folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elazığ Depremi - Depremler Genel

Elazığ Depremi - Depremler Genel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

Yan Yana 2 haber...

Ayrımcılık yapmasanız olmuyor mu kardeşim...

Deprem bölgesini ziyarete gidiyorlar..

https://i.hizliresim.com/M1NYP6.jpg

https://www.ensonhaber.com/erdogan-elaziga-gidiyor.html

https://www.ensonhaber.com/ekrem-imamoglu-deprem-bolgesine-gidiyor.html

https://www.ensonhaber.com/

İmamoğlu sırf bunları kanser etmek için doğmuş, kesin böyle yani :D 
    (Bence yukarıdaki gibi haberler sadece eğlence amaçlı paylaşılmalı, ciddiye alıp sövmek bile zaman kaybı olur)

Bu arada:

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Malatya da son durum sürekli sallantı oluyor dünkü gibi değil ama tedirgin insan avizeye bakıyorum 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Çok fenayım, acayip üzgünüm, dündendir kendimi uykuya vermişim, anca biraz toparlanabildim.. Bu korkunç doğa olayını biliyorum engellemek imkansız, ama mütahitlerimizin ellerini vicdanlarına koymalarını istiyorum, çimento oranlarını labaratuar ölçümleri esasına göre yapmalarını istiyorum, keşke devletimiz osyal bir devlet olsaydı da, müteahhitlerimizin bu konuda eğitimleri ile ve denetimleri ile ilgilenebilse.. Kara düzen mimar çizimine bakarak inşaat yapılmasının sonuçları çok acı tablolar oluşturuyor. Yazık bebekler, çocuklarda ölüyorlar, para kazanmak için vahşi olmak gerekmez ki..!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Hocalar İstanbul'dayım Elazığa gidip nasıl gönüllü çalışabilirim ? Afad vs bizi oraya götürür mü ?

Memento Mori
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

Hocalar İstanbul'dayım Elazığa gidip nasıl gönüllü çalışabilirim ? Afad vs bizi oraya götürür mü ?

şuan bölge de yeteri kadar ekip var sıkıntı bir büyük deprem daha olması halinde Bingöl Palu ve Malatya Adıyaman fayları da aktif olacak 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Reskam bunu yazdı

Bir ben değilmişim eğer bir yol bulursanız bana da haber verin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Depremi en iyi özetleyen fotoğraf. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

Gençler ben afad gönüllü üyesiyim. Önüme gelen tüm eğitimleri bitirdim, il bazlı toplantılara katıldım, il bazlı pratik eğitimlere katıldım. Kazandığım puanlarla siteden afad montu, feneri, bıçağı aldım. Fakat il yöneticim ile telefon ile görüşmeme rağmen götürmediler. İhtiyaç halinde buradan uçak kaldıracaklarını o zaman gideceğimizi belirttiler. Şuan 3 vardiya halinde orada gönüllü ve resmi insanlar çalışıyor. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

Gençler ben afad gönüllü üyesiyim. Önüme gelen tüm eğitimleri bitirdim, il bazlı toplantılara katıldım, il bazlı pratik eğitimlere katıldım. Kazandığım puanlarla siteden afad montu, feneri, bıçağı aldım. Fakat il yöneticim ile telefon ile görüşmeme rağmen götürmediler. İhtiyaç halinde buradan uçak kaldıracaklarını o zaman gideceğimizi belirttiler. Şuan 3 vardiya halinde orada gönüllü ve resmi insanlar çalışıyor. 

Hocam yani kafamıza göre gidemiyoruz

Bu eğitimler için boş vakit çok gerekiyormu bende gönüllü olmak istiyorumda

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 13797 Toplam Mesaj: 93
deprem oldu elazığda