Elazığ Depremi - Depremler Genel
-
Beklenen İstanbul depreminden önce İzmir patlayacak gibi geliyor bana nedense..
Not:İzmir'de yaşıyorum :D
-
DJ_Alper bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Deprem sigortanızı yaptırın
ahahahahhahahaha :D yılın girişimci sigortacısı :D
yok aga vallaha yaptırın hatta maddi güç yetiyorsa yangında ekleyin
3 günde dask elazığ depreminden 750 ihbar aldı ölünce arkanı düşünmezsin ölmezsen yada sen öldün ailen hayatta kaldı en azından maddi kayıpları yerine koymak lazım. Allah başa vermesin
yoksa beni tanıyan para düşkünü biri olmadığımı bilir.
espiri yaptım serkan abi. ayipsin.
-
ilteris bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hocam ruhsatsız evde depremde hasar medyana gelmesi halinde sıkıntı çıkar mı? Kardeş bunun ruhsatı yok sana ödeme yapmam ben der mi sigortacı veya herhangi başka bi sorun?
dask olmaz diyor
bizim özellerde sıkıntı çıkmaz ama dask olmaz diyosa deprem temnatı alsanda bir işine yaramz
-
AbdullahAzad bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
3 günde dask elazığ depreminden 750 ihbar aldı ölünce arkanı düşünmezsin ölmezsen yada sen öldün ailen hayatta kaldı en azından maddi kayıpları yerine koymak lazım. Allah başa vermesin
biliyorum kardeşim de Şu deprem sinirlermi bozdu şu çocukları üzerine kapaklanan adam gözümün önüne geliyor. herkes birşeyler gönderiyo ama depremle alakası olmayanlar gelip kullanıyor iyice sinirlerim hopluyor
73 milyonlira toplanıyor devlet 15-20 binliradan basediyor evi yıkılanlara verilecek
yeni demem oki başınıza gelirse çok yardım felan beklemeyin başınızın çaresine bakın
-
DJ_Alper bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
biliyorum kardeşim de Şu deprem sinirlermi bozdu şu çocukları üzerine kapaklanan adam gözümün önüne geliyor. herkes birşeyler gönderiyo ama depremle alakası olmayanlar gelip kullanıyor iyice sinirlerim hopluyor
73 milyonlira toplanıyor devlet 15-20 binliradan basediyor evi yıkılanlara verilecek
yeni demem oki başınıza gelirse çok yardım felan beklemeyin başınızın çaresine bakın
Bence Yardım sever hayırsever insanlar, yerine gitsin, ihtiyacı olanları birebir bulsun, elden versin yardımını..! Dövletimiz güven vermiyor.
-
ShockMan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Bence Yardım sever hayırsever insanlar, yerine gitsin, ihtiyacı olanları birebir bulsun, elden versin yardımını..! Dövletimiz güven vermiyor.
tbt de elazığdan kimse yok mu ya
-
DJ_Alper bunu yazdı
Hacı bu DASK mi oluyor ? Zaten eve aldik veya kiraladik diyelim. Bu durumda DASK olmadan zaten yapmiyorlar hicbir islem.
-
Sağolsun inşaat mühendisi islamcı dostlarımız sayesinde binaları yapım aşamasında çok gördük. Ben şu an üstüne para verseler istanbulda 4 katlı yapıdan daha yüksek binada oturmam. Bu söylediklerim dev plazalar için de geçerli. Standartlar değişti denilse de isg ler bilir değişen pek bir şey yok. Çelik düğümünü eksik atanı da gördüm yolda bayatlamış betonu zemine basanı da, aderans artırıcıyla uğraşmamak için miksere su basanı da... dikkat edin kendiniz de şahit olursunuz mikser pompacısı zeminde çalışan ustaya sulandırayımmı diye bağırır cidden de sulandırır oysa o çimentonun daha fazla su yememesi vibratörlerle oturtulması gerekmektedir bas suyu zemine hiç uğraşmadan yerleşsin ne güzel amk...
-
ComputerWolf bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Hacı bu DASK mi oluyor ? Zaten eve aldik veya kiraladik diyelim. Bu durumda DASK olmadan zaten yapmiyorlar hicbir islem.
elektrik su doğalgaz abonelikleri için 2012 yılında çıkarılan konun gereği dask yapılıyor zaten 1 yıllık ertesi sene kimse yenilemiyor yaptranlarda 30 40 metre kareden yaptırıyor ucuz çıksın diye
şimdi adama 100 metre kare yapıyorum iç anadoluda 35-40 lira çıkıyor egede 200-250 çıkıyor risk duruma göre değişiyor
sen kiralık evde oturuyorsan eşya yaptabilirsin sadece eşyalara gelecek zararlar için
eğer gerçekten bir işe yarasın diyorsan dask+konut yaptırmak mantıklı ev kendinin ise kafana takılan olursa wp dan yaz bana
-
Depremden sonra Azerbaycan uçağı geldi mi gerçekten haberler dee heryerde hep aynı gorumtu kafamda soru isaretleri