folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elazığ Depremi - Depremler Genel

Elazığ Depremi - Depremler Genel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    myblackworldweb bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

Hocalar İstanbul'dayım Elazığa gidip nasıl gönüllü çalışabilirim ? Afad vs bizi oraya götürür mü ?

Bir ben değilmişim eğer bir yol bulursanız bana da haber verin

Gençler ben afad gönüllü üyesiyim. Önüme gelen tüm eğitimleri bitirdim, il bazlı toplantılara katıldım, il bazlı pratik eğitimlere katıldım. Kazandığım puanlarla siteden afad montu, feneri, bıçağı aldım. Fakat il yöneticim ile telefon ile görüşmeme rağmen götürmediler. İhtiyaç halinde buradan uçak kaldıracaklarını o zaman gideceğimizi belirttiler. Şuan 3 vardiya halinde orada gönüllü ve resmi insanlar çalışıyor. 

Hocam yani kafamıza göre gidemiyoruz

Bu eğitimler için boş vakit çok gerekiyormu bende gönüllü olmak istiyorumda

Hocam aynen kafamıza göre gidemiyoruz karışıklık olmasın diye. Edevlet ile kayıt oluyorsun, birkaç güne onaylıyor ya da reddediyorlar. Eğitimler telefon üzerinden veriliyor ve bazı temel eğitimler dışında (düğüm bağlama, telsiz kullanma vb.) belirttiğin yeteneklerine göre geliyor. Eğitimleri bitirince onları uygulamalı olarak tekrarlatıyorlar. Bölgene göre koordine edip toplantı yapılıyor. Bazen tanışma toplantıları oluyor vali vb. De geliyor yemekli oluyor. 

Edit: 3ayda bir eğitim veriliyor çok zaman gerekmiyor

myblackworldweb tarafından 26/Oca/20 00:41 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

Hocalar İstanbul'dayım Elazığa gidip nasıl gönüllü çalışabilirim ? Afad vs bizi oraya götürür mü ?

Bir ben değilmişim eğer bir yol bulursanız bana da haber verin

Gençler ben afad gönüllü üyesiyim. Önüme gelen tüm eğitimleri bitirdim, il bazlı toplantılara katıldım, il bazlı pratik eğitimlere katıldım. Kazandığım puanlarla siteden afad montu, feneri, bıçağı aldım. Fakat il yöneticim ile telefon ile görüşmeme rağmen götürmediler. İhtiyaç halinde buradan uçak kaldıracaklarını o zaman gideceğimizi belirttiler. Şuan 3 vardiya halinde orada gönüllü ve resmi insanlar çalışıyor. 

Hocam yani kafamıza göre gidemiyoruz

Bu eğitimler için boş vakit çok gerekiyormu bende gönüllü olmak istiyorumda

Hocam aynen kafamıza göre gidemiyoruz karışıklık olmasın diye. Edevlet ile kayıt oluyorsun, birkaç güne onaylıyor ya da reddediyorlar. Eğitimler telefon üzerinden veriliyor ve bazı temel eğitimler dışında (düğüm bağlama, telsiz kullanma vb.) belirttiğin yeteneklerine göre geliyor. Eğitimleri bitirince onları uygulamalı olarak tekrarlatıyorlar. Bölgene göre koordine edip toplantı yapılıyor. Bazen tanışma toplantıları oluyor vali vb. De geliyor yemekli oluyor. 

Edit: 3ayda bir eğitim veriliyor çok zaman gerekmiyor

Bugün gördüm basvuruyu ama basvurmadim bir bakayım diye o zaman basvuralim çok guz l bir s y insanlara yardımcı olabilmek

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Metro turizm in her ne kadar geçmişi parlak olmasada türkiyenin her yerinden elazığ malatya ya gidiş dönüş 5 tl yapmış 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Çimento kamyonları dizilir ardı ardına böyle numune vermek için beklerler. Yapı Denetimdeki mühendis eline kutuları alır gelir ve o ara bir kişi şu öndeki kamyondan alacaksın der. Ama hepsinden almam lazım sadece bu kamyon kullanılmayacak değil mi diye cevap verilir senin patronun adı Kemal idi değil mi denir. Ardında hele beş dakka müsade der ve telefonunun tuş kilidini parmak iziyle açar ve der ki Kemal Bey buradaki arkadaş bize sıkıntı çıkarıyor sanırım yeni galiba denir kapatır. Ardından patron arar ve adam ne diyorsa yap diye talimat verir. Sadece 1 tane kamyondan numune alınır ve sanki o dökülen tüm mal. oymuş gibi ayrı ayrı onlarca kutuya numune alınır.

Böyle bir yapı denetim sistemi var Türkiye denen ülkede. Yapı Denetim aslında müşteri bazlı düşünen bir sektör. Müteahhit benden gider diğerine diye müteahhit ne derse göz yumar.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

Metro turizm in her ne kadar geçmişi parlak olmasada türkiyenin her yerinden elazığ malatya ya gidiş dönüş 5 tl yapmış 

Keşke tüm firmalar böyle bir kampanya yapsa. Durumu olmayan ama akrabalarını merak eden insanlar rahatça gitsr

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

Keşke tüm firmalar böyle bir kampanya yapsa. Durumu olmayan ama akrabalarını merak eden insanlar rahatça gitsr

Twitter'dan bakabilirsiniz

Kamil koç 1 TL

Metro turizm ücretsiz

Ayrıca afad icin gönüllülük başvurusunu e-devletden yapabilirsiniz

C-force tarafından 26/Oca/20 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

kızılay sms attı az önce 10 tllik bağış istiyor. bi yandan tayyibin az önce açıklamasını gördüm, sosyal medyadan deprem vergisi nerede diye soranlara hain falan diyo. öte yandan haluk levent derneğindeki fazla parayı elazığa gönderiyor. 

bir vatandaş olarak yapmamız gereken yardım etmek ancak devlet kendi görevini yerine getirmiyor. paralı trolleride toplanan deprem vergilerini soranlara saldırıyor. tabi asıl mağdur evleri yıkılan oradan yardım bekleyen insanlar. ne desem bilemiyorum çok acınası bir haldeyiz ülkece.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

Bırak hocam herkes reklam peşinde. Yok şu 3 TIR bilmem ne göndermiş şu 4 TIR bilmem ne göndermiş. Niye reklam yapıyorsun. Geçmiş olsun dile ve yardımını reklamsız yap. Büyük firmalara söylüyorum bunu. 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

Bırak hocam herkes reklam peşinde. Yok şu 3 TIR bilmem ne göndermiş şu 4 TIR bilmem ne göndermiş. Niye reklam yapıyorsun. Geçmiş olsun dile ve yardımını reklamsız yap. Büyük firmalara söylüyorum bunu. 

bende böyle düşünüyorum

ama

yardım yapmamalarından iyidir.  diyorumki böyle kültür otursun. boşver . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

bende böyle düşünüyorum

ama

yardım yapmamalarından iyidir.  diyorumki böyle kültür otursun. boşver . 

Hocam Olması gereken şuydu. İnternetten reklam paylaşmadan. Getir Tırları atıyorum veya İBB nin araçları gitseydi oraya zaten insanların dilinde. Getir'in tırlarından erzak alın yok İBB nin XXX Lokasyonunda çorba dağıtan araçları var gidin dediği zaman bile insanların kafasında Getir miş İBB miş yardım yapıyor fikri olacak. Örneğin metro turizm vs reklam yapması normal çünkü adamlar yayınlamadan 5₺ olduğunu pek kimse bilmez. Metro turizm 5 ₺ olduğu haberinin yayılması bir nebze iyi. Ama XX firmanın tırlarının yola çıktığı haberi gereksiz.

Kızılay başkanı Deprem olsun da yardım toplayıp cebe indirelim diye yıllarca beklemiş. Deprem oldu kimse duymadan adam yardım kampanyası başlattı.

Ek olarak ölü sayısı da öyle 20-30 değil grup konuşmlarında vs görüyorum. Enkazın altında bir sürü insan kalmış hala kurtarılmayı bekleyen. Sivricede ev kalmmış ayakta duran. 

Deprem olur olmaz önce JANDARMA ve il dışındaki bir çok polisin olay yerlerine sevk edilmesi gerekiyordu reklam yapmaya gerek yok.

Neyse inşaAllah tez zamanda atlatılır. Aslında bu kadar da büyütülecek bir deprem değil de yer kabuğuna çok yakında kırılma olduğu için bir çok il ve ilçede hissedilmiş. 15-20km derinde olsa bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 13799 Toplam Mesaj: 93
deprem oldu elazığda