folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi

Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Çekilin bu arkadaş benim :D  

Başkan 50 cc ama 100 lük bir cup aldım. Kardeşimde cg tarzı aldı 50 lik bu motorlardan bir bok olmaz. 

az rampa gördümü bayılıyorlar. 2 kişi gider ama rampada itmen gerekebilir.

Özetle 50 cc al bin az yakıyor ama fazla beklentiye girme  50 60 arası düz yolda gider.

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocalar zaten alıp yıllarca kullanmayacağım.. 60-70 bin lira civarı şehir içinde her yola eds koyduklarından arabayla da 80 i geçemiyoruz zaten bana 70-80 km hız yapsın arıza vermesin ehliyet gerektirmesin yokuşta tıkanmasın her dakka 2 kişi binmicem zaten arada manitayı atarım iki turlarız falan sıcakta hava alırız..

bu tarz bi motor lazım. ben çok anlamam ama 2020 de falan bi arora marka 50cc motor almıştım. canavar gibiydi 30-40 derece rampada köklüyodum banamısın demeden çıkıyordu.. öyle birşey lazım ama o motor 60 gidiyodu en fazla..

ben kayseride kullanacağım burada motor kültürü yok götüme yapışıp rahatsız ederler hem de zamandan kazanayım diye 80 de sıkıntısız giden bi motor olursa sevinirim.. 

ilanları kontrol edeceğim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

hocalar zaten alıp yıllarca kullanmayacağım.. 60-70 bin lira civarı şehir içinde her yola eds koyduklarından arabayla da 80 i geçemiyoruz zaten bana 70-80 km hız yapsın arıza vermesin ehliyet gerektirmesin yokuşta tıkanmasın her dakka 2 kişi binmicem zaten arada manitayı atarım iki turlarız falan sıcakta hava alırız..

bu tarz bi motor lazım. ben çok anlamam ama 2020 de falan bi arora marka 50cc motor almıştım. canavar gibiydi 30-40 derece rampada köklüyodum banamısın demeden çıkıyordu.. öyle birşey lazım ama o motor 60 gidiyodu en fazla..

ben kayseride kullanacağım burada motor kültürü yok götüme yapışıp rahatsız ederler hem de zamandan kazanayım diye 80 de sıkıntısız giden bi motor olursa sevinirim.. 

Kayseri ülkemizin nezih, sakin ve elit şehirlerinden biri. Kimse seni rahatsız etmez. Ayrıca şehir ova tarzı dümdüz yer. Ha Erciyes'e çıkarken rampa, zaten dağda da ne işi olacak ki. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

50cc ler 80le kolay kolay gidemez, ruhsatta 50cc görünen ancak 125cc olan motorlardan bakmalısın hocam.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı
    Hakkinen bunu yazdı

Kayseri ülkemizin nezih, sakin ve elit şehirlerinden biri. Kimse seni rahatsız etmez. Ayrıca şehir ova tarzı dümdüz yer. Ha Erciyes'e çıkarken rampa, zaten dağda da ne işi olacak ki. 

rahatsızlıktan kastım hocam burda geçmişte  trafik sorunu olmadığından sürücüler yeteneksiz ve düşüncesiz.. Özellikle kadın sürücülerin artmasıyla trafikte motorla gitmek çok tehlikeli.. Mesela kadın sürücülerimiz trafiğin soldan akması gerektiğini, yavaş gidecekse sağ şeritten gitmesi gerektiğini bilmiyor..

sol şeritte 40 ile 50 ile tin tin yol alıyorlar.. sabredmeyenler sağ şeritten yardırıp geçiyor bu sefer trafiğin dengesi boszuluyor. sollamalar sağ şeritten oluyor tıkanan şerit sol şerit oluyor. ben motorla sağ şeritten güvenli gideyim diyosun trafik sağdan aktığı için arabalar seni yolun kenarına sıkıştırıp geçmek istiyor..

ablaların arkasından güvenli gideyim sol şeritten diyosun 300 metre önünde kırmızı ışık yanınca ani fren yapıyorlar.. yani gerçekten buranın trafiği dünyanın geri kalanından farklı işliyor.. yollar çok geniş aşırı araba yok ama kadın sürücüler başta olmak üzere istisnalar hariç çoğu sürücü yeteneksiz..

bu da güvenlik problemi oluşturuyor trafikte..  yollar o kadar iyi ki yazık yetenekleri gelişmemiş gaz nedir fren nedir bunu bilen yola çıkıyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

Selamlar hocam 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-ramkar-dan-rks-sj50-pro-stoktan-hemen-teslim-1140220043/detay

bende 2 ay önce aldım siyahını  cup vitesli debriyajsız ( aşağı 1 2 3 4 )  50 ruhsat 100 çevirili aldım ben işini fazlası ile görürür 

Kelimeler Kanatır !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kuba BLUEBIRD modelini kullanıyoruz 1.5 senedir. 

Motor tam fiyat performans aslında ne eksik ne fazla yakıt tüketimi çok düşük fakat bu 50 cc motorların hepsi ( bu 90 lık bu arada) çok dandik çin malzemesi olduğundan konfor rahatlık arama

hiç bir zaman bir honda olmayacak hep bi geri kalacak 125 lik model de alsan aynı yani.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=Ydn5pR6CvkA

şu motorun temiz halini 2. el buldum. tanıdık fiyat konusunda sahibi bayağı indirim yapıyor. Ama kuba dan uzak durun diyen de çok. bir kaç müridin tavsiyesi üzerine arora markasına yönelecektim ama bu motor kafamı karıştırdı.

50 den 125 e yükseltilmiş..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

RKS Easy Pro 50 var 135liğe çevrilmiş daha uygun istersen sniper var 110luk ikiside güzel. piyasası da var. düşünürsen bende var 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    DeTr bunu yazdı

Selamlar hocam 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-ramkar-dan-rks-sj50-pro-stoktan-hemen-teslim-1140220043/detay

bende 2 ay önce aldım siyahını  cup vitesli debriyajsız ( aşağı 1 2 3 4 )  50 ruhsat 100 çevirili aldım ben işini fazlası ile görürür 

bende aldum cup reis sorun su vites düşerken çok yıgılıyor motor 1. vitesde nasıl kullanıyorsun.

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 21
motorsiklet