Ekmek Kavgası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

sonuç aldın mı hocam ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Yok hoca şikayet bi halta yaramadı. Geri dönüş yaptılar ama üzerine gidilmedigi meb müd. tarafından bana ulasıldı yangın önlemi acısından o kapının kapatıldıgını söylemiş okul müd yani ne derler it iti ısırmaz 

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Geçmiş olsun.
    Resmi yollarla bir şey yapamazsın, çünkü adamın sağlam bir bahanesi var. En fazla incelemeye gelirler...

Dershanede çalışmış biri olarak söyleyeyim, git müdürün yanına bir çayını iç.
    Okulun bir ihtiyacı var mı diye sor, yardım etmek istediğini söyle.
    Müdürün laptopunu yenile. 
    Müdürün odasına klima taktır.
    Okulda wireless hattı varsa sinyalleri güçlendir, her yerden çeksin.
    Duruma göre 2. el fotokopi makinası 
    ...

Bunlar hep yaptığımız şeylerdi. %100 olumlu sonuç alıyorduk...

Müdüre DOMAL. hocam ne bunlar Allah askına :)) Senın yerınde Olsam Müdüre giderdim . Ben 3 kuruş kazanıyorum senın mevki makamın yerınde kariyerli ve iyi gelirli bir iş sahıbısın senden rıcam su kapıyı actırman hocam .. baktın laftan anlamıyor sıkayet edebilecegın heryere sıkayet et.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

okulun kantin ihalesi ne zaman öğren.. gerekli belgelerini tamamla pusuya yat.. ihale vakti yardır..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bir öğrenci velisi bunu yazmalı:  X nolu kapı kapatılıp  Z nolu kapı açılmış ve sürekli araç geçişi olmaktadır. Okul çıkışında çocuklar araç geçişleri nedeni ile zorluk yaşamaktadır , bu sebep ile doğabilecek yaralanmalı ve ölümlü kazalardan tamamı ile okul müdürü sorumludur. Okul kapısının kapalı olduğuna dair fotoğraflar ektedir. Örn: 5 ( fotoğraf )

Metnin Bir kopyası

Belediye

Valilik

İl Milli Eğitim

İlçe Milli Eğitim

Fotoğraflarıda ekle..

bunu İlgili mercilere gönder , hatta facebook ve Twitter gibi sosyal medyada paylaş + noter tarafından veli ihtarname olarakta göndersin.

Bu yazıların altında ise gönderilen diğer yarlerin isimleride görülsün ( okul müdürü bu yazısı gördüğünde ooo bu veli bunları benden başka buralarada göndermiş desin )

O zaman bak bakalım kapı nasıl açılıyor...

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kimse sana adelet dağıtmaz kimse sana hakkını vermez sen hakkını almayı bileceksin!

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

kimse sana adelet dağıtmaz kimse sana hakkını vermez sen hakkını almayı bileceksin!

adam özlü söz istememiş hacı, çözüm istemiş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

İftira atarak şikayet et diyen arkadaşlara anlam veremiyorum biri size iftira atsa çokmu hoşunuza gider. Okul müdürü tabiki kantinciyi tutatacak çünkü kantin okulun gelir kalemlerinden biri. Hiçbirinizin haberi yok heralde okullara ödenek verilmiyor. Okulları saçma sapan yollarla müdürler ve öğretmenler ayakta tutuyor.

Okul müdürünün öğrencilerin kantin dışında alışveriş yapmasına imkan vermesi son çıkan gıda ve kantin yönetmeliğiyle zaten yasak. Müdür  bakkalların tamamına aynı mesafade duruyorsa adam işini yapıyordur. Ortada bir çifte standart varsa adınıza üzülürüm. Şikayet etsende boş kapıyı yıktırıp duvar ördürür. Görevden alınsada yerine gelen müdürde durumu öğreneceği için size aynı durumu uygular. En güzeli bir arkadaşın dediği gibi orta yolu bulmak tabi içinize siniyorsa.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
Toplam Hit: 4488 Toplam Mesaj: 39