Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi
-
ehliyet gerektirmeyen, trafiğe çıkabilen, bayır da tıkanmayan 70-80 km/hız yapabilen, ara sıra 2 kişi bindiğin de cacıklamayan motor tavsiyesi alabilir miyim hocalar.
Arabayı pedere verdik şehir dışına taşındılar yeni araba alana kadar beni idare etcek, arkaya sırt çantamı koyup evden işe işten eve gelebileceğim bir motor / scoter lazım.
motor ehliyetim yok daha önce 50cc tecrübem var 1 yıl kullanmıştım.. Ama çok anlamam fiyat performans bişey olursa bu yazı kurtarırsam yeter.
-
ben de arayıştayım ehliyetim var ama kullandğımız motorda plaka yok, 10 yıl olmuştur alalı köy yerinde sorun çıkarmıyorlardı son zamanlarda sıkıştırdılar, plaka çıkaralım dedik ekstra bugüne kadar ceza ödemeniz lazım dediler falan filan. yakın zamanda motorları toplamışlar. haklılar bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın.
-
50cc görünen 125cc motorlardan bakabilirsin. arora, altai markalar olabilir.
bende revolt rs1 var, ancak tek kişilik, düzde 80 i falan görüyor, bayırda 30-40 a düşüyor, ancak şehir içinde baya işimi görüyor.
LynXMaSTeR tarafından 03/Haz/25 09:24 tarihinde düzenlenmiştir -
-
-
Marketten alınan motorlar ile ilgili çok şikayet okumustum.Ruhsat 3 ay sonra geldi gibi gibi
-
Selamlar,
bende B sınıfı ehliyetten dolayi bir ay önce Kuba brillant 50 plus modelini aldım. Yaklaşık 950 km yol yaptım.evveldende motor ve mekanik tecrübem olduğundan artıları ve eksilerini anlatayım.
Motor 125lik blok olarak geliyor.servis müdahale falan etmiyor.bildigin 125cc.yokus aşağı 107 km hızı gördüm.ön siperlik rüzgarı bı nebze kesiyor.ama daha büyüğünü taktırma.aerodinamik bozulur.hergun +10 derece rampayı 2 kişi cikiyorum tık demiyor.gaz kesme,boğulma,stop etme gibi bir sorunla karşılaşmadım.1 km de 1,25 krs yakıyor.sudan ucuz.
Eksileri,amortisör çok dandik.ama ben 2.kademeye aldım sorunlar kesildi.bu hafta Honda dio modelinin amortisorunu takacagim.daha konforlu olacak.
Satıcıdan 125 lik alırsan(İzmir fiyatı)69bin.50 lik alırsan 81bin.
İlla bunu al demiyorum alternatifin Arora cappucino olsun.birbirinin aynısı zaten.ama Aroranin grenajlari bı nebze daha kaliteli.
Başka sorun olursa cevaplamaktan kacinmam.
Saygilar
-
tam uzmanına sordun arora fredom ya da quantum özel seri araştırmanı öneririm 2 senedir kullanıyorum özel seriler honda kopyası motor
-
mkyb bunu yazdı
buna motosiklet ehliyeti lazım.
-
xcorpix bunu yazdı
tam uzmanına sordun arora fredom ya da quantum özel seri araştırmanı öneririm 2 senedir kullanıyorum özel seriler honda kopyası motor
Özel seri olduğunu nereden anlarız hocam? İlanlara baktım öyle bir ayrım göremedim.
-
ayd bunu yazdıxcorpix bunu yazdı
Özel seri olduğunu nereden anlarız hocam? İlanlara baktım öyle bir ayrım göremedim.
bu özel seri gri blok en iyisi hem sessiz hem güçlü 2024 sonrası özel seriler siyah blok ama varyatör ölcüsünden anlarsın teknik bilgin yoksa ilandaki gibi belirtilmiş olanlara bak
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-dsg-motors-dan-2025-model-mojito-50-gri-blok-1237690039/detay bu model yeni ve güzel