Ehliyet Gerektirmeyen Motor Önerisi
-
Arkadaşlar uzun araştirmalar sonucu hem fiyat perfotmans hem de boy ve kilodan dolayi bana en iyi gidecek motor Arora Verano ( 50cc) 125cc olqn model... selesi yüksek motor kalıplı duruyor. Benim boy 1.90 oldugundan tek bu isimi görür gibi..
Sorun şu ki bunu bayilerde bulamıyorum 2023-2024 son üretim sanırım. Kredi kartına taksit yapacağımdan dolayi 2.el de alamiyorum.. taksit seçeneği ile bulabilir miyiz bu motoru
-
rks blazzer xr var bende 50 cc ama motor 100 cc taksiti siktir et gel 35 bine vereyim kazasız devrilmesi taklasız gör al bin git muayene yenı bakım yeni aküsü yeni garajda öylede duruyor. benım boy 1,84 kilo 110 tık demez
MeTiN_7 tarafından 13/Haz/25 10:58 tarihinde düzenlenmiştir -
ehliyetsiz sadece bisiklet sürersin
-
B ehliyetiyle 50cc motoru sürmen için yine de A1 ehliyetinin olması gerek diye biliyorum. Onun için de motorsiklet direksiyon sınavına giriyorsun yine.
Bu konulara bodozlama dalmayın yoksa polis çevirmesinde yapıştırıyorlar direkt cezayı. Hatta kıl polise denk gelirseniz motoru bile bağlarlar.
-
Gerek yok diye biliyorum, yok öyle biliyorum, yok böyle bilmiyorum diye birşey yok. Ya biliyorsun yada bilmiyorsundur.
Yukarıda linkte adam bilale anlatır gibi anlatmış.
-
u235 bunu yazdı
B ehliyetiyle 50cc motoru sürmen için yine de A1 ehliyetinin olması gerek diye biliyorum. Onun için de motorsiklet direksiyon sınavına giriyorsun yine.
Bu konulara bodozlama dalmayın yoksa polis çevirmesinde yapıştırıyorlar direkt cezayı. Hatta kıl polise denk gelirseniz motoru bile bağlarlar.
yanlış bilgi hocam 50 cc motoru B ehliyet kullanabiliyor. sınava girmesine yada ehliyet almasına gerek yok elinizdeki ehliyetin arkasını kontrol edin
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-spontoni-125-ilk-1238935334/detay
şöyle bir parçada düşünebilirsin
-
Ayrı bir konu açmadım. Buradan bir soru sorayım.
Hiçbir kaydı bulunmayan motosikleti gerekli yasal işlemler neyse yaparak trafiğe çıkarmak mümkün mü?
Zamanında 10+ sene önce sıfır olarak bayiden alınmış ancak alış satış evrakı dahil hiçbir belgesi bulunmuyor, trafik tescil belgesi düzenlenmemiş. Bayi tanıdık olunca sonra hallederiz mantığıyla kalmış. Motosiklette hiç kullanmamış bu süre boyunca. Depoda yatıyor :) Bayi şuan kapatıp gittiği için oradan bir işlem yapma imkanı da yok.
Trafiğe tescil ettirip, kullanmak mümkün müdür böyle bir motosikleti?