folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sınavı İçin Tüyolar

Ehliyet Sınavı İçin Tüyolar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek

dizel arabalarda egsozdan siyah duman çıkıyosa pompa arızalıdır

benzinli arabalarda egsozdan mavi duman çıkıyorsa yağ yakıodur hemen sağa çek hiç bekleme yoksa patlarsın =))

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Musket bunu yazdı:

Sınava 1 saat once gıdıp, orada çalışarak motordan 96 aldım : )))

Tebriklerinizi beklerim : P

Çok afedersin ama senin kadar kendini beğenmiş bir adam görmedim Musket. Ciddiyim bu sözümde. Her konuda kendini göstermeye, ispatlamaya çalışıyorsun. Hep kendini övüyorsun. İnsan biraz alçakgönüllü olur değil mi? Gören dünyanın en önemli kişisi sanacak seni. Bence bu huyuna dikkat et, sinir bozucu çünkü. Hepsini şakasına yapıyorum vs. gibi şeyler deme lütfen cevap olarak, çünkü şaka olsa bile bilinçaltındaki gerçek budur. Benden sana bir eleştiri. Gerisini sen bilirsin.

---

Ehliyet alacak arkadaşım, bence de diğer arkadaşların dediği gibi geçmiş senelerde çıkmış sorulara göz at, yeterli olacaktır. Ben de 16 Şubat'ta giriyorum. Hadi iyi şanslar hepimize.

Bill Gates (Tanıdığını düşünüyorum) ve Modern Çin'in kurucusu Mao der ki;

"Megoloman olabilecek zekaya sahip herkes Megoloman olmalıdır, çünkü onlar bunu hak ediyor"

Bu arada eleştirin için teşekkürlerimi sunarım : ))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

http://img229.imageshack.us/img229/6552/resim001lk7.jpg          hani biliyoruzda konuşuyoruz

motor konusunda çabucak anlıcanız şekilde ders mahiyetinde degilde çok pratik bilgiler verilir.

narkozMRT msn e de gelmez oldun gelirsen anlatırız bir kaç bir şey.

http://www.merkezegitim.com/motordersi.htm

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    Funky_Punky bunu yazdı:
    Musket bunu yazdı:

Çok afedersin ama senin kadar kendini beğenmiş bir adam görmedim Musket. Ciddiyim bu sözümde. Her konuda kendini göstermeye, ispatlamaya çalışıyorsun. Hep kendini övüyorsun. İnsan biraz alçakgönüllü olur değil mi? Gören dünyanın en önemli kişisi sanacak seni. Bence bu huyuna dikkat et, sinir bozucu çünkü. Hepsini şakasına yapıyorum vs. gibi şeyler deme lütfen cevap olarak, çünkü şaka olsa bile bilinçaltındaki gerçek budur. Benden sana bir eleştiri. Gerisini sen bilirsin.

---

Ehliyet alacak arkadaşım, bence de diğer arkadaşların dediği gibi geçmiş senelerde çıkmış sorulara göz at, yeterli olacaktır. Ben de 16 Şubat'ta giriyorum. Hadi iyi şanslar hepimize.

"Megoloman olabilecek zekaya sahip herkes Megoloman olmalıdır, çünkü onlar bunu hak ediyor"

Ne güzel demişler hatta dahada ileri götürüp narsist olunmalıdır gerçek başarı böyle gelir 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ben hiç çalışmadan 100 aldım sınavlardan kitabın dahi yuzunu açmadan ve kursa gitmeden:)

sınavda geçen yılkar çıkmış sorular çıkar gittigin sürücü kursu sana soru kitapçıgı veriri onu çöz direksiyon sınavındada rahat ol kimseyi bırakmıorlar bu ülkeye trafik canavarı lazım.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    Funky_Punky bunu yazdı:
    Musket bunu yazdı:

---

Bence şu şekilde çok daha iyi olurdu.

''Megoloman olabilecek zekaya sahip herkes kendi içinde megoloman olmalıdır, çünkü onlar bunu hak ediyor.''

Ben her zaman alçak gönüllülüğün dünyadaki en büyük erdem olduğuna inanırım.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vukaat bunu yazdı:

http://img229.imageshack.us/img229/6552/resim001lk7.jpg          hani biliyoruzda konuşuyoruz

motor konusunda çabucak anlıcanız şekilde ders mahiyetinde degilde çok pratik bilgiler verilir.

narkozMRT msn e de gelmez oldun gelirsen anlatırız bir kaç bir şey.

http://www.merkezegitim.com/motordersi.htm

kardeş çalıştıgım yerde akşam vardiyasındayım şu an akşam 1 de evdeyim.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:

Bence şu şekilde çok daha iyi olurdu.

''Megoloman olabilecek zekaya sahip herkes kendi içinde megoloman olmalıdır, çünkü onlar bunu hak ediyor.''

Ben her zaman alçakgönüllülüğün dünyadaki en büyük erdem olduğuna inanırım.

Küçük not: Hem Chaoser hem Musket için de bir bilgi. Ben de bir narsistim. :)

Sana ufak bir not:

"Bence sen ne dediğini bile bilmeyen birisin..."

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Hocam meb.gov.tr den son 3 sınavın sorularını al, son gece 2 kere gozden gecir, minimum gececek puanı alırsın. Sınavda da gorursun soruların yarısı direk aynı

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

hatta internette sürücü kursu ile ilgili derslerin videolu anlatımı bile var.ben çekmiştim hepsini.rapid premium üyeliği alayım hepsini upload ederim hayrına :)))

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 13109 Toplam Mesaj: 33