folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikli Isitici Tavsiyesi

Elektrikli Isitici Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

Benim de doğalgaz tarifeme yaklaşık yüzde 400 zam gelince epey bir araştırmıştım elektrikli ısıtıcıları bir ay sonra elektriğe de zam geldi :))

Bana da aynisi oldu, kaçak elektrik kullanmaya da bulduk ettik metotlar. Yüreğim el vermiyor inatla

Namussuz olamadım su siktigim hayatında bi turlu, çok uzuyor bu beni düşünüyorum. Bu devletin hic yararını bile görmedim oysa ben yurt bile çıkmadı univde AMK aile gelirimiz zero (0) iken. Aile diyaloglarında da ayniyim habire sikilen benim

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Putin yine vanayı kapatmış. Anlaşıldı bu kış bize gaz yok. Amazon'da millet fiyatları uçurmadan iyi birsey almam lazım. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

Putin yine vanayı kapatmış. Anlaşıldı bu kış bize gaz yok. Amazon'da millet fiyatları uçurmadan iyi birsey almam lazım. 

evet hocam.. Ben de hala alamadim.. Ikinci el mi alayim sifir mi alayim karar veremedim.. Cok sikinti cikacagini düsünmüyorum ama yine de tedbirli olmak lazim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek

Sobalı evdeyken yağlı radyotör arkadaşların dediği delongi dragon 4 kullandım güzel cihaz baca formasyonu var havayı ortadan veriyor güzel cihaz ama elektrikte yakıyor en son klima aldım onunla ısınmaya başladım odayı duvarları ısıtana kadar performansı düşük oluyor ama duvarları ısıtınca klima daha az enerji yaktı bende sonra yağlı radyotörü satmıştum.Ama bölgeye görede değişiklik gösterir mi bilemeyeceğim 

Toplam Hit: 2532 Toplam Mesaj: 25
elektrikli isitici