Ekmek 75 Lira Olmuş :|
-
artık küfür edemiorum küfür dağarcığımdaki tüm küfürleri etmekten küfür kalmadı :|
millet öyle bi duruma geldiki artık en çok tüketilen yiyeceklere hesap yapmak zorunda kalıyoruz :|
ekmek zam alır avakado fiyatı düşer ekmek zam alır havyar beleş olur sonra enflasyon süper gidiyo hadi türkiye bas gaza blo blo blo :|
-
istanbul fırıncılar odası internet sitesine girdim...adamlar okadar para kaldırıyo adam gibi bi webmaster bulupda ilgilenememişler ya :D hay allahım reziller
-
Durmak yok yola devam...........
-
yakında 2 lira olur la ekmek. tüm dünyada var bu tahıl sıkıntısı bildiğim kadarıyla avusturalya abd gibi büyük tahıl üreticileri felan ihrac oranını düşürdü bide pis amerikanın ürettiğinin 4 te 1 i yakıtta kullanılıyormuş
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Her Gün bela Okuya Okuya bi hal oldum, Buna Sebep olan Şerefsizlerin Allah belasını versin, Zamlar neden yapılır Arkadaşlar biliyormusunuz Baştaki Hayvanın Becerisksizliğinin Karşılığında yapılır, Ekonomisi iyi ülkelerde Zam Lafı arada bir olur oda yine aynı şeyden dolayı. ama kısa zamanda zammın etkisi unutulur karşılayan Ekonomik iyileştirmeler hemen işletilir.
Bizde işletilebilecek Bişey kalmaması için Adeta Seferber bir Sakın yapma Ama Boz politikası yürüdüğü için, Malesef Her gün Zam Haberleri ile Güne Merhaba diyoruz.
-----------------------------soylediklerine ekleyebilecek baska bisey bulamiyorum sadece 3 kelime ile ozetleyebilirim
Alabildigine K.zm.larin Partisi
biraz sivri oldu ama kesinlikle boyle olduguna inaniyorum...
edit :
hakeza parti ici muhalefete bile tahammul edemediler.. mesela turan comez gibi aydin bir milletvekili ve neydi o sivasli bir millet vekili vardi.. simdi mecliste degil.. hemen ihrac karari cikariyorlar.. nerede kaldi chp den farki.. chp gibi partinin basinda birde baykal gibi biri bulunmuyor mu (!?) sanki parti icinde ekonomi iktisat veya hukuk okuyan saglam karakterli baska bir insan kalmamais gibi.. cozumsuz kaldik gibi geliyor.. icim sıkıldi ekliyem dedim :)
-
o da bişi mi zam"a zam gelmiş :|
-
burdada ekmek 1-2 aydır 1 ytl
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------
bu daha bişi diiil ohhh olsun zavallı hakımıza yzse 47 ye
-----------------------------Bu konu Siyasi bi tartışma değil ama koyun milletime, cahil milletime Allah Allah, peygamber ya Allah diyen birinin KULU KÖLESİ olan milletim hakkındır helal olsun az bile yaptılar sana daha devamı gelir inşallah belki aklınız başınıza toplanır..
Tayyip sen ne akıllı adamsın ki bu sığır milletime geçirdin de geçirdin bak hala sesleri çıkıyormu
Sen TV ler de orda burda Allah büyüktür de Allaha şükür müslümanım de, ekmeği 5 ytl yapsan nolur benim sığır milletim yine sana oy verir rahat ol tayyip....
NE AKP NE TAYYİP KIZDIĞIM TEK ŞEY ŞU TÜRKİYE DE YAŞAYAN 2 KİŞİDEN BİRİ OLAN BOŞ BEYİNLER...
tAYYİP İN DE A.Q (Sen devletin başbakanı değil, Orospu çoçuğu kansız bir milletin (ABD) köpeğisin)
İtoğlu it
Vallahi mod arkadaşlar herşeye razıyım kaç saat BAN uygulanırsa uygulansın içimde kalsa sağa sola anlatırdım ben içimi boşalttım.
Tahribat.com işte herşeye kadir...
-
tayyip kredisini çok tüketti artık bu herife kim oy verirki .. (gerçi fırıncılar oy verrir bu gidişle !)
-
yakında aç kalacaz bu bi gerçek .afrikayı aşarız millet olarak