Ekmek Kavgası
-
sonuç aldın mı hocam ?
-
Yok hoca şikayet bi halta yaramadı. Geri dönüş yaptılar ama üzerine gidilmedigi meb müd. tarafından bana ulasıldı yangın önlemi acısından o kapının kapatıldıgını söylemiş okul müd yani ne derler it iti ısırmaz
-
telekom bunu yazdı
Geçmiş olsun.
Resmi yollarla bir şey yapamazsın, çünkü adamın sağlam bir bahanesi var. En fazla incelemeye gelirler...
Dershanede çalışmış biri olarak söyleyeyim, git müdürün yanına bir çayını iç.
Okulun bir ihtiyacı var mı diye sor, yardım etmek istediğini söyle.
Müdürün laptopunu yenile.
Müdürün odasına klima taktır.
Okulda wireless hattı varsa sinyalleri güçlendir, her yerden çeksin.
Duruma göre 2. el fotokopi makinası
...
Bunlar hep yaptığımız şeylerdi. %100 olumlu sonuç alıyorduk...Müdüre DOMAL. hocam ne bunlar Allah askına :)) Senın yerınde Olsam Müdüre giderdim . Ben 3 kuruş kazanıyorum senın mevki makamın yerınde kariyerli ve iyi gelirli bir iş sahıbısın senden rıcam su kapıyı actırman hocam .. baktın laftan anlamıyor sıkayet edebilecegın heryere sıkayet et.
-
okulun kantin ihalesi ne zaman öğren.. gerekli belgelerini tamamla pusuya yat.. ihale vakti yardır..
-
Bir öğrenci velisi bunu yazmalı: X nolu kapı kapatılıp Z nolu kapı açılmış ve sürekli araç geçişi olmaktadır. Okul çıkışında çocuklar araç geçişleri nedeni ile zorluk yaşamaktadır , bu sebep ile doğabilecek yaralanmalı ve ölümlü kazalardan tamamı ile okul müdürü sorumludur. Okul kapısının kapalı olduğuna dair fotoğraflar ektedir. Örn: 5 ( fotoğraf )
Metnin Bir kopyası
Belediye
Valilik
İl Milli Eğitim
İlçe Milli Eğitim
Fotoğraflarıda ekle..
bunu İlgili mercilere gönder , hatta facebook ve Twitter gibi sosyal medyada paylaş + noter tarafından veli ihtarname olarakta göndersin.
Bu yazıların altında ise gönderilen diğer yarlerin isimleride görülsün ( okul müdürü bu yazısı gördüğünde ooo bu veli bunları benden başka buralarada göndermiş desin )
O zaman bak bakalım kapı nasıl açılıyor...
-
kimse sana adelet dağıtmaz kimse sana hakkını vermez sen hakkını almayı bileceksin!
-
Nvidia bunu yazdı
kimse sana adelet dağıtmaz kimse sana hakkını vermez sen hakkını almayı bileceksin!
adam özlü söz istememiş hacı, çözüm istemiş.
-
İftira atarak şikayet et diyen arkadaşlara anlam veremiyorum biri size iftira atsa çokmu hoşunuza gider. Okul müdürü tabiki kantinciyi tutatacak çünkü kantin okulun gelir kalemlerinden biri. Hiçbirinizin haberi yok heralde okullara ödenek verilmiyor. Okulları saçma sapan yollarla müdürler ve öğretmenler ayakta tutuyor.
Okul müdürünün öğrencilerin kantin dışında alışveriş yapmasına imkan vermesi son çıkan gıda ve kantin yönetmeliğiyle zaten yasak. Müdür bakkalların tamamına aynı mesafade duruyorsa adam işini yapıyordur. Ortada bir çifte standart varsa adınıza üzülürüm. Şikayet etsende boş kapıyı yıktırıp duvar ördürür. Görevden alınsada yerine gelen müdürde durumu öğreneceği için size aynı durumu uygular. En güzeli bir arkadaşın dediği gibi orta yolu bulmak tabi içinize siniyorsa.