Elazığ Depremi - Depremler Genel
-
THT2005 bunu yazdı
Yan Yana 2 haber...
Ayrımcılık yapmasanız olmuyor mu kardeşim...
Deprem bölgesini ziyarete gidiyorlar..

https://www.ensonhaber.com/erdogan-elaziga-gidiyor.html
https://www.ensonhaber.com/ekrem-imamoglu-deprem-bolgesine-gidiyor.html
İmamoğlu sırf bunları kanser etmek için doğmuş, kesin böyle yani :D
(Bence yukarıdaki gibi haberler sadece eğlence amaçlı paylaşılmalı, ciddiye alıp sövmek bile zaman kaybı olur)
Bu arada:
-

-
Malatya da son durum sürekli sallantı oluyor dünkü gibi değil ama tedirgin insan avizeye bakıyorum
-
Çok fenayım, acayip üzgünüm, dündendir kendimi uykuya vermişim, anca biraz toparlanabildim.. Bu korkunç doğa olayını biliyorum engellemek imkansız, ama mütahitlerimizin ellerini vicdanlarına koymalarını istiyorum, çimento oranlarını labaratuar ölçümleri esasına göre yapmalarını istiyorum, keşke devletimiz osyal bir devlet olsaydı da, müteahhitlerimizin bu konuda eğitimleri ile ve denetimleri ile ilgilenebilse.. Kara düzen mimar çizimine bakarak inşaat yapılmasının sonuçları çok acı tablolar oluşturuyor. Yazık bebekler, çocuklarda ölüyorlar, para kazanmak için vahşi olmak gerekmez ki..!
-
Hocalar İstanbul'dayım Elazığa gidip nasıl gönüllü çalışabilirim ? Afad vs bizi oraya götürür mü ?
-
Reskam bunu yazdı
Hocalar İstanbul'dayım Elazığa gidip nasıl gönüllü çalışabilirim ? Afad vs bizi oraya götürür mü ?
şuan bölge de yeteri kadar ekip var sıkıntı bir büyük deprem daha olması halinde Bingöl Palu ve Malatya Adıyaman fayları da aktif olacak
-
Reskam bunu yazdı
Bir ben değilmişim eğer bir yol bulursanız bana da haber verin
-

Depremi en iyi özetleyen fotoğraf.
-
sunyy2003 bunu yazdıReskam bunu yazdı
Gençler ben afad gönüllü üyesiyim. Önüme gelen tüm eğitimleri bitirdim, il bazlı toplantılara katıldım, il bazlı pratik eğitimlere katıldım. Kazandığım puanlarla siteden afad montu, feneri, bıçağı aldım. Fakat il yöneticim ile telefon ile görüşmeme rağmen götürmediler. İhtiyaç halinde buradan uçak kaldıracaklarını o zaman gideceğimizi belirttiler. Şuan 3 vardiya halinde orada gönüllü ve resmi insanlar çalışıyor.
-
myblackworldweb bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıReskam bunu yazdı
Gençler ben afad gönüllü üyesiyim. Önüme gelen tüm eğitimleri bitirdim, il bazlı toplantılara katıldım, il bazlı pratik eğitimlere katıldım. Kazandığım puanlarla siteden afad montu, feneri, bıçağı aldım. Fakat il yöneticim ile telefon ile görüşmeme rağmen götürmediler. İhtiyaç halinde buradan uçak kaldıracaklarını o zaman gideceğimizi belirttiler. Şuan 3 vardiya halinde orada gönüllü ve resmi insanlar çalışıyor.
Hocam yani kafamıza göre gidemiyoruz
Bu eğitimler için boş vakit çok gerekiyormu bende gönüllü olmak istiyorumda