Ehliyet Sınavı İçin Tüyolar
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------şubat 16da fln ehliyet sınavına girecem ama ders çalışacak kadar vaktim yok çalıştıgım yerde akşam vardiyasına geçtim şu an. net ortamınd açalışabileceğim yada nasıl ne tür sorular çıkabilir. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ;)
------------------------------------
al sana link ne istiyorsan kafana göre takıl..
-
"Direksiyona gecmekle araba Sürülür.! Fakat Ehliyet alınmaz .!"
Burda kastettiğim sen degilsin.Araba kullanmayı bilen bazı şahsiyetler.Ben araba kullanmayı biliyorum,Çok iyi kullanırım,Arabayı Ehliyetmi sürecek.
Gibi cümleler kuranlar var onlaraydı lafım...Sınavda Sen otobanda kaç basabilirsin diye soru cıksa tmm ozaman sınava calısmasına gerek yokta.! Öyle sormucaklarına göre En iyisi bak arkadaş sorular için link vermiş bence hemen kap bende göz atacam.! 16 Şb benimde sınavım var zaten.!
-
sakın ama sakın kolu kırılan adama suni teneffüs yapma; hem ehliyet vermiyorlar hem de geyik konusu oluyorsun...
arkadaşımın başına geldi benim yaa yoksa benden değil (yersen :P =) :$)
-
Sınava 1 saat once gıdıp, orada çalışarak motordan 96 aldım : )))
Tebriklerinizi beklerim : P
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Sınava 1 saat once gıdıp, orada çalışarak motordan 96 aldım : )))
-----------------------------Ben beklerim senden.. Yaparsın amk :D
-
aga ben yeni aldım ehliyetimi acık konusmak gerekirse ben derslere girdim sadece ve hiç çalışmadım ilk yardım 80 trafik 90 motor 95 aldım. önemli olan yazılı sınavı gecmen.direksiyona da gelince eger kullanmasını biliyosan hiç tırsma 2 dk sürüyosun sonra tamam.bindigin zaman yalandan yeere aynalara bak koltugu ayarla bide kemeri taktınmı kafandan 90 alıyosun zaten :)) kolay gelee
-
birader ehliyet alana kadar ne araba kullanmışlığım var ne de o motor trafik felan hiç anlamam öle şelerden...
dedik ehliyet alalım.. oturdm sınav oldğu gece okudum hepsini girdim bitti ..
abi sana tavsiyem o küçük kalın bi kitap var ya ona hiç bakma...
git sürücü kursuna özet iste.. bana kayda gittiğimde bi özet veridler 6-7 sayfa.. illa ki senin sürücü kursundada vardır..
onları 1-2 kere oku... özet yoksada takma kafana...
eski soruları bul internetten hepsini çöz zaten trafikte felan çokta bilgiyle alakalı şeler yok..
bilgiyle alakalı en fazla kaç metere için uzun far kaç metre için kısa far kullanılır vs vs gibi sorular vardı die hatırlıyorum..
3-4 tane deneme çöz gir.. ama motorda paso bilgi var haberin olsun...
özet varsa kursunda çok iyi olur kitapla uğraşmazsın...
benden bu kadar :) hadi koaly gelsin -
Konuyala biraz alakasız olucak ama ya şimdi ben ehliyet sınavlarının tarihlerini merak ediyorum,acep ben 18 olunca sınvı ne kada beklerim onu merak ediyorum,sınav tarihlerine nereden bakabilirim?Bide 18 olmadan kursa yazılabilir miyiz?Misal sınav tarihinde 18 oluyoruz tam ama ondan önce kurtarmıo:| bu konularda bilgisi olan varmı?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Sınava 1 saat once gıdıp, orada çalışarak motordan 96 aldım : )))
-----------------------------Çok afedersin ama senin kadar kendini beğenmiş bir adam görmedim Musket. Ciddiyim bu sözümde. Her konuda kendini göstermeye, ispatlamaya çalışıyorsun. Hep kendini övüyorsun. İnsan biraz alçakgönüllü olur değil mi? Gören dünyanın en önemli kişisi sanacak seni. Bence bu huyuna dikkat et, sinir bozucu çünkü. Hepsini şakasına yapıyorum vs. gibi şeyler deme lütfen cevap olarak, çünkü şaka olsa bile bilinçaltındaki gerçek budur. Benden sana bir eleştiri. Gerisini sen bilirsin.
---
Ehliyet alacak arkadaşım, bence de diğer arkadaşların dediği gibi geçmiş senelerde çıkmış sorulara göz at, yeterli olacaktır. Ben de 16 Şubat'ta giriyorum. Hadi iyi şanslar hepimize.
-
bende 16 sınava girecem hiç çalışmadım allah yardımcım olsun