folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektrik Kesintisini Hatır İçin Gideren Ekip

Elektrik Kesintisini Hatır İçin Gideren Ekip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

bizim adamları dövdüğümüz falan da yok

babam orda küfür etme diye uyarıyor beni

sorun nerde onu anlamadım ? birini mi bıçakladık, terbiyesizlik mi yaptık.

videoda tek yaptığımız hakkımızı aramamızdı.

Haklısın kardeşim .Hak aramak yasak mı bu ülkede doğru yapmışsınız.Hep mi susacak bu ülkede halk hiç mi tepki göstermeyecek.

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bu durumu methedilen, örnek gösterilen Nilüfer Belediyesi'ne yakıştıramadım.

Florenzi tarafından 31/Ara/16 00:54 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek

Bu elektrik kesilme olayı nedir ? Yılbaşından dolayı ibnelikmi yapıyorlar yoksa birşey mi var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venedikli
    venedikli's avatar
    Erkek

videoda da adama dayılanmasının sebebi elektriği niye kesiyonuz ulan sizi de ben mi keseyim şimdi falan değil. Adam muhtemelen, niye oldu, ne zaman düzelir gibi sorduğu sorularının siklenmemesinden, aldığı tavırdan ve sonra gördüğü manzara yüzünden dayılandı.

o yükümlülükte olan bi insan bırakın da gördüğü tavır karşısında o kadar tepkisini göstersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    venedikli bunu yazdı

videoda da adama dayılanmasının sebebi elektriği niye kesiyonuz ulan sizi de ben mi keseyim şimdi falan değil. Adam muhtemelen, niye oldu, ne zaman düzelir gibi sorduğu sorularının siklenmemesinden, aldığı tavırdan ve sonra gördüğü manzara yüzünden dayılandı.

o yükümlülükte olan bi insan bırakın da gördüğü tavır karşısında o kadar tepkisini göstersin

Adam hakli

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    tagext bunu yazdı

dostlar enerji işinde çalışıyorum bu adamların trafoya girmesi büyük sıkıntı ve yasak.

trafo dediğin binlerce volt elektrik en ufak hatanda geberip gidersin. normalde işleyiş şöyle olur.

o trafonun elektriği kesilir kontrol eden ekip tarafından onaylanır daha sonra da arıza giderilir.

şimdi bu videoyu çeken arkadaş muhtemelen işini dünyanın en iyi berberi kuaförü ne haltsa çok iyi yaptığından başkasını itin götüne sokmak için koymuş bir yerlere.

işler ters gitseydi olacakları da soyleyeyim size. bu arkadaşlar muhtemelen orda 0.002 milisaniyede kızartma olacaktı.

ailesi beş kuruş tazminat alamayacaktı üstüne kocasından malül tazminatı da alamaycaktı. bu videodan sonra muhtemelen bir ton fırça da yemişlerdir.

videoda dayılanan uzun saçlı eleman benim videoyu çeken de benim babam

ünyanın en iyi berberleri falan değiliz berber falan da değiliz saç kesiminden anlamayız

ben yazılımcıyım

babam tofaş emeklisi emekçi bir adam. 

emekli ikramiyesini iyi değerlendirip kuaför salonuna ortak olarak girdi. ortakların ayrılmak istemesi sonucu kuaför ona kaldı şu an işletiyor.

bulunduğumuz bölgede özellikle saat 5 ten sonra elektriklerimiz kesiliyor ve biz müşterilerimize hizmet veremiyoruz. (görükledeki en büyük kuaför salonuyuz bu arada)

çoğu müşterimiz kapıdan geri dönüyorlar işlemlerini yaptıramıyorlar. randevusu olan insanları geri çevirmek zorunda kaldığımız oldu bu kesintiler yüzünden mağduriyet büyük.

ki babam işini hakkıyla yapan bir insan görüklede kuaför olarak ismi söylendiği zaman herkes saygı duyar. ayrıca müşteri memnuniyetine çok önem verir kimseyi mahdur etmemeye çalışır

benim babama çalışanların borcu vardır babamın kimseye borcu yoktur. üstüne para dağıtır. kimseye borçlu olmak, kimseyi de kırmak istemez

ki senin bunu babamın bana küfür etme diyişinden anlaman lazımdı...

ki dün elektriklerimiz sabah 10 dan akşam paydos saatine kadar yoktu.

şimdi 8 elemanın çalıştığı bir dükkanda günlük 100 liralık ciro ne demek bana söyleyebilir misin ?

üstüne videonun öncesi de var.

Bu adamlar bize arıza ekibinden olmadıklarını söylediler. babamla ben bizzat konuştuk. arıza ekibinden değiliz abi yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

ardından ben kıllandım ve adamları takip ettik. trafoya girdiklerinde dükkanda elemanla konuşuyordum adamlar trafoya girdikten yarım dakika sonra elektrikler geldi dükkanımıza ve adamlar çıktı

gerisi zaten videoda.

peki sana soruyorum bu adamların madem görevi değil bu iş. neden trafoda bu adamlar ?

madem hatır için elektrik açıp kapıyorlar. ben neden hesap soramayayım ?

hadi biz patronuz falan geçiniriz de dükkanda çalışan insanların maaşı nasıl ödenecek ?

kimseyi de itin götüne sokmak istemiyoruz.

itin götüne sokmak istesem orda beni durduran babamı sallamaz adamın ağzını burnunu kırardım (tanıyan biliyor beni zaten)

he ayrıca ben 2 sene karma dövüş, muay thai, bjj ile uğraştım

babam da judo da zamanın türkiye 5. liğine sahip olan adam

bilin istedim

Hocam elektrik işine biley diyemem de, bi jeneratör alsanız madem okadar kesiliyorsa en azından müşteri geri gitmez. En büyük kuaför salonuna bu yakışır bence. 

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

gerekli belge ve ekipman olmadan, o adam orada kızarır ise yukarıda söylendiği gibi hiç kimse hak talebinde bulunamaz.

Adam size sorunu bilmediğini söyleyerek ümit vermek istemedi ama yine de şansını denedi. TADA!! sorun çözüldü, tam aracına biniyordu ki...

Bir de bu açıdan bakalım efem

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    end bunu yazdı

gerekli belge ve ekipman olmadan, o adam orada kızarır ise yukarıda söylendiği gibi hiç kimse hak talebinde bulunamaz.

Adam size sorunu bilmediğini söyleyerek ümit vermek istemedi ama yine de şansını denedi. TADA!! sorun çözüldü, tam aracına biniyordu ki...

Bir de bu açıdan bakalım efem

adam telefon geldi hatır için yaptım diyor.

beyler biz haksız yere adamların üstüne gidicek kadar adi değiliz.

bizi bir şeyler illallah ettirdi ki ortaya böyle bir sonuç çıktı.

kimse orda bizim için bir şey yapmıyor.

ki bu sıradan bir elektrik kesintisi değil. sürekli olan bir şey.

evet jenaratör almayı düşünüyoruz.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

Dünyanın en iyi berberleri falan değiliz berber falan da değiliz saç kesiminden anlamayız

ben yazılımcıyım

babam tofaş emeklisi emekçi bir adam. 

emekli ikramiyesini iyi değerlendirip kuaför salonuna ortak olarak girdi. ortakların ayrılmak istemesi sonucu kuaför ona kaldı şu an işletiyor.

bulunduğumuz bölgede özellikle saat 5 ten sonra elektriklerimiz kesiliyor ve biz müşterilerimize hizmet veremiyoruz. (görükledeki en büyük kuaför salonuyuz bu arada)

çoğu müşterimiz kapıdan geri dönüyorlar işlemlerini yaptıramıyorlar. randevusu olan insanları geri çevirmek zorunda kaldığımız oldu bu kesintiler yüzünden mağduriyet büyük.

ki babam işini hakkıyla yapan bir insan görüklede kuaför olarak ismi söylendiği zaman herkes saygı duyar. ayrıca müşteri memnuniyetine çok önem verir kimseyi mahdur etmemeye çalışır

benim babama çalışanların borcu vardır babamın kimseye borcu yoktur. üstüne para dağıtır. kimseye borçlu olmak, kimseyi de kırmak istemez

ki senin bunu babamın bana küfür etme diyişinden anlaman lazımdı...

ki dün elektriklerimiz sabah 10 dan akşam paydos saatine kadar yoktu.

şimdi 8 elemanın çalıştığı bir dükkanda günlük 100 liralık ciro ne demek bana söyleyebilir misin ?

üstüne videonun öncesi de var.

Bu adamlar bize arıza ekibinden olmadıklarını söylediler. babamla ben bizzat konuştuk. arıza ekibinden değiliz abi yapabileceğimiz bir şey yok dediler.

ardından ben kıllandım ve adamları takip ettik. trafoya girdiklerinde dükkanda elemanla konuşuyordum adamlar trafoya girdikten yarım dakika sonra elektrikler geldi dükkanımıza ve adamlar çıktı

gerisi zaten videoda.

peki sana soruyorum bu adamların madem görevi değil bu iş. neden trafoda bu adamlar ?

madem hatır için elektrik açıp kapıyorlar. ben neden hesap soramayayım ?

hadi biz patronuz falan geçiniriz de dükkanda çalışan insanların maaşı nasıl ödenecek ?

kimseyi de itin götüne sokmak istemiyoruz.

itin götüne sokmak istesem orda beni durduran babamı sallamaz adamın ağzını burnunu kırardım (tanıyan biliyor beni zaten)

he ayrıca ben 2 sene karma dövüş, muay thai, bjj ile uğraştım

babam da judo da zamanın türkiye 5. liğine sahip olan adam

bilin istedim

istersen ejderha eğitmeni ol bize ne.

madem o kadar adam çalıştırıyorsun elektrik kesilmesine karşı önlem al. al bi jeneratör 3-5 saat işini görür hemde çalıştırdığın adamların ikramiyesi çıksın. bunu da yapmamışınız yok adam çalıştırıyoruz maaşı falan filan. hepsi hikaye. benim gittiğim erkek berberinin jeneratörü var. adam 2 kişi iş yapıyor. aldığı da saç sakal 25 tl para. senede kaç kere elektriğin kesiliyor? alamadınız mı bi jeneratör.  sen bilmem kaç adamın ekmeğini sağlıyorsun sende bi cacık yok. yemiyoruz dostum bu ayakları. gariban sikmek daha tatlıdır her zaman. mesele o. videoyu paylaştın 3 5 tane adam vay amk memleket ne halde dedi diye keyiften keyife girmişindir.

o trafoya giren adam sayaç okuyan ekipten olabilir. trafo trafo geziyosa muhtemelen sayaç okuyodur. bakım ekipler trafo trafo ne oluyor diye dolaşmaz. bu işlerde çalışan zilyon tane ekip var. muhtemelen oradaki adamı bu ekiplerden biri aramıştır. zibilyon tane trafo var. yetişemiyordur ekipler oralarda varsa ekip onları aramıştır. o mahalleye de ordaysan bak demiştir. hatır demek devlet büyüğü aradı yok eniştesinin amcasının oğlu aradı demek değil. bulmuşunuz allahın garibanını yüklenmişsiniz başkada bir bok yapmamışınız. 

tagext tarafından 31/Ara/16 12:01 tarihinde düzenlenmiştir

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    Seminerist bunu yazdı

Bu elektrik kesilme olayı nedir ? Yılbaşından dolayı ibnelikmi yapıyorlar yoksa birşey mi var

Sebebini soyleyeyim. Elektrik memleketin doğusunda üretili batısında tüketilir. trakyada elektrik üretebileceğin tesis, akarsu, kömür madeni vs hirçbirşey yok. 3 5 tane doğalgaz santrali var onlar da %10 u etmez. havalar soğuyunca aşırı yüklenme de trafolar kendini kapatır. 1. trafodan geçse onun bağlı trafoya yüklenir. o düşerse öbürü zincirleme indirir bütün memleketi. asıl sıkıntı doğudan batıya gelen büyük 300bin voltluk ana iletim hatları fırtınadan zarar görüyür kapasiteleri düşüyor.

ftw
Toplam Hit: 7704 Toplam Mesaj: 52
türkiye elektrik kesintisi