Egemen Bağış Kuran İle Dalga Geçiyor
-
mfatihbodur bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Olum sırf popüler takılmak için savunmayın şu adamları herkez a derken siz b'deyince farklı ve popüler olmuyosunuz.
Sonra millet koyun diyince kızıyorsunuz amk
Herkes a derken b diyen koyun olmaz hoca sen bunu bi arastir burda bi mantik hatasi var gibi geldi bana :)
Popüler olmak için savunduğunu kabul ediyosun yani her söylediğim sindi içine bi omu sinmedi :)
-
bu ses kayitlariyla hukumet giderse cemaat gudumunde bir chp gelir ozaman yine 2002 yilina doneriz akp de abd destekli gelmisti. Su anda cemaate de akp ye de pabuc birakmayacak tek parti mhp gozukuyor.
-
sertacgs bunu yazdı
bu ses kayitlariyla hukumet giderse cemaat gudumunde bir chp gelir ozaman yine 2002 yilina doneriz akp de abd destekli gelmisti. Su anda cemaate de akp ye de pabuc birakmayacak tek parti mhp gozukuyor.
Allah aşkına yapmayın susayım susayım diyorum ama.. 17 aralık öncesine kadar ak parti ne zaman sıkışır gibi olsa, bu ak partiye destek çıkan mhp değilmiydi.
iso tarafından 19/Mar/14 00:49 tarihinde düzenlenmiştir
Bugün genel seçim olsun akparti yeterli koltuk sayısını çıkaramasın. Mhp koşa koşa koalisyona gitmezse ben bütün dişlerimi kırarım. -
iSo bunu yazdısertacgs bunu yazdı
Allah aşkına yapmayın susayım susayım diyorum ama.. 17 aralık öncesine kadar ak parti ne zaman sıkışır gibi olsa, bu ak partiye destek çıkan mhp değilmiydi.
Bugün genel seçim olsun akparti yeterli koltuk sayısını çıkaramasın. Mhp koşa koşa koalisyona gitmezse ben bütün dişlerimi kırarım.aynen amk
-
metehan efendi penguen dergisine ne diyordu ?
şimdi lanetlensin mi bu metehan????????? -
Sserkan bunu yazdımfatihbodur bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Olum sırf popüler takılmak için savunmayın şu adamları herkez a derken siz b'deyince farklı ve popüler olmuyosunuz.
Sonra millet koyun diyince kızıyorsunuz amk
Herkes a derken b diyen koyun olmaz hoca sen bunu bi arastir burda bi mantik hatasi var gibi geldi bana :)
Popüler olmak için savunduğunu kabul ediyosun yani her söylediğim sindi içine bi omu sinmedi :)
Evet kabul ediyorum mutlu oldun mu ? Ya oglum cocukmusunuz para vereyim de bakkala gidin kafa utuluyorsunuz yeminle ha.
Edit : Suc bende amk. Kayıt tarihine profiline yasina bakmadan cvp verirsen olacagi o. Ilk kez oy kullanacaksin onun heyecani var galiba.
mfatihbodur tarafından 19/Mar/14 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
-
ya adamın götü göbeği sandalyeden taşmış, balgam atsan yüzüne tutmaz, burda ilgi çekmek için lagaluga yapıyor.