folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elazığ Depremi - Depremler Genel

Elazığ Depremi - Depremler Genel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Beklenen İstanbul depreminden önce İzmir patlayacak gibi geliyor bana nedense..

Not:İzmir'de yaşıyorum :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Deprem sigortanızı yaptırın

ahahahahhahahaha :D yılın girişimci sigortacısı :D

yok aga vallaha yaptırın hatta maddi güç yetiyorsa yangında ekleyin

3 günde dask elazığ depreminden 750 ihbar aldı ölünce arkanı düşünmezsin ölmezsen yada sen öldün ailen hayatta kaldı en azından maddi kayıpları yerine koymak lazım. Allah başa vermesin

yoksa beni tanıyan para düşkünü biri olmadığımı bilir. 

espiri yaptım serkan abi. ayipsin. 

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Hocam ruhsatsız evde depremde hasar medyana gelmesi halinde sıkıntı çıkar mı? Kardeş bunun ruhsatı yok sana ödeme yapmam ben der mi sigortacı veya herhangi başka bi sorun?

dask olmaz diyor

bizim özellerde sıkıntı çıkmaz ama dask olmaz diyosa deprem temnatı alsanda bir işine yaramz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

3 günde dask elazığ depreminden 750 ihbar aldı ölünce arkanı düşünmezsin ölmezsen yada sen öldün ailen hayatta kaldı en azından maddi kayıpları yerine koymak lazım. Allah başa vermesin

biliyorum kardeşim de  Şu deprem sinirlermi bozdu şu çocukları üzerine kapaklanan adam gözümün önüne geliyor. herkes birşeyler gönderiyo ama depremle alakası olmayanlar gelip kullanıyor iyice sinirlerim hopluyor

73 milyonlira toplanıyor devlet 15-20 binliradan basediyor evi yıkılanlara verilecek 

yeni demem oki başınıza gelirse çok yardım felan beklemeyin başınızın çaresine bakın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

biliyorum kardeşim de  Şu deprem sinirlermi bozdu şu çocukları üzerine kapaklanan adam gözümün önüne geliyor. herkes birşeyler gönderiyo ama depremle alakası olmayanlar gelip kullanıyor iyice sinirlerim hopluyor

73 milyonlira toplanıyor devlet 15-20 binliradan basediyor evi yıkılanlara verilecek 

yeni demem oki başınıza gelirse çok yardım felan beklemeyin başınızın çaresine bakın

Bence Yardım sever hayırsever insanlar, yerine gitsin, ihtiyacı olanları birebir bulsun, elden versin yardımını..! Dövletimiz güven vermiyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    AbdullahAzad bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Bence Yardım sever hayırsever insanlar, yerine gitsin, ihtiyacı olanları birebir bulsun, elden versin yardımını..! Dövletimiz güven vermiyor.

tbt de elazığdan kimse yok mu ya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Hacı bu DASK mi oluyor ? Zaten eve aldik veya kiraladik diyelim. Bu durumda DASK olmadan zaten yapmiyorlar hicbir islem. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Sağolsun inşaat mühendisi islamcı dostlarımız sayesinde binaları yapım aşamasında çok gördük. Ben şu an üstüne para verseler istanbulda 4 katlı yapıdan daha yüksek binada oturmam. Bu söylediklerim dev plazalar için de geçerli. Standartlar değişti denilse de isg ler bilir değişen pek bir şey yok. Çelik düğümünü eksik atanı da gördüm yolda bayatlamış betonu zemine basanı da, aderans artırıcıyla uğraşmamak için miksere su basanı da... dikkat edin kendiniz de şahit olursunuz mikser pompacısı zeminde çalışan ustaya sulandırayımmı diye bağırır cidden de sulandırır oysa o çimentonun daha fazla su yememesi vibratörlerle oturtulması gerekmektedir bas suyu zemine hiç uğraşmadan yerleşsin ne güzel amk... 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Hacı bu DASK mi oluyor ? Zaten eve aldik veya kiraladik diyelim. Bu durumda DASK olmadan zaten yapmiyorlar hicbir islem. 

elektrik su doğalgaz abonelikleri için 2012 yılında çıkarılan konun gereği dask yapılıyor zaten 1 yıllık ertesi sene kimse yenilemiyor yaptranlarda 30 40 metre kareden yaptırıyor ucuz çıksın diye

şimdi adama 100 metre kare yapıyorum iç anadoluda 35-40 lira çıkıyor egede 200-250 çıkıyor risk duruma göre değişiyor

sen kiralık evde oturuyorsan eşya yaptabilirsin sadece eşyalara gelecek zararlar için 

eğer gerçekten bir işe yarasın diyorsan dask+konut yaptırmak mantıklı ev kendinin ise kafana takılan olursa wp dan yaz bana 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Depremden sonra Azerbaycan uçağı geldi mi gerçekten haberler dee heryerde hep aynı gorumtu kafamda soru isaretleri

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 12845 Toplam Mesaj: 93
deprem oldu elazığda