Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor
-
polisin silahını kullanma sınırları artırılsın. amerikadaki gibi olsun. memlekette şerefsiz istemiyoruz
-
YasamaK bunu yazdı
Polisin, peşine düştüğü hırsız, TEM Otoyolu'nda kapatılan yolda araçlara çarparak durdu.
peki şöyle diyelim , çarptığı araçlarda olaki hamile, daha yeni doğmuş birkaç aylık bebek yada hasta biri var ve bu herifin çarpmasıyla biri çocuğunu düşürdü yada ölüm kalım oldu, sen olsan napardın ? Bana açıkca yaz ..
Sana birşey diyimmi, canından çok sevdiğin birşeye bu şekilde zarar gelsin ,kanunları bırak düşünmek; o an kanunların olup olmadığı aklına bile gelmez adamada elinden geleni yaparsın, gözün görmez !
Yanlışlar var ,orasına lafım yok; ama böyle bir durumda kim olsa kendini kontrol edemez...
-
diamonique bunu yazdı
polisin silahını kullanma sınırları artırılsın. amerikadaki gibi olsun. memlekette şerefsiz istemiyoruz
http://haber.mynet.com/bu-da-abd-polisinin-infazi-646081-dunya/
Bıçak çekmeye 12 kurşun hmm...
krypt tarafından 18/Ağu/12 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdı
Burda bence uygunsuz bi durum yok iyi yapmış.Polis vursa görevden alınacak emekli polise hiç birşey olmaz.Mantıklı bi hareket
Saçmalama 1 her eline silah alan kanun olsun nasıl olsa açığa alınmaz 2 polis silahsız bir adama nasıl kurşun sıkar ya -
Clostridium bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
Polisin, peşine düştüğü hırsız, TEM Otoyolu'nda kapatılan yolda araçlara çarparak durdu.
peki şöyle diyelim , çarptığı araçlarda olaki hamile, daha yeni doğmuş birkaç aylık bebek yada hasta biri var ve bu herifin çarpmasıyla biri çocuğunu düşürdü yada ölüm kalım oldu, sen olsan napardın ? Bana açıkca yaz ..
Sana birşey diyimmi, canından çok sevdiğin birşeye bu şekilde zarar gelsin ,kanunları bırak düşünmek; o an kanunların olup olmadığı aklına bile gelmez adamada elinden geleni yaparsın, gözün görmez !
Yanlışlar var ,orasına lafım yok; ama böyle bir durumda kim olsa kendini kontrol edemez...
Gözel kardeşim siz şunu kavrayamadınız ben orada ki hırsızı savunmuyorum orada polislerin önün de olan bir durumu kast ediyorum bunu bir anlayın lütfen tamam canın yana bilir buna istinaden kalkıp adam da öldürürsün eyvallah ama orada bir dünya polis var polis bağırıyor vururum diye vurmuyor kalkıyor emekli polis ruhsatlı silahı var silahını çıkarıyor camı kıramıyor adam korku içerisin de son hamle yapıp kurtulmaya çalışıyor ve o lavuk da o kadar polisin için de kalkıp hırsızı vuruyor ee halk ne düşünsün bu durum da tamam polis vuramıyor ben polisin yanın da ruhsatlı silahımı çeker gelen geçeni vururum bunu bir gözden geçir kardeşim...
-
Emekli polis yaptığı bu hareketle yüreklere su serpmiştir, ayrıca haberlerde dinledim emekli polis değil emekli emniyet müdürüymüş, bir an emekli olduğunu unutmuştur, :)
-
resmi polis varken orada yaptığı tamamen artistliktir ama şöyle bir şey var bir olaya opolis vazife ve selahıyetler kanuna göre ister izinde ister emekşi vs ne olursa olsun müdehale edebilir hee silah kullanması abestti bu da emekli olmuş ama kendisi hala teksasta sanan polislerden bu aralar iyiy kovboyculuk oynuyor polisler hadi hayırlısı
-
En iyisini yapmış emekli polis kafasına sıksaymış keşke
-
Hırsız için sokağa çıkıp pankart açmadığınız kalmış bunların evlerine hırsız girsin karısına kızına tecavüz etsin de o zaman göreyim sizi hümanist kelebekler.
-
polis iyi yapmış haberlerde de çıktı hırsız
sen adamın arabasını çal,milletin canını tehlikeye at neymiş polis haksız
polis az bile yapmış
çok şey söylerdimde ...........
yaşamak nickli şahsadır lafım birçok konularda yorumların polisin,askerin,devletin aleyhine hep
ya sev ya terket.............