folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi

Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar uzun araştirmalar sonucu hem fiyat perfotmans hem de boy ve kilodan dolayi bana en iyi gidecek motor Arora Verano ( 50cc) 125cc olqn model... selesi yüksek motor kalıplı duruyor. Benim boy 1.90 oldugundan tek bu isimi görür gibi..

Sorun şu ki bunu bayilerde bulamıyorum 2023-2024 son üretim sanırım. Kredi kartına taksit yapacağımdan dolayi 2.el de alamiyorum.. taksit seçeneği ile bulabilir miyiz bu motoru

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

rks blazzer xr var bende 50 cc ama motor 100 cc taksiti siktir et gel 35 bine vereyim kazasız devrilmesi taklasız gör al bin git muayene yenı bakım yeni aküsü yeni garajda öylede duruyor. benım boy 1,84 kilo 110 tık demez

MeTiN_7 tarafından 13/Haz/25 10:58 tarihinde düzenlenmiştir

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ehliyetsiz sadece bisiklet sürersin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

B ehliyetiyle 50cc motoru sürmen için yine de A1 ehliyetinin olması gerek diye biliyorum. Onun için de motorsiklet direksiyon sınavına giriyorsun yine.

Bu konulara bodozlama dalmayın yoksa polis çevirmesinde yapıştırıyorlar direkt cezayı. Hatta kıl polise denk gelirseniz motoru bile bağlarlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://tekohukuk.com.tr/ehliyetsiz-motor-kullanma-cezasi/#ehliyetsiz-biri-50-cc-motor-kullanabilir-mi

Gerek yok diye biliyorum, yok öyle biliyorum, yok böyle bilmiyorum diye birşey yok. Ya biliyorsun yada bilmiyorsundur. 

Yukarıda linkte adam bilale anlatır gibi anlatmış. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

B ehliyetiyle 50cc motoru sürmen için yine de A1 ehliyetinin olması gerek diye biliyorum. Onun için de motorsiklet direksiyon sınavına giriyorsun yine.

Bu konulara bodozlama dalmayın yoksa polis çevirmesinde yapıştırıyorlar direkt cezayı. Hatta kıl polise denk gelirseniz motoru bile bağlarlar.

yanlış bilgi hocam 50 cc motoru B ehliyet kullanabiliyor. sınava girmesine yada ehliyet almasına gerek yok elinizdeki ehliyetin arkasını kontrol edin 

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-spontoni-125-ilk-1238935334/detay

şöyle bir parçada düşünebilirsin

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek

Ayrı bir konu açmadım. Buradan bir soru sorayım. 

Hiçbir kaydı bulunmayan motosikleti gerekli yasal işlemler neyse yaparak trafiğe çıkarmak mümkün mü?

Zamanında 10+ sene önce sıfır olarak bayiden alınmış ancak alış satış evrakı dahil hiçbir belgesi bulunmuyor, trafik tescil belgesi düzenlenmemiş. Bayi tanıdık olunca sonra hallederiz mantığıyla kalmış. Motosiklette hiç kullanmamış bu süre boyunca. Depoda yatıyor :) Bayi şuan kapatıp gittiği için oradan bir işlem yapma imkanı da yok. 

Trafiğe tescil ettirip, kullanmak mümkün müdür böyle bir motosikleti?

Toplam Hit: 2022 Toplam Mesaj: 29
motorsiklet