folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi

Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ehliyet gerektirmeyen, trafiğe çıkabilen, bayır da tıkanmayan 70-80 km/hız yapabilen, ara sıra 2 kişi bindiğin de cacıklamayan motor tavsiyesi alabilir miyim hocalar. 

Arabayı pedere verdik şehir dışına taşındılar yeni araba alana kadar beni idare etcek, arkaya sırt çantamı koyup evden işe işten eve gelebileceğim bir motor / scoter lazım.

motor ehliyetim yok daha önce 50cc tecrübem var 1 yıl kullanmıştım.. Ama çok anlamam fiyat performans bişey olursa bu yazı kurtarırsam yeter.  

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    34sileli
    34sileli's avatar
    Erkek

ben de arayıştayım ehliyetim var ama kullandğımız motorda plaka yok, 10 yıl olmuştur alalı köy yerinde sorun çıkarmıyorlardı son zamanlarda sıkıştırdılar, plaka çıkaralım dedik ekstra bugüne kadar ceza ödemeniz lazım dediler falan filan. yakın zamanda motorları toplamışlar. haklılar bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

50cc görünen 125cc motorlardan bakabilirsin. arora, altai markalar olabilir.

bende revolt rs1 var, ancak tek kişilik, düzde 80 i falan görüyor, bayırda 30-40 a düşüyor, ancak şehir içinde baya işimi görüyor.

LynXMaSTeR tarafından 03/Haz/25 09:24 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/revolt-rsx6-125-cc-benzinli-motosiklet-yesil_p-26058889

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Marketten alınan motorlar ile ilgili çok şikayet okumustum.Ruhsat 3 ay sonra geldi gibi gibi

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

Selamlar,

bende B sınıfı ehliyetten dolayi bir ay önce Kuba brillant 50 plus modelini aldım. Yaklaşık 950 km yol yaptım.evveldende motor ve mekanik tecrübem olduğundan artıları ve eksilerini anlatayım.

Motor 125lik blok olarak geliyor.servis müdahale falan etmiyor.bildigin 125cc.yokus aşağı 107 km hızı gördüm.ön siperlik rüzgarı bı nebze kesiyor.ama daha büyüğünü taktırma.aerodinamik bozulur.hergun +10 derece rampayı 2 kişi cikiyorum tık demiyor.gaz kesme,boğulma,stop etme gibi bir sorunla karşılaşmadım.1 km de 1,25 krs yakıyor.sudan ucuz.

Eksileri,amortisör çok dandik.ama ben 2.kademeye aldım sorunlar kesildi.bu hafta Honda dio modelinin amortisorunu takacagim.daha konforlu olacak.

Satıcıdan 125 lik alırsan(İzmir fiyatı)69bin.50 lik alırsan 81bin.

İlla bunu al demiyorum alternatifin Arora cappucino olsun.birbirinin aynısı zaten.ama Aroranin grenajlari bı nebze daha kaliteli.

Başka sorun olursa cevaplamaktan kacinmam.

Saygilar

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

tam uzmanına sordun arora fredom ya da quantum  özel seri araştırmanı öneririm 2 senedir kullanıyorum özel seriler honda kopyası motor

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

buna motosiklet ehliyeti lazım.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    xcorpix bunu yazdı

tam uzmanına sordun arora fredom ya da quantum  özel seri araştırmanı öneririm 2 senedir kullanıyorum özel seriler honda kopyası motor

Özel seri olduğunu nereden anlarız hocam? İlanlara baktım öyle bir ayrım göremedim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı
    xcorpix bunu yazdı

Özel seri olduğunu nereden anlarız hocam? İlanlara baktım öyle bir ayrım göremedim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-freedom-50-125-gri-blok-honda-motorlu-k.karta-taksit-1249889287/detay

bu özel seri gri blok en iyisi hem sessiz hem güçlü 2024 sonrası özel seriler siyah blok ama  varyatör ölcüsünden anlarsın  teknik bilgin yoksa  ilandaki gibi belirtilmiş olanlara bak 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-dsg-motors-dan-2025-model-mojito-50-gri-blok-1237690039/detay bu model yeni ve güzel  

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
Toplam Hit: 627 Toplam Mesaj: 19
motorsiklet