Ekonomik Krizi Hissediyor Musunuz ?
-
hamdolsun hissetmiyorum, teğet geçti beni(bana?).
-
Vallahi ben hissetmiyorum hissedende görmedim. Her ne kadar medya kriz desede şükür görmedik krizi. Dün telekom diyarbakırda yeni şirket açtı. 2 bin kişiyi işe aldılar.
Edit//
Demin baktım habere 32 bin kişiye 3 bin dalıra işe :| Muammer Sungur kriz var lan bu ne iş :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Vallahi ben hissetmiyorum hissedende görmedim. Her ne kadar medya kriz desede şükür görmedik krizi. Dün telekom diyarbakırda yeni şirket açtı. 2 bin kişiyi işe aldılar.
-----------------------------herhangi bir işte çalışmıyorsun. seni ne diye kriz vursun. öğrencimisin nesin öğrenciye kriz nesine vursun
ailesi maddi duruma düştüğünde belli olur.
biz burda büyük firmalarda çalışıyoruz ve avrupaya karşı siparişler durmuş durumda.
tayyibin ağzına : Peygamber der ki : komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir. abd kuklalığıyla fakire yazık ettiniz.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------herhangi bir işte çalışmıyorsun. seni ne diye kriz vursun. öğrencimisin nesin öğrenciye kriz nesine vursun
ailesi maddi duruma düştüğünde belli olur.
biz burda büyük firmalarda çalışıyoruz ve avrupaya karşı siparişler durmuş durumda.
tayyibin ağzına : Peygamber der ki : komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir. abd kuklalığıyla fakire yazık ettiniz.
-----------------------------
Bizim mahalle fakir mahallesi sayılabilir. En fakir sayılan aile ise seyran ablalar muhtemelen. Kocası sanayide çalışıyor. Araba tamircisi yani. Alkolik bir erif. kendisi işsiz. 4 çocuğu var. Vallaha çocuklarının giydiği elbiseleri ben çocukken giyemiyordum. Annem bi kere 5 kg'lik bi bulgur götürdü onlara. İhtiyacımız yok diye annemi geri çevirmişler.Çocukları büyüğü hariç hepsi okula gidiyor. Büyüğüde pazarda çalışıyor domates filan satıyor diye biliyorum... Yemek konusunda sıkıntı çekmiyorlar.
Benim babam geçici işçi. Eskiden kriz olduğunda (ecevevit dönemi) maaş alamıyordu. Şimdi maaşı 15 gün önce ödendi :) Bayram var diye.Sadece benim babam değil bütün memurların da erken ödendi maaşları. Hayret birşey.
O zaman maaş verilmiyordu şimdi erken veriliyor. Kriz bu mu a.q. Neyse saygı duyarım.