Eleştirin Lütfen
-
hocam sitenin arkasında ve renginde çok siyah var biraz kırmızılaştırma olabilir daha güzel olur kanımca lacivertte olabilir güzel olur lacivert yaparsan arkaplandaki
resimi kaldırma ondan sonra sayfa olarak twitter ve youtube ile kalmamalısın bi facede acsan daha iyi olur :D
-
arkadaşlar konuyu hortlatma gereği duydum siteye oyun tantımlarında kullanılan yeni bir tema attım tema hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)
-
-
site kağnı gibi çalışıyor
geç açıyor
-
zalimadam bunu yazdı
site kağnı gibi çalışıyor
geç açıyor
o konuda elimden geleni yapıyorum ama bazen çok iyi bazen çok ağırlaşıyor
-
Slaytta geçen resimlerin çözünürlükleri kötü hocam daha kaliteli resimler olabilir bence.
-
Ana sayfada tüm ekranda böyle karakterler var başkada birşey yok
��}[s7��3����L�G���N�����miE��z}t�.t7T�v��Tӣ��؈���ٕbV�o�}����� ���L�n}aw��,i�K](\�D�C"�u�;n~��.�F��m��˞z���J�(��T�'''���J v������S�Sb��Jn�����^) ��G%�r���~`=Q%�Qp{��+}����+��� �"*���PR<��-�J��v�ݠ�M7�P�'=�����jԪzүnm�j�u�Q�oo¿����{%� �U�A�Bً��=��\��� [�5ʛ�V�^�+[-��U�`OoTuu'"�Z]*���Ɉd��P=�����o5��]v8x�1l����+�E�?{ ����n��yG����)��Q��\[���8��H�>�D�X�빲�#��P��Oqܨ�^)G�5O��q��n � O(9m��B�8���a��No+�<m5��r&�e&�r�V�%y\��_�� �3HTύ;�WՎm���V�;8�X3Js����1ګ��m�5������xm]�ֽF�i�Z���O��z��Ѩ5�Vkk ���Z U���REW�1�Cî~�y��B�W��~G��ud[���Y�3�zN�vd~Awto�g��=���^(��8���)� +"=���d�Տ��z'{6dF�ʢn�5�Wu�np"B������y,½ze�Ҩ����-U6�ꥌ�� tLyHǔIǐD( ��?�t��� ޓ�"GiUW6U�ɏ���+[��y�bY���H�je��(gZg1�s�3�b7]�I�=�;��=�-��+�$�Y�Ͼ�������)mv ���=ɾMv�I����X��̲�J����M����$�Y��� �^��"l ���Yʤ+ة��PD-��\eM�v�k�'�=�:{�w9s�0v���s�2������=?s�9����Q����aRڨH���C���EVV��e�T"`=�%���E�s�z�n߹yx�k��
-
sarı'nın verdiği tema 10 numra bence ona bak
-
casey bunu yazdı
Slaytta geçen resimlerin çözünürlükleri kötü hocam daha kaliteli resimler olabilir bence.
tamam hocam onlara biraz daha dikkat edilebilir genel olarak site nasıl sizce ?
@
Kreyzi o tema güzelmiş bende gördüm ama bu temanın demosunu beğenip satın aldım :) bu konuyuda unutmuşum alırken şimdi pişman oldum tema değiştirmek şuan için son çarem 50 doler saydım bu şerefsiz temaya:( eleştiriler geldikçe moralim bozuluyor @
DjBlueMaN hocam o dediğiniz çok nadir şekilde ortaya çıkıyor sorunu çözebilmiş değilim lütfen bir ekran görüntüsü alıp verebilirmisiniz temanın destek sitesine göndersem? -
şu anda arkada duran resim olmamış ve yazı renginden dolayı okunmuyor