Elektro Öğrenmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

cibrix

çlacağım tarzlar metalica tarzı hard rock metal ve türevleri blues çalmayı düşünmüyorum 

1. sayfanın sonuna doğru bi bak bakalım söylemişmi söylememişmi ? ibanez in fiyatlarından haberim var bilader meraklanma. 

-----------------------------

Çalmayı düşündüğü değil çalmamayı düşündüğü şeyleri söylemiş herneyse Direk sen ibanezi yapıştırdın vallaha helal olsun ya 700 dolarlık gitarla (min oda çin malı) müziğe başlıyor prof. olduğunda heralde istanbuldan bi arazi marazi satar olmadı banka soyar.. Abicim gitara yeni başlıyan adama nekadar rahat ibanez al diyorsunuz bence bunu söylemenizin tek sebebi var "ben kaliteli gitardan anlıyorum" hesabı birşey.. Aria in klavyeside çok kalitelidir evet çıkıp açıkhavada konser veremezsin ama çalışmak için idealdir ve 200 YTL birşeydir.. Öğrenene kadar ? ha ? kaç prof. ibanez var ?

if else while vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaw git kursa olsun bitsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

ulan size ne diyim bilemedim :S

adamın elektro da başlayabilmesi için aşırı hırslı olması gerekir...

çünkü gitarın  ilk 1 ayı sadece egzersizle geçer...elektro da 1 ay bir şey çalamazsan şevkin kırılır kırılmasa bile istenen verimi alamazsın :S...

merak ediyorum direk elektro dan başlamış biri var mı aranızda veya direk elektro dan başlayıp benden iyi çaldığını düşünen...bu kadar da iddialıyım...direk elektro dan başlayan ile klasikten başlayan adam arasında dağlar kadar fark olur...

bilmeden konuşmayalım lütfen... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

çalacağım tarzlar metalica tarzı hard rock metal ve türevleri, blues çalmayı düşünmüyorum.

dersem daha açık olur sanırım.

Peki bildiğiniz gitar kursu veren bi yerler varmı hesaplı olursa iyi olur gitardan sonra ekmek paramı zor bulucma  gibi geliyor ilk 1 ay

http://yanduvar.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

nerede yaşadığını filanda söylede ona göre bilen vardır belki...

ama bulabiliosan bie bire bir kurslara git ben 10 YTL den almıştım ders başına haftada 1. ve sadece ben ve hocam oluyoduk. öle bişi genelde üniv. öğrencilerinden çıkar. 

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fugue
    fugue's avatar
    Erkek
    sana önerim 350 liralık ibanez al bi de ucuz bi amfi al.sonra kursa git.kendi kendine öğrenmek çok zor.ben denedim biliyorum.istersende sana önerebileceğim kurs var aylık 120 lira.bi günde 2 ders görüyorsun saati 15 liraya gelio.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonic_puppet
    demonic_puppet's avatar
    Erkek

dstm bi anda olucak bişey deil elektro almadan önce prof. bi eğitim qör sonra sana tawsiyem bi cort aL acemiyken alabildiğin kadarda sağlam bi anfi al marchall olsnn derimm anfiyi sürekli kullanrsn ama daha ilerde elektronu deiştirirsin jackson ya da ibanezle dewam edersn:D

nefrete sewgiden çok qüvenirm çnkü nefretin sahtesi olmaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

hocam ilk msjımdan snra klasiğe başladım kendim şu an bi çok şarkıyı yavaş olarak çalıyorum.(hızlancak tabikide)
    Ama bu iş hırs işidir heves değil o yüzden derimki klasikden başla eğer baktın yapamıyon çalamıyon o zmn git bass gitar al D:

Toplam Hit: 4532 Toplam Mesaj: 29