Ektomorf Vücut Tipi Gelişim Süreci Hakkında
-
boynuz kulagi gecer cesnist, sen ve ehveniser'den cok umitliyim.. ;)
-
Jilet_Boris bunu yazdıhojucuk bunu yazdı
@KrypT
liseyi bitirince bi gittim ilk 18 yas, (oncesi kendi capimizdaki gures, sinav, barfiks, kamyon tekeri yuvarlamaca hobiydi)
1-2 sene ugrasip biraktim (yuklemelere hizli yanit veriyor, hocalar tarafindan balkan gencler musabakalarina hazirlanmam dogrultusunda yonlendiriliyordum. kari,kiz,alkol,gece hayati,bilgisayar daha tatli geldigi icin gerekli disiplini gosteremedim.
evlendikten sonrada iyice bosladim, belkide yiyip icmem iyi oldugu icin kalipliydim ve giysilerin altina saklanmak kolay geliyordu.. is, guc ve keyif vaktide uzun saatler alinca agirliklari uzun seneler elime almadim, taki bir bilek guresi turnuvasina katilip kazanana kadar. bilek guresi musabakalari icin bilek,on kol calismalarindan sonra is boksa dondu. yerel boks musabakalariyla ugrasip bir duzen icinde ilerlerken, gereksiz hakemsiz bir bilek guresi macinda kolumu kirdim. film o zaman koptu, kirik kolla basladim dumbell kaldirmaya ve durdurulamaz bir azmin ve disiplinin kulu oldum. artik agirligin altinda ezildikce yuzu gulen, yumruk yedikce keyif alan bir sporcu olmustum.
temel catiyi vaktiyle insaa ettigim icin uzun sureler birakip kisa sureli ciddi bir idman programiyla toparlayabiliyorum.
ulan uyuz oluyorum şu profil resimlerine sen yıllarca adamı ağlak suratlı çocukla eşleştir zihninde sonra adam yarma gibi bişey çıksın :D
aynı hayal kırıklığını bi de enableturk de yaşamıştım insan şevket altuğ olmasa bile benzerinin bekliyo karşısında.enableturk harbiden dedigin gibi hoca :D gecen bi konusuna yazacaktim , avatarda sevket abinin yavsak bakislarina takilip vazgectim yazmadim.
-
hojucuk bunu yazdı
boynuz kulagi gecer cesnist, sen ve ehveniser'den cok umitliyim.. ;)
:D şimdi salona gidiyom zaten
-
Zaman bu işte büyük lüks, zaman imkanı olan insanlar heleki bu iş için tetikleyecek nedenleri varsa çok ilerleme kaydediliyo.