folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor

Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

polisin silahını kullanma sınırları artırılsın. amerikadaki gibi olsun. memlekette şerefsiz istemiyoruz

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

Polisin, peşine düştüğü hırsız, TEM Otoyolu'nda kapatılan yolda araçlara çarparak durdu

peki şöyle diyelim , çarptığı araçlarda olaki hamile, daha yeni doğmuş birkaç aylık bebek yada hasta biri var ve bu herifin çarpmasıyla biri çocuğunu düşürdü yada ölüm kalım oldu, sen olsan napardın ? Bana açıkca yaz ..

Sana birşey diyimmi, canından çok sevdiğin birşeye bu şekilde zarar gelsin ,kanunları bırak düşünmek; o an kanunların olup olmadığı aklına bile gelmez adamada elinden geleni yaparsın, gözün görmez !

Yanlışlar var ,orasına lafım yok; ama böyle bir durumda kim olsa kendini kontrol edemez...

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

polisin silahını kullanma sınırları artırılsın. amerikadaki gibi olsun. memlekette şerefsiz istemiyoruz

http://haber.mynet.com/bu-da-abd-polisinin-infazi-646081-dunya/

Bıçak çekmeye 12 kurşun hmm...

krypt tarafından 18/Ağu/12 19:35 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Burda bence uygunsuz bi durum yok iyi yapmış.Polis vursa görevden alınacak emekli polise hiç birşey olmaz.Mantıklı bi hareket

Saçmalama 1 her eline silah alan kanun olsun nasıl olsa açığa alınmaz 2 polis silahsız bir adama nasıl kurşun sıkar ya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

Polisin, peşine düştüğü hırsız, TEM Otoyolu'nda kapatılan yolda araçlara çarparak durdu

peki şöyle diyelim , çarptığı araçlarda olaki hamile, daha yeni doğmuş birkaç aylık bebek yada hasta biri var ve bu herifin çarpmasıyla biri çocuğunu düşürdü yada ölüm kalım oldu, sen olsan napardın ? Bana açıkca yaz ..

Sana birşey diyimmi, canından çok sevdiğin birşeye bu şekilde zarar gelsin ,kanunları bırak düşünmek; o an kanunların olup olmadığı aklına bile gelmez adamada elinden geleni yaparsın, gözün görmez !

Yanlışlar var ,orasına lafım yok; ama böyle bir durumda kim olsa kendini kontrol edemez...

Gözel kardeşim siz şunu kavrayamadınız ben orada ki hırsızı savunmuyorum orada polislerin önün de olan bir durumu kast ediyorum bunu bir anlayın lütfen tamam canın yana bilir buna istinaden kalkıp adam da öldürürsün eyvallah ama orada bir dünya polis var polis bağırıyor vururum diye vurmuyor kalkıyor emekli polis ruhsatlı silahı var silahını çıkarıyor camı kıramıyor adam korku içerisin de son hamle yapıp kurtulmaya çalışıyor  ve o lavuk da o kadar polisin için de kalkıp hırsızı vuruyor ee halk ne düşünsün bu durum da tamam polis vuramıyor ben polisin yanın da ruhsatlı silahımı çeker gelen geçeni vururum bunu bir gözden geçir kardeşim...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Emekli polis yaptığı bu hareketle yüreklere su serpmiştir, ayrıca haberlerde dinledim emekli polis değil emekli emniyet müdürüymüş, bir an emekli olduğunu unutmuştur, :) 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

resmi polis varken orada yaptığı tamamen artistliktir  ama şöyle bir şey var bir olaya opolis vazife ve selahıyetler kanuna göre ister izinde ister emekşi vs ne olursa olsun müdehale edebilir  hee silah kullanması abestti bu da emekli olmuş ama kendisi hala teksasta sanan polislerden bu aralar iyiy kovboyculuk oynuyor polisler hadi hayırlısı

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

En iyisini yapmış emekli polis kafasına sıksaymış keşke

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Hırsız için sokağa çıkıp pankart açmadığınız kalmış bunların evlerine hırsız girsin karısına kızına tecavüz etsin de o zaman göreyim sizi hümanist kelebekler.

çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

polis iyi yapmış haberlerde de çıktı hırsız

sen adamın arabasını çal,milletin canını tehlikeye at neymiş polis haksız

polis az bile yapmış

çok şey söylerdimde ...........

yaşamak nickli şahsadır lafım birçok konularda yorumların polisin,askerin,devletin aleyhine hep

ya sev ya terket.............

mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 7092 Toplam Mesaj: 65