Ekonomik Kriz Geliyor Söylentileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

Rahat ol, daha iyiye gidiyor hemde ummadıkları kadar BİÎZNİLLAH.

keep-calm-and-biîznillah-1.png%20%28600×700%29

tahribat resmim yapıyorum, bu kadar gülmedim bayadır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

şimdi euro almayıp dolarmı alalım yanı bumudur biride sterlin demiş

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

akp bunu her turlu firsata cevirir. en kotu savasa girer. vatan millet ayagina krizi unutturur.

kriz neden mi oldu ? ee savasa girdik..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

Rahat ol, daha iyiye gidiyor hemde ummadıkları kadar BİÎZNİLLAH.

Ben ikna oldum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Ülkede artık yabancılar çok rahat konut sahibi olabiliyorlar.

İstanbuldaki AVM'lerde ne kadar arap vatandaşın gezdiğinin farkındasınızdır.

Bu adamların alayı lüks otellerde ve evlerde kalıyorlar.

O yüzden adamların kafası rahat yani.

Araplar çok deli şekilde ülkeye para akıttılar.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocalar hakaret emeyin, atışmayın hele doğru düzgün birkaç tavsiye alayım

=)

AKPyi seviyoruz, başbakanımız çok güzel arkadaşlar. Neye yatırım yapalım kazara dış mihrakların da etkisiyle kriz olduğunu varsayarsak

basılı altın al kasana at sakla . dolar /euro parıtesı cok degısken avrupada krız patlak verdı yıne verecek dolar desen petrol endeksli altın desen o hepsune endekslı herzaman en guvenılırı kulce altındır gramaltındır al gec borsa cokerse hıssesenetlerının fonların hıc bır anlamı yok 

ek olarak krız fılan cıkacagını sanmıyorum ben su andakı durumlarda cıkmıyorsa . zaten vatandasn nesı var krız cıksa neyı etkıleyecek ? gıda fıyatları daha  da artacak . hıc kırmızı et yemeyen vatandas beyaz etı bırakacak en fazla . 

hipokondriyak tarafından 01/Eyl/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ekonomiden anlayan birkaç kaynaktan duyduğuma göre yakın zamanda bir ekonomik krizin patlak vereceği söyleniyor.

Sayılan sebepler: Milletin morgaeları falan patlayınca inşaat sektörü arkasından bütün türkiyeyi daha çok sarsacağı, dış döviz borcunun gittikçe artıyor olması vs...

Elde Türk parası tutmayıp (USA'da de durum pek iç açıcı olmadığından) euro yada pounda yatırım yapmak tavsiye ediliyor.

İşi bilenler, siz bööle bişey bekliomusunuz, bekliosanız ne zaman bekliyosunuz ve Türk parasını neye çevirelim?

Tabi böyle bişey olmayacağını düşünüyorsanız da paylaşınız yönlendirmiş gibi olmiyim

ben olsam altın alırım en sağlamı o , dünya kurulduğundan beri altın altındır değerinden kaybetmez

abd dolrının fişi çekilir bi süre sonra

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ekonomiden anlayan birkaç kaynaktan duyduğuma göre yakın zamanda bir ekonomik krizin patlak vereceği söyleniyor.

Sayılan sebepler: Milletin morgaeları falan patlayınca inşaat sektörü arkasından bütün türkiyeyi daha çok sarsacağı, dış döviz borcunun gittikçe artıyor olması vs...

Elde Türk parası tutmayıp (USA'da de durum pek iç açıcı olmadığından) euro yada pounda yatırım yapmak tavsiye ediliyor.

İşi bilenler, siz bööle bişey bekliomusunuz, bekliosanız ne zaman bekliyosunuz ve Türk parasını neye çevirelim?

Tabi böyle bişey olmayacağını düşünüyorsanız da paylaşınız yönlendirmiş gibi olmiyim

yakın zaman dedigin ne zaman hocam, 3-6 ay içinde olabilirmi ?

:) mutluyum, huzurluyum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

makroekonomoiyle amatörce de olsa ilgileniyorum. kriz olması için bütçe açığı/gsmh, dış borç/gsmh, cari açık/gsmh gibi göstergelere bakmak gerekiyor. Bu göstergeler kötüyse kriz hemen kopmuyor ama siyasi çalkantıyla bardağı taşıran dmla ortaya çıkıveriyor.

bütçe açığı konusunda gerçekten başarı var denilebilir. önceki yıllara göre bütçe açığına dikkat ediliyor. dış borç oranında gsmh oraına göre azalma var. iç borç ve kredi balonu var. ancak kredi alımları bazı tedbirlerle azaltılıyor. iç borç da bir şekilde parasal genişlemelerle desteklenebilir. cari açık büyük tehlike orda hükümet canbaz gibi ipin ucunda ancak şu an için dengeliyor gibi. ekonomi iyi durmda değil ancak kriz yaratacak bir durum söz konusu değil. önümüzdeki 5 yıl daha kriz olacağını sanmıyorum. ahmet davutoğlu hükümeti düzgün yönetmezse ve ortadoğuda bizi etkileyecek bir krize sürüklenmezsek kriz yaşanmaz. ancak ırak veya suriyeye müdahale gibi aptallık yaparsak hem ekonomiyi hem yatırımcı güvenini sarsar ki o zaman ekonomik kriz siyasi krizle birlikte patlak verecektir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bu soylenti herkezin dilinde. insallah olmaz.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 20364 Toplam Mesaj: 153