivatanseveroyları böylmemeli yeterince bölündüzaten ülke siyaset ayağına girsin mho den millet vekili olsun olmadı chpden girsin bbp den girsin milliyetçi partilerden girsinamayeni partiaçarak oyları bölmesin seviyesinide düşürmesin.
-
adam dokturmus
bastan sona hakli..
-
anlamadığım nokta başımızdakini görmezden gelip paşamızı kenara atmanız.
oy verecek kim var?
tayyip e oy veriyoruzda ne oluyor? onurumuz gidiyor.
chp ye oy versek ona buna laf yetiştirmekten devleti unutur.anında gaza geliyor.tek yaptığı lak lak lak.
bahçeliye güvenen kim var?mhp nin başına başka biri geçse oyumu seve seve veririm ama bahçeliye güvenim yok.
hiç değilse bu ülkeye senelerce canını ortaya koyarak savaşan bi lidere güvenirim.halkı anlayan ve destek çıkana sırtımı dayarım.siyaset demek sırf konuşmak demek değil.varsın bu adam konuşmasın.el ayak hareketlerinden bahsediyorsunuz varsın bu adam kötürüm olsun yine de oyum onadır.laf değil icraat istiyor bu memleket.
devlet dairesinde ayaklarını uzatarak yatan ve resim çekinen ya da 10 parmağıyla tavuğa medya karşısında dalıp bizi görgüsüz gösteren biri değil. ya da kendi oğlunu askere göndermediği halde "askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyen birini istemiyorum.devletin hazinesini kendi çıkarları doğultusunda kullanan birine tahammülüm yok.milletin onurunu gururunu dış ülkelere ezdirecek bi lider istemiyorum.takkelinin dizini öpen bi şerefsizi de istemiyorum.siz istiyor musunuz?
peki ya sürekli kavga edip meclisi paparazzi yuvasına döndüren birini mi istiyorsunuz?
ya da koyun gibi herşeye evet diyen birini mi istiyorsunuz?şahsen ben istemiyorum.istemeyende bir sürü kişi tanıyorum.
paşamızın bi yamuğunu görmedik Allah'a şükür.göreceğimizi de sanmıyorum.varsın düzgün konuşamasın elleri ayakları birbirine girsin.alışır zamanla..seçimlere daha var kafaya takmanın luzümü yok.bence gereği de yok.ben her yaptığını medya da duyuran birini de istemiyorum.hiç bir şey yapmasa terörü ve kaçakçılığı bitirir de ülke nefes alır.bu ikisi bitti mi zaten ekonomi de düzelir merak etmeyin siz.sırf uyuşturucu dan 300milyar usd para kaybediyor bu devlet.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Teror konusunda tam yetki verilmesini isterim ben Pamukogluna. Bilgili, uzman, tecrubeli..
Ama devleti yönetme konusunda ise tam güvenemem..Teror konusunda diktatör olabilir bi yere kadar ama devlet yönetimi bu kadar diktatör bi hava icinde olan bi adama emanet edilemez.
-----------------------------diktatör halkı ezer halk üzerinden kazanır.Sence bu adamın halkı ezme gibi bi gayesi war mı?
Biz buna kararlılık diyoruz.devlet yönetiminde de aynı kararlılığı gösterecek adam varsa o geçsin başa ama yok işte.Zamanında Atatürk için de diktatör dendi.Atatürk Kubilay'ın öldürülmesi olayından sonra İstiklal mahkemeleri kurdurup hainleri astırmıştı hatırlarsan.Demek ki bazen bu gerekiyormuş.Devlet yönetimi dediğimiz şeye gelince RTE de bu konuda bişi bilmio ama başımızda başbakan danışmanı Egemen Bağış ne derse onu yapıo egemen bağış kimin istediğini yapıo AB ve ABD.Egemen Bağış a verilmesi düşünülen görev ne AB başmüzakerececiliği....Bu böyle gider.
-----------------------------Diktaotr kelimesini kullanmak istemedim ama öyle cıkmıs, diktatörden kastım yıkarım,yakarım vs ile devlet yonetilmez..Bunun ekonomik politikası vardır, diger izleyecegi yollar vardır..
Dedigim gibi teror konusunda helal olsun Pamukogluna desteklerim ama devlet yönetmek başka birşeydir..
-
Ticari nedenlerden ötürü başka bir partinin delegesiyim, ama oyumu Pamukoğluna vereceğim. Şimdiye kadar ülkemin geleceği için elle tutulur birşey yapmadım, böyle gelmiş böyle gider dedim gidişatı beğenmesem de sisteme uyum sağladım. Pamukoğlu sistemle oynayabilecek, özlemini çektiğimiz düzenlemelerin önünü açabilecek tek lider, kendi adıma bu fırsatı kaçıramam.
-
hepar lıyım.
ama bizim başkanda bazen saçmalıyor.
şimdi bir gazeteci çıkıp sayın paşam 1992 aktütün ve alan karakolu bskınlarında bizzat görevinizin başındaydınız ,
neden bu karakolları tahliye etmediniz ?
güçlendirmediniz ? diye sorsa ne cevap verecek sayın paşam?
neyse insanlar hata yapabilir belki bunun farkına varmıştır .
-
RockZs bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Sen dünkü konuşmayı izledinmi? ve beden dlinden anlarmısın? bir insanın jest ve mimikleri onu ele verir bunu biliyormuydun?
dünkü konuşmada ne kadar dolaştı eli ayağı birbirine farkındamısın?
oysaki bir siyasetci her ne koşulda olursa olsun kendisini ele verecek jest ve mimiklerden kaçınmalıdır...
oysaki osman pamukoğlu bunun aksine amatörce parmaklarıyla oynadı...sürekli oturduğu yerdeki pozisyonunu değiştirdi..
çünkü osman pamukoğlu'da biliyordu;
"Söylediklerinin bir anlık heyecan olduğunu"
şahsen;
osman pamukoğluna atılacak oylar boşa gider görüşündeyim.Bikere muhalefet yapacak çizgide yok...Başbakanlık yapacak çizgi'de yok...Osman pamukoğlu elini ayağını çekmeli bu tip profesyonel işlerinden.
-----------------------------demişsin...
Ben SkyTürk'te yayınlanan o programı izledim. Hiç de "eli ayağına dolaşmadı". Orada türkiyedeki herhangi bir siyasetçiden de daha iyi konuştu. Burada insanların "beden dilini" tartışmıyoruz. Ayrıca Osman Pamukoğlu'nun "elinin ayağına dolaşması" nın sebebini "söylediklerinin bir anlık heyecan" olduğunu söylemişsin. Osman Paşa gibi bir adamda bir anlık heyecan olacağını sanmıyorum, ancak sen bir anlık gaza gelip böyle birşeyler yazmış olabilirsin.
Gerekli maddi destek sağlandığında, profesyonelliği göreceksin...
Beni tanımıyorsun :) ben öyle bir anlık heyecanla hiç birşey yazmam...Seçim sonuçları açıklandığında ya ben yada sizler hayal kırıklığına uğrayacaksınız...
Kazanırsa benim hayal kırıklığım yerini tedirginliğe bırakacak çünkü hiç birşey yapamaz...idamı getirirse AB yolu kapanır...Ab yolu kapanırsa ekonomi kötüye gider iyice...ekonomi kötüye gidince bokdan bir ülkeye dönüşürüz(bu dönemden daha bokdan)...Dediğiim gibi kazanmasın...Akp'de kazanmasın...başka bir çıkar yolu gerekli bu ülkeye görüşündeyim...
-
lordvader89 bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Sen dünkü konuşmayı izledinmi? ve beden dlinden anlarmısın? bir insanın jest ve mimikleri onu ele verir bunu biliyormuydun?
oysaki bir siyasetci her ne koşulda olursa olsun kendisini ele verecek jest ve mimiklerden kaçınmalıdır...
oysaki osman pamukoğlu bunun aksine amatörce parmaklarıyla oynadı...sürekli oturduğu yerdeki pozisyonunu değiştirdi..
şahsen;
osman pamukoğluna atılacak oylar boşa gider görüşündeyim.Bikere muhalefet yapacak çizgide yok...Başbakanlık yapacak çizgi'de yok...Osman pamukoğlu elini ayağını çekmeli bu tip profesyonel işlerinden.
-----------------------------demişsin...
Ben SkyTürk'te yayınlanan o programı izledim. Hiç de "eli ayağına dolaşmadı". Orada türkiyedeki herhangi bir siyasetçiden de daha iyi konuştu. Burada insanların "beden dilini" tartışmıyoruz. Ayrıca Osman Pamukoğlu'nun "elinin ayağına dolaşması" nın sebebini "söylediklerinin bir anlık heyecan" olduğunu söylemişsin. Osman Paşa gibi bir adamda bir anlık heyecan olacağını sanmıyorum, ancak sen bir anlık gaza gelip böyle birşeyler yazmış olabilirsin.
Gerekli maddi destek sağlandığında, profesyonelliği göreceksin...
Beni tanımıyorsun :) ben öyle bir anlık heyecanla hiç birşey yazmam...Seçim sonuçları açıklandığında ya ben yada sizler hayal kırıklığına uğrayacaksınız...
Kazanırsa benim hayal kırıklığım yerini tedirginliğe bırakacak çünkü hiç birşey yapamaz...idamı getirirse AB yolu kapanır...Ab yolu kapanırsa ekonomi kötüye gider iyice...ekonomi kötüye gidince bokdan bir ülkeye dönüşürüz(bu dönemden daha bokdan)...Dediğiim gibi kazanmasın...Akp'de kazanmasın...başka bir çıkar yolu gerekli bu ülkeye görüşündeyim...
-----------------------------esad kardeş istersen senin tuttuğun takımı başa getirelim ne dersin ? illa benim dediğim doğrudur havasındasın!
ağzından Evliya sözleri fışkırıyor nerdeyse, erdin mi yoksa ?müneccin mi oldun yoksa ? bak şu işe yahu.
Yıl 2002 kanald de uğur dündarın sunumuyla tayyip ve baykal konuşuyor. o programı izledin mi orda tayyibin duruşlarını jest ve yüz ifadeleri nasıldı bebek gibiydi la...konuşamıyodu bile tayyip anca sorulduğunda bu böyledir öyledir kısa kısa cvplar veriyordu. şimdi nasıl ? her türlü menajeriyle eşşek gibi anırıyor tayyip ekranlarda...niye? 100 tane diksiyon öğretmeni var. tabi bağıracak eşşek değil ya...
Aslında osman pamukoğlunu istememenizin sebebi ASKER olması... Bu korkudan ötürü istemiyorsunuz. Peki sorarım şu anki anayasa 82 anayasası değilmi velhasıl 82 Askeri darbe anayasası? Tabi bazı maddeleri değiştirilmiş yıllar içerisinde.
Seçimi kazansın yada kazanmasın Milletvekili olur, barajı bile geçer.. neden ? sürekli şehit haberleri geldikçe göreceksiniz zirveye çıkacak.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------esad kardeş istersen senin tuttuğun takımı başa getirelim ne dersin ? illa benim dediğim doğrudur havasındasın!
ağzından Evliya sözleri fışkırıyor nerdeyse, erdin mi yoksa ?müneccin mi oldun yoksa ? bak şu işe yahu.
Yıl 2002 kanald de uğur dündarın sunumuyla tayyip ve baykal konuşuyor. o programı izledin mi orda tayyibin duruşlarını jest ve yüz ifadeleri nasıldı bebek gibiydi la...konuşamıyodu bile tayyip anca sorulduğunda bu böyledir öyledir kısa kısa cvplar veriyordu. şimdi nasıl ? her türlü menajeriyle eşşek gibi anırıyor tayyip ekranlarda...niye? 100 tane diksiyon öğretmeni var. tabi bağıracak eşşek değil ya...
Aslında osman pamukoğlunu istememenizin sebebi ASKER olması... Bu korkudan ötürü istemiyorsunuz. Peki sorarım şu anki anayasa 82 anayasası değilmi velhasıl 82 Askeri darbe anayasası? Tabi bazı maddeleri değiştirilmiş yıllar içerisinde.
Seçimi kazansın yada kazanmasın Milletvekili olur, barajı bile geçer.. neden ? sürekli şehit haberleri geldikçe göreceksiniz zirveye çıkacak.
evliya havasındayım demek...ganimet sende tanımamışsın beni oysaki senelerdir arkadaşızdır..neyse orasını geçtim...Evet asker diye istemiyorum...Ne zaman şehit haberi çıkarsa o zaman görüyorum o da doğru...2002'deki o programıda izledim...
şimdi söyleyeceklerime gelmeliyim sanırım;
Osman Pamukoğlı barajı geçsin milletvekili olsun...Ama başbakan olmasın...Yapısı sinirli...Mesleği gereği Disiplinli...Kodummu oturturum havasında...Daha önce siyaset yapmamış ki bilirsin Askerlik ve siyaset farklı iki daldır...
ya aslında uzatmak istemiyorum tartışmayı çünkü bi sonuca ulaşılamaz görüşündeyim...
Şahsen seçimlerde ben osman pamukoğluna oy vermeyeceğim...
-
lordvader89 bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Osman PAMUKOĞLU gördüğüm en iyi askerlerden biri ama aynı zamanda gördüğüm en beceriksiz siyasetcilerden birisi...Arkadaşların dediği gibi artık her anlamda emekli olması gerekiyor...
-----------------------------Arkadaşlar ne denek "artık her anlamda emekli olması gerekiyor" cümlesi? Ne anlama geliyor bunu biriniz açıklar mı? Adamın yaşı daha genç, yapacağı şeyler vardır, adam niye emekli olsun? Siyasete atılıp yeni bir parti kurmadı diğer mevcut partilerde olumsuzluk yaratmış olabilir çünkü onlardan bir kısım oyları kendine çekebilir.
Siyasi beceriksizliğini nereden çıkarıyorsunuz? Daha ne gördünüz, ne biliyorsunuz?
:)Sen dünkü konuşmayı izledinmi? ve beden dlinden anlarmısın? bir insanın jest ve mimikleri onu ele verir bunu biliyormuydun?
şahsen;
-----------------------------sen böyle dedin diye oyumuz tkpye mi vermeliyiz o zaman esatcığım