Ehliyet Sınavı İçin Tüyolar
-
şubat 16da fln ehliyet sınavına girecem ama ders çalışacak kadar vaktim yok çalıştıgım yerde akşam vardiyasına geçtim şu an. net ortamınd açalışabileceğim yada nasıl ne tür sorular çıkabilir. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ;)
-
-Direksiyon sınavına girerken arabya bindiz emliyet kemerini taktın gidiyonuz hoca dedi emliyet kemerini çıkarta bilirsin
sakın çıkarma
-sonra tmm şuraya park et derse park etmek için dpğru bir yer diye mi bak
vs vs böyle şaşırtmacalı şeyler
-
direksiyon sınavını kastediyorsun galiba.
Hocam tek elle direksiyon tutma, sağa sola dönüşlerde sinyaldir vs bilimum şeylere dikkat et. Sesli olarak ah ulan bu ehliyet sınavını geçersem hocaları yemeğe götürcem de :) ne bilim nornal araba kullanır gibi kullanma. Ehliyeti alınca çok normal kullanırsın.
-
tşk ederim kardeşler ama ...
ben 16 şubatta gireceğim yazısı sınavı diyorum...
neler cıkar neler cıkmaz fln kardeş
-
1. Sağlık ve Motor eski sorulardan çıkacak.
2. Dikkat edilmesi gereken trafik ( Oda mantıkla cözülebilir sorular)
3.Sana tüyo hiç kursa gitmedim ve ders çalışamadım diyorsan 2007 yılında cıkan sorulardan bul ve cöz mecburmusun? kazanmak istiyorsan evet.!
4.Direksiyona gecmekle araba Sürülür.! Fakat Ehliyet alınmaz .!
-
iğrenç ötesi bişey bende başladım. Şu ahliyet kursuna dün test amaçlı sınav yapıldı. Nerden akzık sorular varsa hepsini
toplamışlar.. 16. benim içinde felaket habercisi olacak ama ilk yardımda her türlü soruyu bildim hocanın ağzı açık kaldı. hehhe ((:
-
adamın derdi başkaymış biz başka şeyler diyoruz :) hocam geçmiş sorulara üç beş bak o kadarda vaktin vardır heralde :) zaten benzerleri çıkar.
-
kardeş en önemlisi ilkyardım ona fazla çalış çünkü ötekilere göre hem soru sayısı az ee ona göre de yanlış yapma şansın da az
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
-----------------------------1. Sağlık ve Motor eski sorulardan çıkacak.
2. Dikkat edilmesi gereken trafik ( Oda mantıkla cözülebilir sorular)
3.Sana tüyo hiç kursa gitmedim ve ders çalışamadım diyorsan 2007 yılında cıkan sorulardan bul ve cöz mecburmusun? kazanmak istiyorsan evet.!
4.Direksiyona gecmekle araba Sürülür.! Fakat Ehliyet alınmaz .!
-----------------------------aslında hiç sürücü koltuguna dahi oturmadım. ehliyet almak içinde sürücü kursunun sürekli hefta içi hergün düzenlediği derslere gidiyordum harbi harbi süpper bir hoça acayip ötesi zeki biri yani bildiğini çok güzel anlatıyor karşıdakine karsıdakininde anlamama gibi bir şansı yok mutlaka anlıyor (gerizekalı bri olsa dahi.). işte çalıştıgım yerde şu an için 2 hafta akşam vardiyasına geçtim geçirdiler daha doğrusu. arkadaşın dediği gibi 2007 yılı sorularını bulup çalışırım.
demişsin kardeş anlamadım ben ne demek istediğini. açarmısın
-
kitabı 1 kere okusan anlarsın zaten hepsini
ha bide hangi firmadan alıyon kursu?
-
sınavdan bi kaç gün önce kayıt olduğun sürücü kursuna gidiyorsun diyorsun ki bana önceden çıkmış sınav sorularını verin.onlara bi güzel çalışıyorsun.sınavda zaten hemen hemen aynıları çıkıyor.