Elektrikli Isitici Tavsiyesi
-
Ev normalde neyle ısınıyor ?
-
Tnrsk bunu yazdı
Hocam konvektor isiticilarada bak ben cok memnun kaldim
Genelde yagli radyatörler tavsiye edilmis hocam sen neden konvektor tavsiye ediyorsun? Bu markayi bulamadim burada maalesef.
samaccc bunu yazdıEv normalde neyle ısınıyor ?
Binada merkezi sistem var, kaloriferli ev. Her kalorifer'de kücük bir cihaz var kullanimini hesaplayan. Isinma suana kadar hic problem olmadi ama ne olur ne olmaz..
-
Ben yagli almistim verim alamadim, taktim fise bi kac saat gecti belki 1-2 derece isitmistir direkt kaldirdim ama bu soba gibi isitti odami incecik yapisi var odaya girince isinin her yer yere dagildigini hissediyorsun, aklinda olsun bi arastir.
-
unbalanced bunu yazdı
delonghi'nin su modelini buldum, dedigin bu tarz bir sey mi
https://www.amazon.de/-/en/DeLonghi-Black-Stainless-Steel-Radiator/dp/B00FU3ISRO/
bir de söyle bir sey var https://www.conrad.ch/de/p/delonghi-0113129306-hcx3220fts-konvektor-60-m-2000-w-1200-w-800-w-weiss-schwarz-1897149.html
bunların eski modelini kullandım 3 sene canavar gibi alet yapmış delonghi. hem düşük enerji harcıyor hem de odanın içinde kalorifer yanıyormuş gibi ısıtıyor memnun kalmıştım.
-
O yağlı radyatörlerin kenarında ufak fanı olanlar . Varsa o model onu tercih et .
-
Seramik fanlı kule tipi dikey ısıtıcı
vestel marka var bende 8 yıl önce aldım
çok memnunum yakıtı ve ısıtmasından
Etrafımdaki herkese öneriyorum
sadece havayı kurutuyor oda genel olarak tüm ısıtıcılarda var
-
Yağlı radyatör işini görür soğuk coğrafyadasın.
weskeyy tarafından 27/Ağu/22 17:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim de doğalgaz tarifeme yaklaşık yüzde 400 zam gelince epey bir araştırmıştım elektrikli ısıtıcıları bir ay sonra elektriğe de zam geldi :))
-
weskeyy bunu yazdı
Yağlı radyatör işini görür soğuk coğrafyadasın.
Dedim en basta da dinlemiyor
-
samaccc bunu yazdı
O yağlı radyatörlerin kenarında ufak fanı olanlar . Varsa o model onu tercih et .
O fan çok yakıyor iste kankam enerji ucuz yerse yaşıyor arkadaş tamam ama iste o alına kodugum fani çok yakıyor (: , sorun o asıl