Ekmek 75 Lira Olmuş :|
-
ar damarı çatlamaya gorsun insanın bu zamların uzerine cıkıp 3 cocuk yapın da derler ekmek yiyemiyolarsa pasta yesinlerde derler yakındır yani şaşırmam
-
Sizin orası yine ucuz bizim burda 1 YTL ekmek :D
-
amk yakında pasta yiyinde derler ölelim zatenn bunlar onu istiyo..
-
burda hala 30 ykr la : )
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------
bu daha bişi diiil ohhh olsun zavallı hakımıza yzse 47 ye
-----------------------------Bu konu Siyasi bi tartışma değil ama koyun milletime, cahil milletime Allah Allah, peygamber ya Allah diyen birinin KULU KÖLESİ olan milletim hakkındır helal olsun az bile yaptılar sana daha devamı gelir inşallah belki aklınız başınıza toplanır..
Tayyip sen ne akıllı adamsın ki bu sığır milletime geçirdin de geçirdin bak hala sesleri çıkıyormu
Sen TV ler de orda burda Allah büyüktür de Allaha şükür müslümanım de, ekmeği 5 ytl yapsan nolur benim sığır milletim yine sana oy verir rahat ol tayyip....
NE AKP NE TAYYİP KIZDIĞIM TEK ŞEY ŞU TÜRKİYE DE YAŞAYAN 2 KİŞİDEN BİRİ OLAN BOŞ BEYİNLER...
tAYYİP İN DE A.Q (Sen devletin başbakanı değil, Orospu çoçuğu kansız bir milletin (ABD) köpeğisin)
İtoğlu it
Vallahi mod arkadaşlar herşeye razıyım kaç saat BAN uygulanırsa uygulansın içimde kalsa sağa sola anlatırdım ben içimi boşalttım.
Tahribat.com işte herşeye kadir...
-----------------------------
Admin arkadaşlar görmemiş olabilir. Lakin üstteki yazıya dikkat çekmek istiyorum. Bizler de küfrettik zaman zaman, ancak bunun yarısını bile yaptığımızda ban yedik. Kaldı ki şu anda da antioksidan olsun qambler olsun bu gibi sebeplerle banlanmış müritlerdir. Gene bana ban siparişi yazmamanız için "banlayın şunu" falan demeyeceğim. Takdir sizindir. Saygılarımla.. -
bunu yazanda zaten banlanmayı göze almış
-
bizim burda 1 ytl kötüsü 1buçuğa iyisini satıyolar ekmeği
-
Normal dayıcım.
Bu sene kuraklık manyak vurdu insanları. Sen dua etki zambia oralarda yaşamıyosun. Her gün açlıktan ölüyorlar.
Şükür etmek lazım.