Electro World Malı Geri Almıyor
-
mike mike alacak biraz uğraş!!
-
hangi ew bilader yardımcı oluruz belki
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------
hangi ew bilader yardımcı oluruz belki
-----------------------------Torium hocam bu beylikdüzünde bir alısveris merkezi.
-
eskiden müşteri memnuniyeti die bişi wardı artık firma memnuniyetine döndü :|
-
kaymakamlıkta tüketici hakları oluyo bi uğrayıp öğreniver yasal hakkın var mı diye
o joysticklerin kutusu havası sıkıştırılmış kutular olduğu için uğraşmak istemiyolar.sen o kutuyu da kese kese açtın eminim :-)
-
Hiç uğraşma. Daha geçen hafta Bostancı ElectroWorld'den kulaklık aldım. Çıktım mağazadan, minibüse bindim eve gidiyorum kutusundan çıkarttım müzik dinlemek için bir de baktım ki kulaklık mp3 için üretilmiş, kablosu kısacık. 24 saat geçmeden faturasıyla birlikte gittim ama geri almadılar. Oradaki adamla 10 dk konuştum ama nafile. "Müşteri memnuniyeti sizin için önemli değil mi? Ben bu kulaklığı kullanmayacağım yani işime yaramıyor ve değiştirmek istiyorum" dedim, "bu paketler vakumlu paket, açıldıktan sonra geri alınamaz kusura bakmayın" dedi. Yapacağın bir şey yok.
-
O lavuğa tüketici haklarını öğrenmesini söyle.Alamam diye bir şey yok sike sike alıcak ama seninde uğraşman lazım
-
anadolu yakasında iade olayına yardımcı olabilirim.ama buraya gelene kadar4 aynı para cebinden çıkacak.
-
Paketi açılmış diye geri almamak ne demektir ya paketi açmadan malın ne oldunu çalışıp çalışmadını nası görebilirki insan ?
-
Kanky ne kompleksli adamsın al götür begenmedim de alırlar demedimmi sana :D bide konu açmışın