Ekmek İnsanı Aptallastırıyor
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
ekmek karbonhidrat(nişasta) ve bazı vitamin,mineralleri içerir.beyine herhangi bir zararı yoktur.beyninizi geliştirmek istiyorsanız.bulmaca çözün,satranç oynayın,kitap okuyun.yediğiniz yemeklerle alakası yok.
-----------------------------ek olarak yanlış beslenme anca bazı unutkanlık sorunlarına, genlerin iyi aktarılamamasına falan yol açar. o da ekmek yemek değil yanlış beslenmek. ekmek yemeyip Einstein olacam sanmayın.
-
irwa bunu yazdı:
ben ekmek yemeden doymam ki :|
----------------------------- -
yaşamak insanı aptallaştırıyor, gün geçtikçe zekamızı yeteneklerimizi kaybedioruz, napalım yaşamaktan mı vazgeçelim
-
Ben ekmek yiyeyimde varsın hafızam iyi olmasın :)
-
Desenize o zaman TMO boşuna almıyor bu buğdayları ::DD
-
ben makarna ve pilavı bile ekmekle beraber yiyorum :) yanı ekmeksız olmaz hacı
-
ekmeksiz cay kola bile icmem.
-
irwa bunu yazdı:
ben ekmek yemeden doymam ki :|
-----------------------------ekmek yemiş halin bumu :))
--
BEnim aklımada geçenlerde geldi
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
Beyninizi geliştirmek istiyorsanız.bulmaca çözün,satranç oynayın,kitap okuyun.
-----------------------------Simdi bu dediklerinde kesin yargi koyabilmek icin once "beyni gelistirmek" sozunu tanimlamak lazim. Kendi tanimima gore kitap okumanin beyni gelistirdigini dusunmuyorum, bilgi birikimini ve kelime dagarcigini arttirabilir, ama satranc bir cesist strateji oyunu oldugu icin faydali olabilir. Yine de satranc sinirli ve hesaplanabilir bir oyun, dunyaca unlu satranc oyuncularini yenen bilgisayarlarlardan bildigimiz gibi. Ayrica otistiklerin bile satranc tahtasinda isim yapabildiklerini gorduk. Ha ama dedigim gibi faydasi olur. Tahta oyunu meraklilarina stratejik, taktiksel ve zeka bazinda daha kompleks, zorlayici ve klas bir oyun olarak GO oynamalarini tavsiye ederim.
-