folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartını Montaj Yaparken Vida İçeri Düştü

Ekran Kartını Montaj Yaparken Vida İçeri Düştü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne çektin be donanımlardan hocam :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

ne çektin be donanımlardan hocam :D

sorma hacı giriş seviyesi pc olsa pek takmam ama işte ülkenin ekonomik durumu ve parça fiyatlarının tavan yapması paranoyak etti beni 😁

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Ekran kartına tomografi çekseydin bilader :) getir söker toplarız :)

Sen sök tak yaptığın yeri güzel bi süpür şıkır şukur ses gelirse vidayı yakaladın demektir.

yunusdogan tarafından 04/Ara/19 11:00 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

genel mantık itibari ile bişey bi yere girebiliyorsa çıkabilmesi de lazım farazi durumlar haricinde bknz: "1 man 1 jar" (bilmiyosanız bakmayın tabi lan bilenlere örnek olsun diye şeyettim sdfgdgdgfdg ) 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Hocam donanım konusunda pek bilgi sahibi değilim ama  ekran kartını xray dan geçirmek... Tebrik ederim. 100 yıl düşüncem aklıma gelmezdi. iyi taktik..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

valla 2 gündür kullanıyorum herhangi bir sıcaklık artması veya fps drobu yaşamadım .saldım artık ya gittiği yere kadar. aklımla oynuyor çünkü gösterdiği yere bakıyorum yok. yani peteklerin arasına girmesine imkan yok .peteğin içinden vidanın kafası giremez, fizik kurallarına aykırı çünkü

Olay doğa üstü veya paranormal bile olabilir, yıllar önce Televizyon tamircisi iken, bir polisin televizyonu ile haddinden fazla uğraşmıştım, ekranda tek çizgi arızası idi, vertikal arıza diyoruz teknik olarak, ama arıza vertikal devredeki hiç bir parçada çıkmadı, kafayı sıyıracak gibi oldum, en basit arıza ve 3 gündür uğraşıyorum, çözüme tamamen çaresiz gözlerle Televizyon devresini gözlemlerken ulaştım, ama hayretler içinde kala kaldım,

tantal kutuplu bir kondansatör vardı, devre üzerinde iki bacağına dair girecek deliklerde negatif ve pozitif giriş delikleri belirtilmişti, yazılıydı yani, ve kondansatör üzerindeki kutup yazılarının ise, kart üstündeki ile uyuş'madığını fark ettim, tam tersi olarak duruyordu,

bunu sökerek ben mi ters taktım diye düşündüm, lehimi kontrol ettim, lehim fabrikasyon lehim, o kondansatör yerinden bile insan eli ile kımıldatılmamıştı,

polis komşu idi, gelip televizyonu servisine götürecekti, ben pes etmiştim, ve o gelene kadar kondansatörü düzelterek yerine taktım, inanılmazdı, ekran açmıştı ve son derece netti.. Benim yorumum şu olmuştu, ve polis komşum desteklemişti yorumumu, NAZAR..!

Seninkisi de Ekran kartına ya da Bilgisayarı fazla sevmişsindir, bir şekilde paranormal bir etki oluşmuştur, ne bileyim olabilir yani. :) O Vidanın oraya girmesi fizik kurallarına aykırı ama girmiş.. :)

"Moore(?) yasası" diyeceğim ama alâkası yok gibi. O.o,

Fabrikasyon lehim'i ile Teknik servis lehim'i birbirinden kolayca ayrılıyor mu? yada ne gibi belirgin gözlemlenebilir bir fark var, Renk.şekil,büyüklük.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3944 Toplam Mesaj: 27
ekran kartı