Ekşi Sözlük Yazarı Nasıl Olunur?
-
bu kadar adam nasıl yazar oldu?biz de olabilir miyiz?
-
şu an kapalı alımlar ama dönem dönem çaylak alımı başlanır yada tavsiye üzerine verdiğin şukelaların doğruluk oranlarına gorede çaylak olabilirsin çaylak oluncada herşey bitmemekte ondan sonra girdiğin entrylere çok dikkat etmelisin
-
koko sözlük yazarı uzun zamandır ama tahribatı bıraktı msn den kendisine ulaşırsan öğrenebilirsin
-
anlattım işte ben 3. nesil yazardım
-
caylak alımları var ara ara onları takip et üye ol.. sonra 10 entry yazıyorsun caylak olarak.. entrylerin begenilirse yazar olabiliyorsun.eksisozlugun bir klonunda yazarım su an.
-
ayrica kendini begenmi$ ve gotu kalkik olman gerekir
-
çok bilmiş olman lazım herşeyin en iyisini senin bildiğini sanman lazım otu boku begenmemen daha iyisini amerikada orda burda gordugunu yazman lazım vs tüm bunlar varsa olabiliten yüksek
-
itusozluk e gel orda yazıom ben ortam iyi ordada
-
Bunları da geçin,her teknik terimi(özellikle bilgisayarla ilgili) ingilizce yazman lazım,kendini ben böyle böyle yaparken diye anlatman lazım,kendni çok büyük c0der gibi göstermen ancak isminin cisminin bilinmemesi lazım.ama dediğim gibi text,string,operatin system gibi yazman lazm.bak mesela ISAPI teriminin açıklamasına : ) ,
eski sayılabilecek, fakat kritik durumlarda*interpreted script'lerle yapılacak request'lere mukabil response üretme işini, bunlara oranla öküz gibi hızlı yapma imkanı bahşeden teknoloji. maintenance'ı zordur fakat.
: )
-
ekşi sözlük yazarı olunmaz doğulur.. ehuehueheh
-
yo ne alakası var mallarda var yazar tiki kızlarda var yazar normallerde var yazar olan akıllı kızlar mal kızlar mal oğlanlar normal elemanlar herkes var gayet homojen yalnız gireceği entryi önceden araştırdığı için ekşi yazar tabi girilen entrylerde sizin gözlemleriniz ortaya çıkıyor
Toplam Hit: 8735 Toplam Mesaj: 43