Ekmek 75 Lira Olmuş :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

artık küfür edemiorum küfür dağarcığımdaki tüm küfürleri etmekten küfür kalmadı :|

millet öyle bi duruma geldiki artık en çok tüketilen yiyeceklere hesap yapmak zorunda kalıyoruz :|

ekmek zam alır avakado fiyatı düşer ekmek zam alır havyar beleş olur sonra enflasyon süper gidiyo hadi türkiye bas gaza blo blo blo :| 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    istanbul fırıncılar odası internet sitesine girdim...adamlar okadar para kaldırıyo adam gibi bi webmaster bulupda ilgilenememişler ya :D hay allahım reziller
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Durmak yok yola devam...........

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yakında 2 lira olur la ekmek. tüm dünyada var bu tahıl sıkıntısı bildiğim kadarıyla avusturalya abd gibi büyük tahıl üreticileri felan ihrac oranını düşürdü bide pis amerikanın ürettiğinin 4 te 1 i yakıtta kullanılıyormuş

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

Her Gün bela Okuya Okuya bi hal oldum, Buna Sebep olan Şerefsizlerin Allah belasını versin, Zamlar neden yapılır Arkadaşlar biliyormusunuz Baştaki Hayvanın Becerisksizliğinin Karşılığında yapılır, Ekonomisi iyi ülkelerde Zam Lafı arada bir olur oda yine aynı şeyden dolayı. ama kısa zamanda zammın etkisi unutulur karşılayan Ekonomik iyileştirmeler hemen işletilir.

Bizde işletilebilecek Bişey kalmaması için Adeta Seferber bir Sakın yapma Ama Boz politikası yürüdüğü için, Malesef Her gün Zam Haberleri ile Güne Merhaba diyoruz.

soylediklerine ekleyebilecek baska bisey bulamiyorum sadece 3 kelime ile ozetleyebilirim

Alabildigine K.zm.larin Partisi

biraz sivri oldu ama kesinlikle boyle olduguna inaniyorum...

edit :

hakeza parti ici muhalefete bile tahammul edemediler.. mesela turan comez gibi aydin bir milletvekili ve neydi o sivasli bir millet vekili vardi.. simdi mecliste degil.. hemen ihrac karari cikariyorlar.. nerede kaldi chp den farki.. chp gibi partinin basinda birde baykal gibi biri bulunmuyor mu (!?) sanki parti icinde ekonomi  iktisat veya hukuk okuyan saglam karakterli baska bir insan kalmamais gibi.. cozumsuz kaldik gibi geliyor.. icim sıkıldi ekliyem dedim :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    o da bişi mi zam"a zam gelmiş :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    burdada ekmek 1-2 aydır 1 ytl
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Odysseus bunu yazdı:
    bu daha bişi diiil ohhh olsun zavallı hakımıza yzse 47 ye

Bu konu Siyasi bi tartışma değil ama koyun milletime, cahil milletime Allah Allah, peygamber ya Allah diyen birinin KULU KÖLESİ olan milletim hakkındır helal olsun az bile yaptılar sana daha devamı gelir inşallah belki aklınız başınıza toplanır..

Tayyip sen ne akıllı adamsın ki bu sığır milletime geçirdin de geçirdin bak hala sesleri çıkıyormu

Sen TV ler de orda burda Allah büyüktür de Allaha şükür müslümanım de, ekmeği 5 ytl yapsan nolur benim sığır milletim yine sana oy verir rahat ol tayyip....

NE AKP NE TAYYİP KIZDIĞIM TEK ŞEY ŞU TÜRKİYE DE YAŞAYAN 2 KİŞİDEN BİRİ OLAN BOŞ BEYİNLER...

tAYYİP İN DE A.Q (Sen devletin başbakanı değil, Orospu çoçuğu kansız bir milletin (ABD) köpeğisin)

İtoğlu it

Vallahi mod arkadaşlar herşeye razıyım kaç saat BAN uygulanırsa uygulansın içimde kalsa sağa sola anlatırdım ben içimi boşalttım.

Tahribat.com işte herşeye kadir...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

tayyip kredisini çok tüketti artık bu herife kim oy verirki .. (gerçi fırıncılar oy verrir bu gidişle !)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    yakında aç kalacaz bu bi gerçek .afrikayı aşarız millet olarak

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
Toplam Hit: 7674 Toplam Mesaj: 49