Ekmek Kavgası
-
Baracuda bunu yazdı
ara bakkaldan öğrencilere uyuşturucu madde vs satışı yapılıyo de bunu müdürde göz yumuyo de
Ten points for Turkey.
Böyle bir sebepten dolayı birşey yapılır'mı bilemiyorum. Fakat "cagatay09" hocamızı dikkat'e al derim. Önce temel olarak bir başvuru yapta. Aynıda anda 10 koldan saldırmaya gerek yok. Şikayette bulun, bekle baktın olmuyor. Tekrar bura'dan yardım istersin.
otocu tarafından 29/Oca/13 09:06 tarihinde düzenlenmiştir -
lan bi dilekçe yaz isimsiz bakanlığa gönder kız öğrencileri taciz ediyor diye
etmiyorsa bile 3-4 ay soruşturmla felan derken size kafayı takacak vakti kalmaz :D
ha ettiği felan ortaya çıkarsa oda onun şerbeti olur :D
DJ_Alper tarafından 29/Oca/13 09:06 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam burası tbt illegal önerilerin gelmesi çok doğal. :) hangisini uygulayacağına sen karar vermelisin.
Benim nacizane tavsiyem otur kafa patlat promosyon yap haftanın belli bir günü çok giden ürünleri %50 indir bak o zaman o öğrenciler bırak okulun arka kapısını şehrin öbür tarafında olsan gelirler sana:)
Bak mesela şuan aklıma geldi. biz öğrencilik yıllarımızda hep okulun insan geçmeyen hocaları en az görebileceğimiz noktasına kaçardık. Mesela bu durum dezavantaj görünse de avantaj da olabilir. bir arkadaş demiş ekmek arası bişiyler yap diye. atıyorum öğlen arası 1-2 saat daha yoğun çalışırsın ama günlük kar ını arttırırsın ne bileyim ilk aklıma gelenler bunlar oldu:)
-
benzeri bizim lisedede vardı 3 kapılı bızım mudur kapının bırını kapattırdı sebebi ise ordan daha rahat kacıyo olmamızdı,
velinin birisi il meb e bunu soylemıs adamlar ya kapıyı yıkıp duvar yapıcaksın yada o kapıyı acıcaksın demıs kapı acılmıstı
ve sebebı vs hıc onemlı degılmıs bı tehlıke olmadıgı surece okuldan hıc kımsenın boyle bırsey yapmaya hakkı yokmus
tabı bız ozaman lıse 2 ıdık pek ıcınde degıldık olayların ama sonucda o kapı acıldı :D
ama burası turkıye senı adamlar nekadar dınller dınleselerde mudur adamları nekadar dınler bılemem
oma il meb e gıd soyle okuldanda bır kac ogrencı sıkayet etmesi şart bahane sorun degıl(mesela dıye bılırlekı acık olan kapıdan arabalar sureklı ve hızlı gecıyo kasis yok ama kapalı kapının ılersınde kasis var arabalar gecse dahi yavaslamak ZORUNDA KALIYORLAR) vb :)
edit: hocam bu arada bende uşaklıyım bu olayda usakta oldu :)
erebos tarafından 29/Oca/13 11:01 tarihinde düzenlenmiştir -
3-5 tane ipsiz sapsız akşama kadar aylak aylak gezen bikaç adam bul . 1 paket sigara koy ceplerine ibneliğine o kapının önünde beklesinler .
görüntüyü kirlet kirlete bildiğin kadar. Durumdan müdürde velilerde rahatsız olsunlar .
-
bizim burdaki iöo lunda yemin le müdür bahçe kapısını iptal etti
adam duvarın üstünden ekmek arası falan verşyordu millete
sırf iş yapmasın die adam duvarı 3 m yükseltti üstünede tel çektirdiler
Allah insanı bu piçlerin eline düşürmesin bunlar hayatı boyunca ezilmiş zavallı bir piskolojiyle yetişmiş insanlar bakmayın okul müdürü gibi mevkilerde olmalarına 3krş luk insanlar
senin olaya gelince hiç bir şey yapamazzsın :(
-
İyide sen o zaman adamın ekmek teknesiyle oynayacaksın. Bence bir kıyak geçmek işi çözer :) Aylık fazladan 100 liraya kimse hayır demez. :)
-
telekom bunu yazdı
Geçmiş olsun.
Resmi yollarla bir şey yapamazsın, çünkü adamın sağlam bir bahanesi var. En fazla incelemeye gelirler...
Dershanede çalışmış biri olarak söyleyeyim, git müdürün yanına bir çayını iç.
Okulun bir ihtiyacı var mı diye sor, yardım etmek istediğini söyle.
Müdürün laptopunu yenile.
Müdürün odasına klima taktır.
Okulda wireless hattı varsa sinyalleri güçlendir, her yerden çeksin.
Duruma göre 2. el fotokopi makinası
...
Bunlar hep yaptığımız şeylerdi. %100 olumlu sonuç alıyorduk...Fatih dershanesi mi ?
-
hocalar desteginiz için tşk ederim bir kaç da veli agzından mail atıcam ama üst üste aynı ip den göndermiyim diyorum.
-
Yahoo bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Geçmiş olsun.
Resmi yollarla bir şey yapamazsın, çünkü adamın sağlam bir bahanesi var. En fazla incelemeye gelirler...
Dershanede çalışmış biri olarak söyleyeyim, git müdürün yanına bir çayını iç.
Okulun bir ihtiyacı var mı diye sor, yardım etmek istediğini söyle.
Müdürün laptopunu yenile.
Müdürün odasına klima taktır.
Okulda wireless hattı varsa sinyalleri güçlendir, her yerden çeksin.
Duruma göre 2. el fotokopi makinası
...
Bunlar hep yaptığımız şeylerdi. %100 olumlu sonuç alıyorduk...Fatih dershanesi mi ?
Yok değil.
+
Bunu çoğu dershane yapıyor.