Efsanevi Komutan SKYTURK´E Konuştu
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------sen böyle dedin diye oyumuz tkpye mi vermeliyiz o zaman esatcığım
-----------------------------
istediğine ver juba ben sana verme demiyorum boşa gidecek diyorum...amk napıyosanız yapın ya. -
kardeş yanlış düşüncelerdesin. siyaset için değmez. sana kızdığım nokta osman pamukoğlunu nasıl karalasam nasıl leke koysam düşüncesinde olduğundan ötürüdür. son cümlende bile bunu görüyorum Bırak herkes görevini yapsın. Bu akşam yine haberlere çıkıyormuş sanırım 7de show tvde 8de TV8de bir daha izleyelim bakalım.
-
lordvader89 bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Sen dünkü konuşmayı izledinmi? ve beden dlinden anlarmısın? bir insanın jest ve mimikleri onu ele verir bunu biliyormuydun?
dünkü konuşmada ne kadar dolaştı eli ayağı birbirine farkındamısın?
oysaki bir siyasetci her ne koşulda olursa olsun kendisini ele verecek jest ve mimiklerden kaçınmalıdır...
oysaki osman pamukoğlu bunun aksine amatörce parmaklarıyla oynadı...sürekli oturduğu yerdeki pozisyonunu değiştirdi..
çünkü osman pamukoğlu'da biliyordu;
"Söylediklerinin bir anlık heyecan olduğunu"
şahsen;
osman pamukoğluna atılacak oylar boşa gider görüşündeyim.Bikere muhalefet yapacak çizgide yok...Başbakanlık yapacak çizgi'de yok...Osman pamukoğlu elini ayağını çekmeli bu tip profesyonel işlerinden.
-----------------------------demişsin...
Ben SkyTürk'te yayınlanan o programı izledim. Hiç de "eli ayağına dolaşmadı". Orada türkiyedeki herhangi bir siyasetçiden de daha iyi konuştu. Burada insanların "beden dilini" tartışmıyoruz. Ayrıca Osman Pamukoğlu'nun "elinin ayağına dolaşması" nın sebebini "söylediklerinin bir anlık heyecan" olduğunu söylemişsin. Osman Paşa gibi bir adamda bir anlık heyecan olacağını sanmıyorum, ancak sen bir anlık gaza gelip böyle birşeyler yazmış olabilirsin.
Gerekli maddi destek sağlandığında, profesyonelliği göreceksin...
Beni tanımıyorsun :) ben öyle bir anlık heyecanla hiç birşey yazmam...Seçim sonuçları açıklandığında ya ben yada sizler hayal kırıklığına uğrayacaksınız...
Kazanırsa benim hayal kırıklığım yerini tedirginliğe bırakacak çünkü hiç birşey yapamaz...idamı getirirse AB yolu kapanır...Ab yolu kapanırsa ekonomi kötüye gider iyice...ekonomi kötüye gidince bokdan bir ülkeye dönüşürüz(bu dönemden daha bokdan)...Dediğiim gibi kazanmasın...Akp'de kazanmasın...başka bir çıkar yolu gerekli bu ülkeye görüşündeyim...
iyi hoş yazmışsında abye girersek nolucak kısaca özetleyeyim .pekala bir süre ekonomi iyiye gidecek
daha uzun uzun yazmak istemiyorum bununla beraber gelişecek eğitim falan filan .
ve sürekli ab tarafından hor görüleceğiz . avrupayla daha çok içli dışlı olacağımızdan şuanda ipsiz sapzı bir sürü özenti gençlik dahada özentileşecek ve ortada ne anadolu ne türk nede islam kültürü denen birşey kalacak . Türk kültürüyle var olur (dili,dini vs) . kültürünü öldürdüğün vakit o ırkıda öldürmüş gibi olursun sonucunda kukla olmaktan öteyede gidemessin (şuanda pekde farklı değil aslında) . Tuttuğunu koparan sözünün eri kaypak olmayan adam lazım bize . onu bunu yapacağız diyipte kıvıran adam değil
-
mayrip bunu yazdı:
kardeş yanlış düşüncelerdesin. siyaset için değmez. sana kızdığım nokta osman pamukoğlunu nasıl karalasam nasıl leke koysam düşüncesinde olduğundan ötürüdür. son cümlende bile bunu görüyorum Bırak herkes görevini yapsın. Bu akşam yine haberlere çıkıyormuş sanırım 7de show tvde 8de TV8de bir daha izleyelim bakalım.
umarım tekrarını verirlerde bende izlemiş olurum...Merak ediyorum.edit:Abi karalamak istesem buraya iddalarla gelirim...Şunu yapmış bunu yapmış...Şu silahı kaçırmış vs. diye..öyle bir amacım yok.
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------iyi hoş yazmışsında abye girersek nolucak kısaca özetleyeyim .
pekala bir süre ekonomi iyiye gidecek
daha uzun uzun yazmak istemiyorum bununla beraber gelişecek eğitim falan filan .
ve sürekli ab tarafından hor görüleceğiz . avrupayla daha çok içli dışlı olacağımızdan şuanda ipsiz sapzı bir sürü özenti gençlik dahada özentileşecek ve ortada ne anadolu ne türk nede islam kültürü denen birşey kalacak . Türk kültürüyle var olur (dili,dini vs) . kültürünü öldürdüğün vakit o ırkıda öldürmüş gibi olursun sonucunda kukla olmaktan öteyede gidemessin (şuanda pekde farklı değil aslında) . Tuttuğunu koparan sözünün eri kaypak olmayan adam lazım bize . onu bunu yapacağız diyipte kıvıran adam değil
-----------------------------Juba Osman pamukoğlu çok heyecanlı...bak mayrip demiş bu akşam çıkacak haberlere diye..oradada izleyip öyle karar ver bence sende...Heyecanlımı değilmi...
bu arada şuan Türk kültürü yaşıyormu hayır...Ab'ye girmeyiz umarım ama diyelim ki girdik..Kültürü olmayan bir ülkenin kültürünü asimile edemezler...
-
http://video.google.com/videoplay?docid=2471833435370625677&ei=g2XpSM-vE5PYrAKnhcGdCw&q=osman+pamukoglu
SkyTURKvideosu.
-
lordvader89 bunu yazdı:
Juba bunu yazdı:
-----------------------------iyi hoş yazmışsında abye girersek nolucak kısaca özetleyeyim .
pekala bir süre ekonomi iyiye gidecek
-----------------------------Juba Osman pamukoğlu çok heyecanlı...bak mayrip demiş bu akşam çıkacak haberlere diye..oradada izleyip öyle karar ver bence sende...Heyecanlımı değilmi...
bu arada şuan Türk kültürü yaşıyormu hayır...Ab'ye girmeyiz umarım ama diyelim ki girdik..Kültürü olmayan bir ülkenin kültürünü asimile edemezler...
var olan ufacık bir kültür için bile savaş verilmelidir + osman pamukoğlunun konuşmalarını çok dinledim bu akşam kini daha bi dikkatle izlerim. -
Geenmeboo bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------valla bence imralıdakinin asılmasını pkk lılar bizden daha çok ister.biz diyoruzki o orospu çocugu eceliyle öldüğünde bile ülkede fırtınalar kopacak siz diyosunuzki asalım.adamı asarız çok süper koz veririz ellerine.henüz pkk konusunda ikilemeye düşen halkta gider öbür tarafa.
osman paşa güzel konuşmuş.ama dikkat edin imralıdakini asalım demiyor.teslim olmayan zorla silah bıraktırılan teroristleri asalım diyor.o imralıdaki gerizekalının bi boka yaradığı yok.üst düzey yöneticileri dağda,ırakta..zaten herifler kürt milliyetçisi.bir türkün bu davayı savunamayacağını söylüyolar.
o yüzden bırakın bu asın kesin ayaklarını.bir ülkeden bir ülkeye giden petrol gibi adamın üstünden anlaşma imzalandı.asamayız beyler bunu her konuda söylüyosunuz.hadi sizi geçtim mitinglerde ip atan siyasetçiler bile var " asacak ip mi bulamıyosunuz?"diye.başa gelsin göriyim nasıl asıyor onu diyenler.
evet imralıdaki köpek idam edilemez bu konuda bazı mercilere zamanında güvence verildi.Asılmasının bi faydası da olmaz zaten.pkk bu itin yakalanmasından sonra diğer grubun yönetmine geçti.ama dağda teslim olayına ben çok karşıyım.dağda görülen ne kadar it soyu warsa öldürülmeli.çünkü CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ.
o adam aktif olmasa bile içten içe pkk sempatizanı olacak ve başka gençlere de bunu aşılayacak.Ayrıca da benim vergimle o adama barınak aş su verilmesini de ben içime sindiremem.Bırak beni şehit ailelerini bi düşünün..
-----------------------------Şunu belirtmek isterim ki; pişmanlık yasasına bakış açın bence yanlış. Kişi yaptığından pişman olmuş,bulunduğu ortamdan,başından geçen olaylardan hoşnut olmamış ki devlete teslim olmuş.Ayrıca zaten dağdan inen kişi pişman olduğu şeyleri neden başka gençlere aşılamak ister sorarım sana ? Unutma ki pkk ye giren gençlerin çoğu'nun beyni yıkanmış ve eminim ki şuan örgütten çıkmak isteyen çok kişi vardır...
-
osman paşayı babam gibi severim.Söylediklerine Sonuna Kadar Katılıyorum..
Başbakan OSMAN PAŞA -- pkk yı bitirecek Tek adam..